.
Отговор в тема
Страница 37 от 102 ПървиПърви ... 273334353637383940414787 ... ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 2530
    Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Аз съм с този цвят вземам си на Гарниер тъмно русо.4лева е боята,но поне не ми пада цветът.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    баси сложния живот водите
    скоро те гоних от тука.. пак ли бе маме.. не се ли разбрахме,че си мъжко и нямаш работа в темата за косата...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Търся този цвят или нещо подобно.

Боята е Иноа, цвета 7.34, но съм алергична, а наистина ми харесва.
    такива цветове бол... на лореал мисля,че съм виждала,но не съм сигурна...

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета дайте малко повече информация за горчицата в маските. Доволни ли сте? Всякакво горчица ли става ?

не съм прочела всичко но моля някой да ми помогне.Имам пърхот от около 2 месеца,мия косата си с катранен шампоан но действието е още на нула ако може ми препоръчайте шампоан маска или лусион.Благадаря предварително !

Цитирай Първоначално написано от vesinceto Виж мнението
    не съм прочела всичко но моля някой да ми помогне.Имам пърхот от около 2 месеца,мия косата си с катранен шампоан но действието е още на нула ако може ми препоръчайте шампоан маска или лусион.Благадаря предварително !
    Кетозал шампоан. Продава се в аптеките, струва около 7 лв, малко шишенце е
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Ягодке, променили са сайта и сега като поръчаш и дадеш в стъпките напред по някое време ти излиза едно списъче отдолу с мостри. Иначе подаръците бяха за един ден като промоция. ))
    Ясно.Мерси.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Всъщност май само аз имам на Лакме от тези, които пишем в темата. Косата се изправя много по-лесно с него, НО става твърда.Иначе съм много доволна, но щом Кати не иска да става твърда...
    Имам и един спрей-балсам без отмиване на ApHogee, който има и защита от топлината...и него ползвам понякога.Хубав е.ApHogee си имат и специален спрей за топлинна защита.Сигурно и той ще е хубав.А и са евтини нещата им.Спрея е 9-10 лева.
    И аз имам на Лакме. Иначе отдавна искам да те питам дали направо на влажна коса се изправяш ?? Щото след като се напръскам със спрея косата ми става като мокра , а пък знам, че косата много повече се уврежда, когато я изправяш като е влажна ?? :/

Цитирай Първоначално написано от chocolatte96 Виж мнението
    И аз имам на Лакме. Иначе отдавна искам да те питам дали направо на влажна коса се изправяш ?? Щото след като се напръскам със спрея косата ми става като мокра , а пък знам, че косата много повече се уврежда, когато я изправяш като е влажна ?? :/
    Не!То, като е на мокра се чува все едно се пържи, нали? Аз чакам малко да изсъхне.А и не слагам толкова много, че чак цялата ми коса да стане мокра.

Супер фен Аватара на fizzyg
    А една бивша съученичка си беше купила преса,с която да си изправя косата мокра,защото имаше някакви дупки отстрани и това все още не мога да го проумея.. толкова много се гори косата,че ..

^Да, и аз не ги одобрявам тези преси.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    А една бивша съученичка си беше купила преса,с която да си изправя косата мокра,защото имаше някакви дупки отстрани и това все още не мога да го проумея.. толкова много се гори косата,че ..
    дам и моята белисима става и на мокра коса ( така пише,че може да се използва) но не я ползвам... а не знам кога ще се прежаля да си направя цялата коса с ретро,че едно лак,друго гори,3то за не повече от 1 ден.. абе хаос...

иначе аз днес ще спа намазана със стимулант,а следващия път най-вероятно с маслото макадамия.. според вас ще ми стигнат ли 10мл. за цялата коса,защото аз силно се съмнявам

Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv
    Здравейте , може ли някой да ми каже тази преса за коса на Белисима -Ultimate Pro 220 може ли да къдри ? - http://prikachi.com/images.php?images/419/5641419c.jpg

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    според вас ще ми стигнат ли 10мл. за цялата коса,защото аз силно се съмнявам
    И аз се съмнявам с твоята дълга и гъста коса. Еми слагай главно в краищата според мен, защото там косата има най-голяма нужда.

Цитирай Първоначално написано от ralinka17 Виж мнението
    Здравейте , може ли някой да ми каже тази преса за коса на Белисима -Ultimate Pro 220 може ли да къдри ? - http://prikachi.com/images.php?images/419/5641419c.jpg
    Всяка една преса може да къдри, стига да знаеш как.Освен супер дебелите и широки де.

Не. Но и да можеше, вече е изчерпана , поне в сайта на Иметек и не знам дали ще заредят пак
    п.с. Е Ягодке .. тази е такава ръбеста, как ще се къдри с нея? Не са заоблени плочите.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    такива цветове бол... на лореал мисля,че съм виждала,но не съм сигурна...
    Значи има надежда да намеря ;д
    Мисля, че http://zlatnaribka.com/777-sredno-ru...l#.UNYN1uQbdjM е най - близо и ще си я взема.

Ох, заредили са рибката с неща на Шварцкопд <3 :Д

Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv
    А коя хубава преса може да къдри имам предвид на Филипс , Ремингтън и Белисима , моля отговорете спешно ее ;ss

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Моята е sleek & curl на Ремингън и го може.

А коя хубава преса може да къдри имам предвид на Филипс , Ремингтън и Белисима , моля отговорете спешно ее ;ss
    Моята. http://www.philips.bg/c/haircare/sal...hp8341_00/prd/

Маша си вземи по-добре Никога не ми е харесвало как стават къдриците с преса, личи си разликата .. деазнам, може би просто по-трудно се правят.
    При следващите излишни пари аз си вземам дебела маша
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на fizzyg
    Фък,според мен също няма да ти стигне,така че си го пази след баня,на мокра коса да си слагаш по малко в краищата

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    wiiwa,горчицата подобрява кръвообращението на главата,защото я загрява,и така стимулира растежа на косата.
    Ти какво стана с шампоана на Тианде,ползваш ли го,доволна ли си,имаш ли някаква промяна в косата?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    И аз да питам. Ако си направя тест за алергия към боя, но зад ухото ми съм получила алергия, а на ръката не, на кое да вярвам?
    А и ако някоя се е боядисвала с боя на Макадамия, ако може да ми шише на ЛС. Сещам се, че имаше в темата, но за никове не се сещам.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Утре ще си правя маска за коса,дано да ми остане време,че утре трябва много внимание да си обърна по мене си,на всичкото отгоре съм на РД иии дано остане време да си направя замислената маска,да не се обърка пак нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си