.
Отговор в тема
Страница 40 от 102 ПървиПърви ... 303637383940414243445090 ... ПоследнаПърви
Резултати от 976 до 1 000 от общо 2530
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    2рите не мисля че помагат кой знае колко... иначе щях да те питам за колко време ти стига едно кокосово ( знам кое ползваш) защото като пари си е супер за натурално масло... и освен за колко време как го нанасяш... т.е. навсякъде или само в корените/дължината ?
    Като гледам, за поне още 4 месеца ще имам, а го нанасям от около месец. Само в корените не клепам, иначе си мажа стабилно косата по дължина.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Направих си маска с рициново масло, стимуланта на Икаров, масло от жожоба, ракия, кафе и мед. Постоях с нея около 4-5 часа. Косата ми стана мека и лъскава колкото позволяват цъфтежите. На 9ти или 11ти януари мисля да се подстрижа, че да се отърва от цъфтежите.

Стимулантът ми свърши, но чакам да ми свършат маслата после почвам с тривитаминола. Пия и Геритамин нео - след около седмица и те ще свършат и ще направя почивка.

Поръчах серум за сухи краища от Avon. Нямам големи очаквания, но е по-добре от нищо...

Някакви маски да препоръчате с течен витамин А ?? Слагам от него в шампоана и балсама си. Но заедно с тривитаминола не знам дали няма да ми дойде в повече ??

А някой слагал ли е газ в маската ?? Как действа ? Мирише ли много ??

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от ralinka17 Виж мнението
    А доволна ли си да не би да уврежда така косата много и изправяли хубаво :P :P
    Всяка преса уврежда косата за съжаление Пресата изправя в пъти по - добре от предишната ми *срам ме е да кажа каква е*, но без продукти косата се гори. Но пресата е издръжлива, изпускала съм я доста, мокрила съм я, нищо и няма. Няма някакви кой знае какви екстри, но не съжалявам, че съм я взела.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Ок. А как мирише?Аз искам да си поръчам маската, гребена и маслото.
    ами на мен лично ми мирише хубаво

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Като гледам, за поне още 4 месеца ще имам, а го нанасям от около месец. Само в корените не клепам, иначе си мажа стабилно косата по дължина.
    а колко ти е дълга косата ? защото аз така смятам,че ще ми стигне за месец и нещо,защото мисля да слагам навсякъде

Град
    пространството на Дисе
    Понеже е филирана /не е на черта/, най-дългата част е на 4 санта над дупето.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Понеже е филирана /не е на черта/, най-дългата част е на 4 санта над дупето.
    ооо,е значи и на мен ще ми стигне за толкова време... да кажем 3 месеца,защото мисля да слагам и в корените... благодаря,определено ще го взема

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ооо,е значи и на мен ще ми стигне за толкова време... да кажем 3 месеца,защото мисля да слагам и в корените... благодаря,определено ще го взема
    За нищо
    Сега има прИмоция в http://shopthebest.eu/

Banned Мега фен
    дам... и то доста голямо намаление.. аз се зачудих на маслата за тяло .. ползвала ли си ги ?

п.с. малко извън темата,извинявам се

Цитирай Първоначално написано от f2f Виж мнението
    Моля ви предложете ми маша за коса, което е с по-голям диаметър - някъде до 60 лева .. кажете вие каква маша имате, доволни ли сте ?
    УНИКАЛНА Е

извинете ме ако се повторям но някоя от вас може ли да ми каже как се прави домашен еластайзер и дозата за едно мазане ли е

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от vesinceto Виж мнението
    извинете ме ако се повторям но някоя от вас може ли да ми каже как се прави домашен еластайзер и дозата за едно мазане ли е
    - Трябва ти някаква купешка маска, която ще служи за основа на цялото нещо.
    - витамин А
    - бадемово масло
    - глицерин
    - рициново масло
    - какао, ако стане много рядка сместа
    По една супена лъжица от всичко горе прави една доза. )

