.
Отговор в тема
Страница 41 от 102 ПървиПърви ... 313738394041424344455191 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 001 до 1 025 от общо 2530
    Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Здравейте и честита Коледа. Майка ми е купила маска за коса на Лорис със змийско масло. Чувала съм, че със змийското масло трябва да се внимава та искам да питам по колко пъти на седмица примерно е добре да се ползва, трябва ли да седя с нея някакво точно време примерно и така. Мерси предварително.
    Доколкото си спомням, съставът на маската не е добър. Иначе си я ползвай като всяка друга купена маска- след шампоана, без да слагаш в корените, дръж я около 5 мин.
    Последно редактирано от wiiwa : 12-26-2012 на 08:36

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета, как е подстригано момичета отляво http://prikachi.com/images.php?images/911/5655911X.jpg ?

Banned Мега фен
    Честита Коледа !

към горния пост: ами мисля,че е на пластове,без бритон,но как точно не мога да ти кажа

за маската на Лорис: ужасна е,но върши работа ако я слагаш само по краищата за 2-3мин. и отмиеш.. поне ще се разресва лесно косата ти,не за друго

Banned Мега фен
    а да.. за кристалите : слагат се няколко капки... аз на моята дълга коса от тия на Кристиан оф рома слагам по 3 капки най-много....

Купих на майка ми бялата Денис с жълтата капачка и се съгласи, че е по-добра от 3 пъти по-скъпата Л'Ореал
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Купих на майка ми бялата Денис с жълтата капачка и се съгласи, че е по-добра от 3 пъти по-скъпата Л'Ореал
    !...и аз я ползвам и съм доволна.. и ми стига за няколко месеца

Забелязах обаче (аз в другото нас имам чисто жълтата) че бялата е по-твърда такава. Жълтата си е маска като маска, бялата или е по-твърда катооо краве масло или нещо такова .. или е замръзнала в банята в момента

то как няма да ти стига .. тая голяма кутия за 6лв направо не ги усещам в сравнение с Л'Ореал, която е по-малка и 12.50 последния път
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Весела Коледа
    Преди малко си направих маска с мас, масло от пшеничен зародиш, кисело мляко, хума, зехтин и оцет (като някаква салата ми звучи)
    Стана много хубава смес и лесно я нанесох .. надявам се, ефекта да е хубав. Вие с какво си слагате маските? Аз с пръсти и голяма кочина става :@
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FreshJuice Виж мнението
    Весела Коледа
    Преди малко си направих маска с мас, масло от пшеничен зародиш, кисело мляко, хума, зехтин и оцет (като някаква салата ми звучи)
    Стана много хубава смес и лесно я нанесох .. надявам се, ефекта да е хубав. Вие с какво си слагате маските? Аз с пръсти и голяма кочина става :@
    ръце + лъжичка... при мен не става кочина,но това е от стажа,който имам с маските ... преди и аз се цапах много

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Ти си експерт Мислех си да взема на мама четката за боядисване обаче се отказах.. може би следващия път
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FreshJuice Виж мнението
    Ти си експерт Мислех си да взема на мама четката за боядисване обаче се отказах.. може би следващия път
    за какво ? да нанасяш една маска 1 час ? аз правя маската за 5 мин. нанасям я за 10-15 и съм готова.... преди ми отнемаше час и нещо,за да я направя и да се наклепам.. аз правих така : правих си маската,слагах вестници на масата и едно огледало... мажа се,после махам всичко,събирам вестниците и в коша.. и си готова ...иначе за начина на нанасяне също има значение.. преди всеки кичур поотделно,но видях,че ми отнема повече време,а всъщност косата е еднакво напоена както 2рия начин,а той е: първо с лъжичка слагам в корените на път,масажирам леко с пръстите( колкото да се разнесе) после вдигам от едната страна един пласт коса и пак слагам само в корените и масажирам,2ри пласт дигам и така цялата една страна на косата,същото правя и с другата....после започвам по дължината пак на 2 части.. първо по едната по дължината,а връхчетата направо ги потапям в маската и попитам с дължината на косата,за да не капе.. така и с др част на косата и за 15 мин. съм готова... шапка за баня,хавлия или плетена шапка и готово

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Забелязах обаче (аз в другото нас имам чисто жълтата) че бялата е по-твърда такава. Жълтата си е маска като маска, бялата или е по-твърда катооо краве масло или нещо такова .. или е замръзнала в банята в момента
    Бялата с жълтата капачка е крем-маска и затова е по-гъста.

Иначе сериозно ли си мислите, че в маската на Лорис НАИСТИНА има змийско масло?

