.
Отговор в тема
Страница 44 от 102 ПървиПърви ... 344041424344454647485494 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 076 до 1 100 от общо 2530
    Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от PeaceOfMe Виж мнението
    http://zlatnaribka.com/buster-jonium...l#.UNyhL-QyIT0 Някой може ли да ми обясни малко по-простичко за какво и как се използва това?
    Бустера не може да се използва сам, трябва ти концентрат, http://zlatnaribka.com/koncentrat-vi...l#.UN0uD-QbdjM като този, но си избери вида. Иначе това малкото се излива в голямото и после се пръска в косата /много хубаво го обясних, няма що! ;д/

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    От тези - първия.
    Иначе аз вече не си купувам професионални, защото пак имат много вредни съставки и са много скъпи.Минах на био шампоани и балсами и съм доволна.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Днес си измих косата. Маски не съм правила от Балканската война от мързел най-вече,обаче скоро започвам пак

Едит: Ягодке,по колко време те издържат био шампоаните?
    Аз мисля да пробвам някой път и от тях,като ми свърши Матрикс-а,но и Кристиан ъф Рома искам да пробвам, и шварцскопф профешънал искам .. ооф,какво ли не искам аз
    Последно редактирано от fizzyg : 12-28-2012 на 12:30

Еми по 250 мл. си купувам аз.Зависи колко често си миеш косата и по колко слагаш. Като нормален шампоан... Аз сега имам още малко от този на Шварцкопф профешънъл и на Лореал прфешънъл и ще ги изхабя и вече няма дa купувам от тях заради съставките. Хубави са, но просто няма смисъл да давам толкова пари, като съставките им са, като на обикновените евтини шампоани. А тези био - то са по 12-15 лева (за 250 мл.) и пак е по - добре.

Каква разлика усещаш в косата си с обикновени шампоани; професионални шампоани ; био шампоани?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Каква разлика усещаш в косата си с обикновени шампоани; професионални шампоани ; био шампоани?
    Оо, огромна! От повечето обикновени шампоани от масови марки ми се появява пърхот и такъв сърбеж... :X И от някои косата ми става просто ужасна!Суха, гадна и се омазнява на втория ден. ;д Само от Орзен май съм оставала доволна от по - обикновените.От професионалните косата ми става много по - хубава и гладка, но минах на био заради съставките.Иначе съм доволна и от професионалните и от био - то. )

Значи био-то са по-евтини от професионалните и с по-добри съставки? Къде дават така
    Какви точно си вземаш ? То много видове ли има? Трябва да отида и аз да ги видя
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Значи био-то са по-евтини от професионалните и с по-добри съставки? Къде дават така
    Какви точно си вземаш ? То много видове ли има? Трябва да отида и аз да ги видя
    От био магазини се купуват.Аз си ги купувам от био магазина в мола в Пловдив (Балев био маркет май се казваше ) и има голямо разнообразие.А в Oranic green house в мола в Стара Загора почти нищо нямаше, като ходих. Досега съм си купувала тези: http://prikachi.com/images/279/5666279k.jpg -шампоана и балсама.Тези засега са ми най-любимите от всички неща евър. И този също имам, но съм по-доволна от тези на Faith in nature. http://prikachi.com/images/293/5666293X.jpg Сега ще си купувам пак някакви шампоан и балсам на Faith in nature, но с нещо друго ще са, не с шоколад.

Да, помня че си казвала за Балев био маркет и тук има същия затова питам точно какво ;д
    ШОКОЛАДОВИ???????????? МИРИШАТ ЛИ НА ШОКОЛАД????????????????????
    Какво ти правят като са за тъмна коса? Като индианец съм ;д

п.с.

My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Даааа, знам ги тия огромни туби. :X За колко ли време стигат. Еми става много бляскава и мекичка.И, да, миришат на шоколад!

Спечели ме. Вземам си.
    Но по принцип балсами не ползвам, слагам си маската на Денис. Няма смисъл и балсама да си купувам, нали? Или ако имат маска може да им я пробвам, но Денис си ми харесва ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Хехе, супер.Ще останеш доволна със сигурност. Нямат маска.Ползвай си тази на Денис.Не виждам защо не.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Оо,и аз определено ще пробвам някой био шампоан като изразходя сегашния ми еднолитров,който няма намерение да свършва скоро :Д

Супер фен Аватара на thebigsmile
    Момичета вие какви домашни маски използвате за по-бърз растеж, сгъстяване на косата?

anonymous708973
    Guest
    Навихте ме. И аз ще си купя био шампоан, като се видя с пари :д

Всъщност аз реших да пробвам тези на Faith in nature, защото едно момиче от форума Rebirthing ги хвалеше. И наистна се оказаха хубави.

thebigsmile, маски с тривитаминол.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Направих си маска. Сложих кафе и стана мазало
    Днес си взех аргановото масло на Икаров.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Край!Това беше ... свърши ми хубавото арганово масло...златото ми.Как ще живея сега?

Тъкмо си сложих , изсуших и изправих. След пресата мога ли да си сложа пак малко за блясък?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    От био магазини се купуват.Аз си ги купувам от био магазина в мола в Пловдив (Балев био маркет май се казваше
    Това на първия етаж до входа ?

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Това на първия етаж до входа ?
    Да.

Тъкмо си сложих , изсуших и изправих. След пресата мога ли да си сложа пак малко за блясък?
    Може, естествено.Аз преди си мислех, че така ще стане мазна, но не.Попива си идеално. А ти си доволна от него, нали?

Че как. Даже изправях мама с новата преса и и сложих и тя като взе и си сложи в корените да видиш как писнах ..... Сложих си и на ноктите вчера и може би си въобразявам, но забелязвам някакъв ефект. Малко по-гладки са сякаш
    обаче само едно лошо нещо има - не знам от пресата или маслото, защото започнах едновременно да ги използвам, но се омазнява една идея по-бързо. Днес видях, че съм сложила пресата на максималните градуси и я намалих, ще видим дали е било от това.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

На мен не ми се омазнява по-бързо.Странно.Няма как да е от маслото.Ако го слагаш в краищата.Аз даже слагам много и не ми се омазнява.

Едно момиче ми каза, че от перлената Ремингтън и се омазнява. Тя не ползва маслото. Дано като я намаля да е по-добре.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове