- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
Момичета, как е подстригано момичета отляво http://prikachi.com/images.php?images/911/5655911X.jpg ?
Честита Коледа !
към горния пост: ами мисля,че е на пластове,без бритон,но как точно не мога да ти кажа
за маската на Лорис: ужасна е,но върши работа ако я слагаш само по краищата за 2-3мин. и отмиеш.. поне ще се разресва лесно косата ти,не за друго![]()
а да.. за кристалите : слагат се няколко капки... аз на моята дълга коса от тия на Кристиан оф рома слагам по 3 капки най-много....
Купих на майка ми бялата Денис с жълтата капачка и се съгласи, че е по-добра от 3 пъти по-скъпата Л'Ореал![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Забелязах обаче (аз в другото нас имам чисто жълтата) че бялата е по-твърда такава. Жълтата си е маска като маска, бялата или е по-твърда катооо краве масло или нещо такова .. или е замръзнала в банята в момента![]()
то как няма да ти стига .. тая голяма кутия за 6лв направо не ги усещам в сравнение с Л'Ореал, която е по-малка и 12.50 последния път![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Весела Коледа
Преди малко си направих маска с мас, масло от пшеничен зародиш, кисело мляко, хума, зехтин и оцет (като някаква салата ми звучи)![]()
Стана много хубава смес и лесно я нанесох .. надявам се, ефекта да е хубав. Вие с какво си слагате маските? Аз с пръсти и голяма кочина става :@
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Ти си експертМислех си да взема на мама четката за боядисване обаче се отказах.. може би следващия път
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
за какво ? да нанасяш една маска 1 час ? аз правя маската за 5 мин. нанасям я за 10-15 и съм готова.... преди ми отнемаше час и нещо,за да я направя и да се наклепам.. аз правих така : правих си маската,слагах вестници на масата и едно огледало... мажа се,после махам всичко,събирам вестниците и в коша.. и си готова ...иначе за начина на нанасяне също има значение.. преди всеки кичур поотделно,но видях,че ми отнема повече време,а всъщност косата е еднакво напоена както 2рия начин,а той е: първо с лъжичка слагам в корените на път,масажирам леко с пръстите( колкото да се разнесе) после вдигам от едната страна един пласт коса и пак слагам само в корените и масажирам,2ри пласт дигам и така цялата една страна на косата,същото правя и с другата....после започвам по дължината пак на 2 части.. първо по едната по дължината,а връхчетата направо ги потапям в маската и попитам с дължината на косата,за да не капе.. така и с др част на косата и за 15 мин. съм готова... шапка за баня,хавлия или плетена шапка и готово
Момичета, Весела Коледа
Да ви попитам - маските на Денис от аптека ли се купуват ? От коя сте останали най-доволни ? Трябва ми нещо за сухи краища.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Знам, че е глупаво, но ще питам. Възможно ли е до май 2014 /няма да откажа и по - рано ;д/ да постигна това http://images.hollywoodpix.net/sofia...1373543842.jpg Косата ми в момента е до раменете. Има ли някаква надежда с продукти да постигна това. Знам, че много зависи от това с какво темпо расте косата ми и т.н. Познавам едно момиче, което имаше по - къса коса от мен, а в момента косата и е дълга колкото на снимката и то без да ползва нещо за растеж.
Общо взето стана един безсмислен пост, но настина искам поне за бала да имам дъга коса.
Някой ме беше питал за кокосово масло /дали не беше фък13/- ето тук го намерих на оферта http://prodavalnik.com/50-po-malko-z...kosa-i12699739
Все пак питайте за срок на годност.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
На всеки човек с различна скорост му расте косата.Някои и нищо да не слагат много бързо им расте, а други полагат толкова много грижи и слагат какво ли не и не им расте.До 2014 според мен е възможно да ти стане такава, да.Ама всяка коса си има предел на растене и, като го достигне не расте повече.Познавам мн хора, които никога не са били с дълга коса, колкото и да я пускат.Расте си до един период и спира.Някои хора просто не могат да имат дълга коса. :/ Ама на теб дано ти порасте.;д
А, доволна ли си от маслото на Макадамия?Видях, че си го купила и ти.И сега се чудя кое да си взема, защото аргановото ми свършва.
Ягодке, още не съм го получила. Надявах се днес да дойде всичко, но явно ще е утре. За пръв път ще го ползвам, взех го против цъфтене. Наказана съм да нямам свестен козметичен магазин в града и ми трябваше нещо да поддържа фронта докато отива във Варна.
Вероятно и аз няма да имам кой знае колко дълга коса. От към страна на майка ми няма хора с дълги коси, а всичко е най - много до една ръка под закопчалката на сутиена в най - добрия случай. От към страна на баща ми нямам спомени за някой с дълга коса. Може да се каже, че генетично съм прецакана ;д Живот и здраве 2014 още пиша във форума ще видим докъде съм я докарала ;д
Добре.Успех ти пожелавам.![]()
![]()
Явно и аз ще поръчвам малката опаковка на маслото да го видя какво е.Чудя се дали да си взема пак същото арганово или това на Макадамия.Искам да пробвам друго.Дано е хубаво.Аз свикнах да слагам масло след баня и не мога без да слагам.А те сега по празниците работят ли, както обикновено или...?
Провери в сайта им.
Аз съвсем се обърках, гледах техния и на спиди и накрая реших, че все някога ще дойде и поръчах.
Това пише:
Поръчки след 21-и декември ще се получават на 27-и декември.
На 29-и декември пратки ще се доставят до 14 часа.
На 31-и декември и 1-ви януари пратки не се доставят.
Значи твоите неща трябва да дойдат днес? ;д Хмм...дали да си поръчам сега или след празниците...
Ако поръчам сега, ще дойдат на 29-и, така ли?![]()