- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
Бустера не може да се използва сам, трябва ти концентрат, http://zlatnaribka.com/koncentrat-vi...l#.UN0uD-QbdjM като този, но си избери вида. Иначе това малкото се излива в голямото и после се пръска в косата /много хубаво го обясних, няма що! ;д/
Днес си измих косата. Маски не съм правила от Балканската война от мързел най-вече,обаче скоро започвам пак
Едит: Ягодке,по колко време те издържат био шампоаните?
Аз мисля да пробвам някой път и от тях,като ми свърши Матрикс-а,но и Кристиан ъф Рома искам да пробвам, и шварцскопф профешънал искам .. ооф,какво ли не искам аз![]()
Последно редактирано от fizzyg : 12-28-2012 на 12:30
Еми по 250 мл. си купувам аз.Зависи колко често си миеш косата и по колко слагаш.Като нормален шампоан...
Аз сега имам още малко от този на Шварцкопф профешънъл и на Лореал прфешънъл и ще ги изхабя и вече няма дa купувам от тях заради съставките.
Хубави са, но просто няма смисъл да давам толкова пари, като съставките им са, като на обикновените евтини шампоани.
А тези био - то са по 12-15 лева (за 250 мл.) и пак е по - добре.
![]()
Каква разлика усещаш в косата си с обикновени шампоани; професионални шампоани ; био шампоани?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Оо, огромна!От повечето обикновени шампоани от масови марки ми се появява пърхот и такъв сърбеж... :X И от някои косата ми става просто ужасна!Суха, гадна и се омазнява на втория ден. ;д Само от Орзен май съм оставала доволна от по - обикновените.От професионалните косата ми става много по - хубава и гладка, но минах на био заради съставките.Иначе съм доволна и от професионалните и от био - то.
)
Значи био-то са по-евтини от професионалните и с по-добри съставки? Къде дават така
Какви точно си вземаш ? То много видове ли има? Трябва да отида и аз да ги видя![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
От био магазини се купуват.Аз си ги купувам от био магазина в мола в Пловдив (Балев био маркет май се казваше) и има голямо разнообразие.А в Oranic green house в мола в Стара Загора почти нищо нямаше, като ходих.
Досега съм си купувала тези: http://prikachi.com/images/279/5666279k.jpg -шампоана и балсама.Тези засега са ми най-любимите от всички неща евър.
И този също имам, но съм по-доволна от тези на Faith in nature. http://prikachi.com/images/293/5666293X.jpg Сега ще си купувам пак някакви шампоан и балсам на Faith in nature, но с нещо друго ще са, не с шоколад.
![]()
Да, помня че си казвала за Балев био маркет и тук има същия затова питам точно какво ;д
ШОКОЛАДОВИ???????????? МИРИШАТ ЛИ НА ШОКОЛАД????????????????????
Какво ти правят като са за тъмна коса?Като индианец съм ;д
п.с.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Даааа, знам ги тия огромни туби. :X За колко ли време стигат.![]()
![]()
Еми става много бляскава и мекичка.И, да, миришат на шоколад!
![]()
![]()
Спечели ме. Вземам си.
Но по принцип балсами не ползвам, слагам си маската на Денис. Няма смисъл и балсама да си купувам, нали? Или ако имат маска може да им я пробвам, но Денис си ми харесва ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Хехе, супер.Ще останеш доволна със сигурност.![]()
Нямат маска.Ползвай си тази на Денис.Не виждам защо не.
![]()
Оо,и аз определено ще пробвам някой био шампоан като изразходя сегашния ми еднолитров,който няма намерение да свършва скоро :Д
Момичета вие какви домашни маски използвате за по-бърз растеж, сгъстяване на косата?![]()
Навихте ме. И аз ще си купя био шампоан, като се видя с пари :д
Всъщност аз реших да пробвам тези на Faith in nature, защото едно момиче от форума Rebirthing ги хвалеше.И наистна се оказаха хубави.
thebigsmile, маски с тривитаминол.
Направих си маска. Сложих кафе и стана мазало![]()
Днес си взех аргановото масло на Икаров.![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Край!Това беше ... свърши ми хубавото арганово масло...златото ми.Как ще живея сега?![]()
![]()
![]()
Тъкмо си сложих , изсуших и изправих. След пресата мога ли да си сложа пак малко за блясък?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Че как.Даже изправях мама с новата преса и и сложих и тя като взе и си сложи в корените да видиш как писнах .....
Сложих си и на ноктите вчера и може би си въобразявам, но забелязвам някакъв ефект. Малко по-гладки са сякаш
![]()
обаче само едно лошо нещо има - не знам от пресата или маслото, защото започнах едновременно да ги използвам, но се омазнява една идея по-бързо. Днес видях, че съм сложила пресата на максималните градуси и я намалих, ще видим дали е било от това.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
На мен не ми се омазнява по-бързо.Странно.Няма как да е от маслото.Ако го слагаш в краищата.Аз даже слагам много и не ми се омазнява.![]()
Едно момиче ми каза, че от перлената Ремингтън и се омазнява. Тя не ползва маслото. Дано като я намаля да е по-добре.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more