.
Отговор в тема
Страница 58 от 102 ПървиПърви ... 84854555657585960616268 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 426 до 1 450 от общо 2530
    Голям фен Аватара на monroe999
    от онзи на Глис белия с 19те съставки ли какво беше пак така ми ставаше, сърбеше ме много, чудя се дали да не пробвам някой друг?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    от онзи на Глис белия с 19те съставки ли какво беше пак така ми ставаше, сърбеше ме много, чудя се дали да не пробвам някой друг?
    На мен от всички на Глис ми ставаше така. :/

Banned Мега фен
    някоя съставка не ви понася

Супер фен Аватара на fizzyg
    Днес едно бързо мазане,като да не е без хич.Намазах се със пшенично масло и зехтин по дължината,а в корените си сложих обиииилно от себорал форте Не задушавам,само с хавлия,няма и да стоя много-час и половина някъде ..
    Последно редактирано от fizzyg : 01-06-2013 на 16:07

пробвали ли сте шампоана на елсев http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B5...iw=991&bih=656 какво ви е мнението мисля и него да пробвам

Цитирай Първоначално написано от vesinceto Виж мнението
    пробвали ли сте шампоана на елсев http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B5...iw=991&bih=656 какво ви е мнението мисля и него да пробвам
    Да, на мен много ми хареса. Според мен е най-добрият на Елсев.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на wiiwa
    Фък13, какви стана с миглите? Иначе аз сега съм с маска. Имам и за учене.... ама хич не ми се учи. :/ Не знам какво ще правя така. / Не че има нещо свързано с темата, просто трябваше да кажа на някой :Д /

Мацки, вече съм решила- като седна да уча слагам една маска и сядам над учебника. Иначе тоя звънне, оня звънне и аз ученето го зарязах! така хем хубава коса, хем четене за изпити!

Аз пък имах достатъчно бадемово масло да си намажа цялата коса.Ще стоя 2 часа.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Фък13, какви стана с миглите? Иначе аз сега съм с маска. Имам и за учене.... ама хич не ми се учи. :/ Не знам какво ще правя така. / Не че има нещо свързано с темата, просто трябваше да кажа на някой :Д /
    нищо може би малко пораснаха от рициновото,но са си гадни... свикнала съм с дълги мигли и сега ми е много кофти иначе отпред дето бяха изгорели,това сухото падна и от рициновото масло поне ми станаха по-хубави

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Мацки, вече съм решила- като седна да уча слагам една маска и сядам над учебника. Иначе тоя звънне, оня звънне и аз ученето го зарязах! така хем хубава коса, хем четене за изпити!
    ;д абе и аз процедирах така ама седна да ви напиша какво съм сложила,гледам друга тема,ръчна във фб и то ставааа ;д

Ооо и аз съм така, само че накрая влизам и в tumblr и после като стона след 24142 часа ни се доспива и нищо не правя.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    От 3-4 часа стоя с жълтък и бадемово масло. Малко лепкава стана маската, но нищо.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Ооо и аз съм така, само че накрая влизам и в tumblr и после като стона след 24142 часа ни се доспива и нищо не правя.
    И аз съм така. Все казвам, че ще се променя, но...

Голям фен Аватара на monroe999
    явно всичките сме мързеливки

В сайта на Икаров прочетох че със стимуланта се стояло от 15 до 30 мин :O аз по пронцип си седя 3-4 часа

И мама като влиза и моментално заставам над учебника. И така цял ден ''уча'' .

Аз винаги си седя с отворен учебник пред себе си.А когато баща ми не ми дава да включвам компютъра, си отварям учебника и си слушам музика със слушалки от телефона. Е, има и пъти, в които уча, естествено, но..

А един път пробвах да чета моя книга, която няма нищо общо с учене и сложих зад учебника и така държах и учебника и книгата зад него.И бях със сериозна физиономия.Все едно уча нещо много интересно.Мислех си, че ще се получи, но явно баща ми не е тъп и веднага е разбрал, но се е правел и по едно време каза ''кой си мислиш, че лъжеш? '' Както и да е, малко се отклоних.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Днес едно бързо мазане,като да не е без хич.Намазах се със пшенично масло и зехтин по дължината,а в корените си сложих обиииилно от себорал форте Не задушавам,само с хавлия,няма и да стоя много-час и половина някъде ..
    Ам такова аз в 7 и 30 влизам да се купя Докато се изредим всички,от една страна искам да стоя повече време с маската,от друга искам вече да съм се изкъпала и да ми изсъхва косата ии стоях 2 часа и половина

За учене наистина е добра идеята да слагам маска и да стоя Иначе 1000 покани за излизания,които са трудни за отказване

Супер фен Аватара на weheartiit
    same here , цял ден ги уча думите по испански

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    При мен още тече процеса на възстановяване на косата след боядисване. В момента съм намацана с еластайзер, след това ще ползвам color save и repair rescue шампоаните, маска от същата серия и ампула субстантив на Керастаз.

Искам да похваля балсама ми на Балеа. Добре хидратира.Доста е мазен. И после косата мирише на кокос.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Искам да похваля балсама ми на Балеа. Добре хидратира.Доста е мазен. И после косата мирише на кокос.
    Това ме заинтригува, наскоро пак си купих елсев, този с лъскавите частици, но следващият ми ще бъде явно Балеа.

anonymous708973
    Guest
    Мерилин, само бадемово масло ли слагаше? По цялата дължина?

Понеже ПАК ще се подстригвам, за да ми махне ПАК цъфтежите, искам и нещо за растеж.
    Стимулант+бадемово масло+жълтък+алкохол+грозд ви семена в корените?

А в краищата - пшеничен зародиш?

Моляяя :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си