.
Отговор в тема
Страница 6 от 99 ПървиПърви ... 23456789101656 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 2530

Hybrid View

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от fenka_bmw Виж мнението
    някой може ли да помогне?
    Няма да се изправя по-трудно, може просто да е по-изтощена

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    някой може ли да помогне?
    Къносването няма да ти попречи на изправянето.Къната изсушава косата,така,че ако ти е суха по-добре не се къносвай,че ще изглежда много изтощена и неподдържана.

А да попитам - ако си направя косата с къна и я изправям ще си е като преди ли? Демек ще се изправя ли по-трудно?
    уау, не съм чувала за такова нещо :O
    майка ми се къносва от 3 месеца и не е имала проблем с изправянето.

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^ яйцето,меда и киселото мляко изсушават ли ? Защото и тях често ги изролзвам.
    Сега разбирам,че може би през цялото време съм правила всичко грешно ;д

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    ^ яйцето,меда и киселото мляко изсушават ли ? Защото и тях често ги изролзвам.
    Сега разбирам,че може би през цялото време съм правила всичко грешно ;д
    По-скоро подхранващи. Ако ти е суха косата към тези съставки, добави и нещо мазно.
    Последно редактирано от marilyn : 11-14-2012 на 19:21
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^Мерси

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    ^Мерси
    Моляя

Мега фен Аватара на strawberry88
    Против цъвтеж препоръчвам маска от мед, жълтък и зехтин!

Град
    Пловдив
    Dobbyy,освен всичките неща които ти препоръчаха,аз съм мога да ти препоръчам и Себорал форте,но ако ти е суха косата не го ползвай,защото изсушава.

Град
    Луната
    Купих си кокосово масло и от жожоба, някой знае ли какъв им е ефекта

Суха и изтощена! И аз не знам от какво..
    Днес си направих първата маска, която ми препоръчахте. Стоях около 2 часа с нея. Ще кача снимка, както обещах, но още не съществува такава. :P

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Dobbyy Виж мнението
    Суха и изтощена! И аз не знам от какво..
    Днес си направих първата маска, която ми препоръчахте. Стоях около 2 часа с нея. Ще кача снимка, както обещах, но още не съществува такава. :P
    Щом е суха недей да ползваш Себорала,който ти препоръчах.

Голям фен Аватара на monroe999
    http://beautyexpert.bg/studena-rekon...ina-ultra-zvuk
    доста интересно ми се вижда, някой попадал ли е на нещо такова?
    звучи прекалено хубаво, за да е истина?!?!?!?!?!

Ей, тези цъфтящи краища
    Косата ми не е суха, слагам и кристали, мажа краищата със зехтин.. НО! тя пак цъфти. Вчера ходих да се подстригвам и минах през магазина да си купя маската на Шаума против цъфтеж с арганово масло.. Надявам се да има ефект. Нито си третирам косата с преса... незнам защо така става

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от yoLo0 Виж мнението
    Ей, тези цъфтящи краища
    Косата ми не е суха, слагам и кристали, мажа краищата със зехтин.. НО! тя пак цъфти. Вчера ходих да се подстригвам и минах през магазина да си купя маската на Шаума против цъфтеж с арганово масло.. Надявам се да има ефект. Нито си третирам косата с преса... незнам защо така става
    Маслото от пшеничен зародиш е против цефтеж, колко ти е дълга косата?

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от yoLo0 Виж мнението
    Ей, тези цъфтящи краища
    Мацвай по малко пшенично масло.Моята коса така не вижда цъфтеж по 2 месеца..чудо направо.
    Между другото бях чула,че точно тази серия на Шаума има силикон..

Голям фен Аватара на monroe999
    сега ще си направя маско от един жълтък, малко мед, сок от лимон и масло от пшеничен зародиш на Икаров
    мислех да добавя и кисело мляко, но от него много ми мирише косата...
    зехтин имам някакъв екстра върджин се води, но не е хубав и не мисля да слагам от него
    така добре ли е? и да слагам ли в корените или само по дължината?

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    сега ще си направя маско от един жълтък, малко мед, сок от лимон и масло от пшеничен зародиш на Икаров
    мислех да добавя и кисело мляко, но от него много ми мирише косата...
    зехтин имам някакъв екстра върджин се води, но не е хубав и не мисля да слагам от него
    така добре ли е? и да слагам ли в корените или само по дължината?
    Сложи поне още едно омазняващо нещо. Какво му е на зехтина? Слага се в корените и по цялата дължина

Мхм мерси, защото така ми казаха? А след колко време се отмива?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ако е качествена не се отмива и трябва да чакаш да ти израсте нова коса или да се подстpижеш.Така, че внимавай, защото няма връщане назад.

Град
    Луната
    Не се отмива, поне аз, когато ползвах черна къна някаква индийска беше не падна докато не я отрязах, е поизмива се цвета , но сложиш ли си го тва нещо на косата, колкото и ще да я миеш няма да се върне твоя цвят, особено пък, ако е черна. На всичкото отгоре къната цапа първите дни след къносването и на мен ми цапаше хавлиите и отделно като се изпотя през ноща ми се боядисваха и калъфките

Искам да ви питам как го отмивате зехтина? Аз си сложих само в краищата вчера, защото ми е суха косата и уж слагах 2 пъти шампоан и тн..на сутринта косата ми беше мнг мазна и гадна. :х
    Иначе попринцип си правя маска с лимонов сок, мед, зехтин и жълтък и косата ми е доста по-добре. Скоро ще ходя да ми вземат връхчетата и ще се снимам да кажете как е.

Цитирай Първоначално написано от Zar4e Виж мнението
    Искам да ви питам как го отмивате зехтина? Аз си сложих само в краищата вчера, защото ми е суха косата и уж слагах 2 пъти шампоан и тн..на сутринта косата ми беше мнг мазна и гадна. :х
    Аз принципно си слагам зехтин по цялата дължина на косата, защото ми е суха, отмивам го с шампоан и после ми е супер, изобщо не остава мазно. Не знам, да не би да не си разпенила шампоана хубаво?

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Zar4e Виж мнението
    Иначе попринцип си правя маска с лимонов сок, мед, зехтин и жълтък и косата ми е доста по-добре. Скоро ще ходя да ми вземат връхчетата и ще се снимам да кажете как е.
    Ми ако се мажеш само със зехтин, седиш часове наред. 4-5-6 часа и тя косата си го попива и като се изкъпеш хубаво със силен шампоан, нищо не остава. Майка ми само с това си прави косата и е доволна. Аз един път съм слагала канела и мед към зехтина и пак се изми хубаво. Иначе мерси за мненията за термо продукта, няма да си купувам щом е само за веднъж. ^^ След това ще се намажа със някаква домашна маска и толкова. БТВ, мили ли сте си косите само със оцет? Аз един път пробвах и беше перфектна, но все забравям да го взема в банята с мен като ще си мия косата.

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ми ако се мажеш само със зехтин, седиш часове наред. 4-5-6 часа и тя косата си го попива и като се изкъпеш хубаво със силен шампоан, нищо не остава. Майка ми само с това си прави косата и е доволна. Аз един път съм слагала канела и мед към зехтина и пак се изми хубаво. Иначе мерси за мненията за термо продукта, няма да си купувам щом е само за веднъж. ^^ След това ще се намажа със някаква домашна маска и толкова. БТВ, мили ли сте си косите само със оцет? Аз един път пробвах и беше перфектна, но все забравям да го взема в банята с мен като ще си мия косата.
    Оцет във вода след шампоана ли? Или само с оцет вместо шампоан?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си