Супер фен Аватара на wiiwa
    Съжалявам че е малко извън темата - от този сайт може ли да се поръчва ? http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...ial,size,color

anonymous708973
    Guest
    Аз още не съм убедена, че е нормално да слагам масла в корените. Преди време си сложих едно от пшеничен зародиш (на Икаров), уж срещу омазняване било... измих си косата 2 пъти с шампоан (нормално я мия само веднъж) и пак стоеше адски мазна. Побърках се. Аз вярно, че сложих 1/3 от шишенцето само в корените, ама то иначе къв ефект ще има :д
    Та... май не ща вече в корените.

Вижда ми се доста безсмислено да слагам маска и да мия по 2-3 пъти със шампоан. Косата се премива и става още по-мазна в корените.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Маслото от пшеничен зародиш се слага най-вече в краищата.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аз още не съм убедена, че е нормално да слагам масла в корените. Преди време си сложих едно от пшеничен зародиш (на Икаров), уж срещу омазняване било... измих си косата 2 пъти с шампоан (нормално я мия само веднъж) и пак стоеше адски мазна. Побърках се. Аз вярно, че сложих 1/3 от шишенцето само в корените, ама то иначе къв ефект ще има :д
    Та... май не ща вече в корените.

Вижда ми се доста безсмислено да слагам маска и да мия по 2-3 пъти със шампоан. Косата се премива и става още по-мазна в корените.
    пшениченото е повече за цъфтеж... иначе маски с хума? за мен хумата много подхранва.. дори и само хума + кисело мляко/оцет да сложиш подхранва

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз пак с моите проблеми с боята. Сложих си пак, този път зад самото ухо, реакция нямам. Има ли смисъл да рискувам или да вземам боята на Макадамия?

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Аз бих си взела на Макадамия.Не поемам никакви рискове.

Аз бих питала фризьорката си. Въпреки че не разбирам изобщо от бои ;д Ама знам, че Иноа уж толкова прехвалена, толкова я рекламираха .... "преди имаше боя за коса, сега има Иноа" .... Деазнам
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Може ли някой да ми препоръча добра светло кафява боя?С тъмна коса съм и искам да стане по-светла

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Съжалявам, ако се повтарям, но все пак трябва да питам.. :
    Взех си кристали за коса и си ги нанасям както трябва.
    само краищата и малко нагоре.. по дължината на косъма. Без корените.
    Ами след тях- косата ми се омазнява по- бързо. И сега се чудя да ги спирам ли... ;/

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Enchanting Виж мнението
    Съжалявам, ако се повтарям, но все пак трябва да питам.. :
    Взех си кристали за коса и си ги нанасям както трябва.
    само краищата и малко нагоре.. по дължината на косъма. Без корените.
    Ами след тях- косата ми се омазнява по- бързо. И сега се чудя да ги спирам ли... ;/
    Слагат се няколко капчици само на връхчетата!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от kalioreo Виж мнението
    Може ли някой да ми препоръча добра светло кафява боя?С тъмна коса съм и искам да стане по-светла
    Професионална или непрофесионална? От непрофесионалните доста ми изсветли муса на Вела, а ако ще е професионална си избери цвят и оксидант 9 или 12% в зависимост колко искаш да изсветлее

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    - Трябва ти някаква купешка маска, която ще служи за основа на цялото нещо.
    - витамин А
    - бадемово масло
    - глицерин
    - рициново масло
    - какао, ако стане много рядка сместа
    По една супена лъжица от всичко горе прави една доза. )
    Благодаря много

Мега фен Аватара на tori
    Здравейте и честита Коледа. Майка ми е купила маска за коса на Лорис със змийско масло. Чувала съм, че със змийското масло трябва да се внимава та искам да питам по колко пъти на седмица примерно е добре да се ползва, трябва ли да седя с нея някакво точно време примерно и така. Мерси предварително.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си