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Момичета, Весела Коледа
    Да ви попитам - маските на Денис от аптека ли се купуват ? От коя сте останали най-доволни ? Трябва ми нещо за сухи краища.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Момичета, Весела Коледа
    Да ви попитам - маските на Денис от аптека ли се купуват ? От коя сте останали най-доволни ? Трябва ми нещо за сухи краища.
    Весела Коледа!
    Моята я купих от козметичен магазин, но може и по аптеките да има.Най-доволна съм от бялата с жълта капачка.

знаете ли как мога да си изсветля косата но без боя

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението

Иначе сериозно ли си мислите, че в маската на Лорис НАИСТИНА има змийско масло?
    Измъкват се деликатно като заявяват, че ефекта е КАТО него ;д
    Цитирай Първоначално написано от vesinceto Виж мнението
    Чувала съм за някакъв метод с лайка, но не съм пробвала.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    значи не само да ми се струва така Купувам ги от козметичен магазин и аз
    За изсветляването - уж лайка да , лимон, ей такива неща действат.. но със сигурност няма да стане бялорусо. По-скоро си го представям като изсветлено от слънцето лятото.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от vesinceto Виж мнението
    с кислородна вода

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Знам, че е глупаво, но ще питам. Възможно ли е до май 2014 /няма да откажа и по - рано ;д/ да постигна това http://images.hollywoodpix.net/sofia...1373543842.jpg Косата ми в момента е до раменете. Има ли някаква надежда с продукти да постигна това. Знам, че много зависи от това с какво темпо расте косата ми и т.н. Познавам едно момиче, което имаше по - къса коса от мен, а в момента косата и е дълга колкото на снимката и то без да ползва нещо за растеж.
    Общо взето стана един безсмислен пост, но настина искам поне за бала да имам дъга коса.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Някой ме беше питал за кокосово масло /дали не беше фък13/- ето тук го намерих на оферта http://prodavalnik.com/50-po-malko-z...kosa-i12699739
    Все пак питайте за срок на годност.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Знам, че е глупаво, но ще питам. Възможно ли е до май 2014 /няма да откажа и по - рано ;д/ да постигна това http://images.hollywoodpix.net/sofia...1373543842.jpg Косата ми в момента е до раменете. Има ли някаква надежда с продукти да постигна това. Знам, че много зависи от това с какво темпо расте косата ми и т.н. Познавам едно момиче, което имаше по - къса коса от мен, а в момента косата и е дълга колкото на снимката и то без да ползва нещо за растеж.
    Общо взето стана един безсмислен пост, но настина искам поне за бала да имам дъга коса.
    На всеки човек с различна скорост му расте косата.Някои и нищо да не слагат много бързо им расте, а други полагат толкова много грижи и слагат какво ли не и не им расте.До 2014 според мен е възможно да ти стане такава, да.Ама всяка коса си има предел на растене и, като го достигне не расте повече.Познавам мн хора, които никога не са били с дълга коса, колкото и да я пускат.Расте си до един период и спира.Някои хора просто не могат да имат дълга коса. :/ Ама на теб дано ти порасте.
    А, доволна ли си от маслото на Макадамия?Видях, че си го купила и ти. И сега се чудя кое да си взема, защото аргановото ми свършва.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Ягодке, още не съм го получила. Надявах се днес да дойде всичко, но явно ще е утре. За пръв път ще го ползвам, взех го против цъфтене. Наказана съм да нямам свестен козметичен магазин в града и ми трябваше нещо да поддържа фронта докато отива във Варна.
    Вероятно и аз няма да имам кой знае колко дълга коса. От към страна на майка ми няма хора с дълги коси, а всичко е най - много до една ръка под закопчалката на сутиена в най - добрия случай. От към страна на баща ми нямам спомени за някой с дълга коса. Може да се каже, че генетично съм прецакана ;д Живот и здраве 2014 още пиша във форума ще видим докъде съм я докарала ;д

Добре.Успех ти пожелавам.
    Явно и аз ще поръчвам малката опаковка на маслото да го видя какво е.Чудя се дали да си взема пак същото арганово или това на Макадамия.Искам да пробвам друго.Дано е хубаво.Аз свикнах да слагам масло след баня и не мога без да слагам. А те сега по празниците работят ли, както обикновено или...?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Провери в сайта им.
    Аз съвсем се обърках, гледах техния и на спиди и накрая реших, че все някога ще дойде и поръчах.

Това пише:
    Поръчки след 21-и декември ще се получават на 27-и декември.
    На 29-и декември пратки ще се доставят до 14 часа.
    На 31-и декември и 1-ви януари пратки не се доставят.

Значи твоите неща трябва да дойдат днес? ;д Хмм...дали да си поръчам сега или след празниците...
    Ако поръчам сега, ще дойдат на 29-и, така ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си