- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
аз ползвах известно време http://www.google.bg/imgres?q=balea+...12&tx=53&ty=47
да ви попитам нещо за по-бърз разтеж на косата което да добавям към домашни маски (косата ми е бързоомазняваща се )
благодаря![]()
http://www.zoosviat.net/shop/index.p...roducts_id=754
Аз в неделя успях да си направя маска, но стоях много малко с нея. Сега през ваканцията ще правя маски. Ще трябва да си купя тривитаминол, още няколко ампули аграново масло и бадемово масло за след баня ще слагам ампули с жен шен.
Имам предложение- да открием другата тема /вол6/ с снимки на косите ни. Препоръчително е повече хора да дадат снимки и така в следващите волове ще сравняваме. Съгласни ли сте ?![]()
Добре време е за историята на косата ми защото имам нужда от помощ.
На 18 години съм. Боядисвам се от 13 годишна,била съм руса,черна,пак руса,лилава,синя,червена,ес тествено имах дълга коса едно време,но вече не. Дори имам чувството ,че не ми расте вече. В от 2 години си седа с една и съща прическа,а не съм ходила на фризьор. Изправях я всеки ден и я къпех всеки ден.Косата ми е доста тънка,къса се лесно,и расте бавно.
Отидох на фризьор,отрязаха ми изгорялото от косата някъде 5-8 см,боядисах се моя си цвят,но не знам с какво да се мажа,маски дори шампоани,каквото и да е само да има надежда да се оправи. Доста по-добре е от преди,но искам да стане съвсем здрава. Знам ,че ще мине време и съм готова да чакам. Доста бързо м се омазнява косата,къпя я през ден. Моля ви кажете ми с какво да я мажа .
^ За омазняването пробвай сух шампоан, временно решение, докато спре да ти се омазнява. Мажи я по дължината със зехтин или някакво друго масло, ако искаш може и маска от жълтък, мед, зехтин, бадемово масло/жожоба/пшенично/кокосово. Ако я изправяш с преса или я сушиш си вземи термозащитен спрей. Вземи си хубав шампоан и гледай много много да не я третираш. За да стане напълно здрава мисля, че трябва да израсте цялата. Колко ти е дълга сега?
Ами тогава може на 1вия пост да не слагаш никакви снимки а само да пишеш и бързо да направиш и втори пост с снимките на косите ни и ако искаш да добавиш някаква друга. Няма проблем, че не ги пазиш, ще качим нови. Който иска де.![]()
Алкохол и цигари силно се надявам да не употребяваш,защото и те имат влияние. НЕ я къпи през ден,а например докато свикнеш можеш да намалиш на 4 пъти в седмицата,после на 3 и така,тя няма да се омазнява като е свикнала на периода от няколко дни. Шампоан..професионален най-добре,за суха и изтощена коса; вместо балсам направо маска купувай,за да е по-подхранващо действието;термозащитни продукти и подобни; но после ще говорим за специални продуктти,сега основното..
Домашни маски с повече масла (зехтин,бадемово,пшенично), ълтъци и всякакви подхранващи неща.
Няма да я третираш много често,поне докато се пооправи малко.. Видима разлика ти ще видиш,само трябва постоянство и желание![]()
В рибката имат промоция: Днес е денят на супер подаръците!
С всяка поръчка днес получавате подарък ароматна свещ Loreal, олио Macadamia 10 мл, комплект 5 мостри Macadamia, гребен с вградено масло Macadamia, купа за боядисване Inoa, шампоан Lorel 100 мл. или стилизиращ продукт в мини опаковка.
Преди малко направих поръчка, отделно има избор от доста мостри, аз си избрах тази на маската Макадамия.
В страницата им във Фейсбук:
https://www.facebook.com/#!/photo.ph...type=1&theater
момичета, и аз реших да споделя своя опит с косата си.Принципно тя е гъста и чуплива и много...суха. Пробвала съм какви ли не маски и мазила през годините, но като си дадох сметка най-доволна съм от гребена си(говоря за дълготрайно въздействие), който е от истински рог. Бях чувала, че тези гребени абсорбират излишната мазнина като я разпределят равномерно по косъма и косата не се омазнява така видимо, а и не я късат, а за мен това е важно, защото е суха и се късаше бързо. А и след ресането се прави масаж на кожата на главата.Моят гребен си го поръчах преди 4 години и не е мръднал. Жалко че много пренебрегваме не само какво ядем , а и с какви материали се решим.
за яденето не съм съгласна - никога не съм пренебрегвала това,което ям.. може в седмицата да изям 1 голям чипс,но за тия 7 дни колко плодове съм изяла и колко други полезни неща... иначе за ресането - ако полагаш грижи ресането е като миенето на косата.. ако не си скубеш половината коса не е толкова фатално
да ви попитам какво мога да комбинирам с Икаров стимулант ?
от известно време си правя маска от жълтък, лъжица-две мед, около 2 лъжици кисело мляко и сипвам малко масло от пшеничен зародиш на Икаров
обаче маската ми става доста течна и като я нанеса на косата, втривам хубаво, ама пак се разтича, малко след като я сложа и почва да теме от тук от там, а стягам хубаво с торбичка и отгоре кърпа... съвети?