.
Отговор в тема
Страница 64 от 102 ПървиПърви ... 145460616263646566676874 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 576 до 1 600 от общо 2530
    anonymous708973
    Guest
    Наклепах си долната половина на косата с арганово масло днес

Голям фен Аватара на monroe999
    аз си масажирах корените със стимуланта и после се разресах с гребен да се разнесе хубаво по косата и задуших за 1-2 часа с плик

anonymous708973
    Guest
    Как нанасяте само масло в корените? Не е ли много... течно?

Хининовата вода помага ли косата да расте наистина? Нали след измиване се пръскаше?

Голям фен Аватара на monroe999
    не, не е много течно, супер ми е на мен, ама маските с домашни продукти ми се разтичат винаги...
    а от хининовата вода съм чела, че има доволни, но на повечето им омазнява косата, на мен също

Имам въпрос: Как косата ми да е мека и да не се дели на кичури а да се пръсва нормално след изправянето. След това да я реша ли? Какво да правя? Няма ли да се накъдри в краищата ако я среша много?

Супер фен Аватара на wiiwa
    Слагай някакво масло след баня и ползвай някаква купешка маска. Може и домашни маски с зехтин да си правиш.

И аз имам въпрос: Защо косата ми се разделя на кичури около 1 час след като съм я стрясала? Като се върна от училище косата ми е разделена много гадно ;/

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    но на повечето им омазнява косата, на мен също
    И на мен.

Мега фен Аватара на Зайче..
    възможно ли е от даден шампоан косата ми да се 'разхвърча' /в смис нещо наелектризиране се получава/ ?
    или ще е от времето, макар че то не се е променяло кой знае колко, а и никога преди не ми се е случвало подобно нещо? ;d
    http://ask.fm/iwwkaa

Поръчах си аргановото масло на Ейвън, най- накрая, дано е хубаво.

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Слагай някакво масло след баня и ползвай някаква купешка маска. Може и домашни маски с зехтин да си правиш.

И аз имам въпрос: Защо косата ми се разделя на кичури около 1 час след като съм я стрясала? Като се върна от училище косата ми е разделена много гадно ;/
    Да и при мен е така.

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    възможно ли е от даден шампоан косата ми да се 'разхвърча' /в смис нещо наелектризиране се получава/ ?
    или ще е от времето, макар че то не се е променяло кой знае колко, а и никога преди не ми се е случвало подобно нещо? ;d
    От материята на дрехите е.Или ако носиш шапка също може.Може да е и защото използваш пластмасов гребен/четка.Но не мисля, че е възможно да е от шампоан или времето.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    не, не е много течно, супер ми е на мен, ама маските с домашни продукти ми се разтичат винаги...
    а от хининовата вода съм чела, че има доволни, но на повечето им омазнява косата, на мен също
    С ръце ли го слагаш? Мачкаш косата, изливаш директно... обясни като за идиот, моля :д
    Каква част от шишенцето отива за едно ползване?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    С ръце ли го слагаш? Мачкаш косата, изливаш директно... обясни като за идиот, моля :д
    Каква част от шишенцето отива за едно ползване?
    Сипваш си малко в ръката и започваш да си мажеш корените и по дължината. Сипваш по малко за да не ти се разтича по ръцете и да се цапаш. Така докато не почувстваш косата си мазна. Моята сякаш го попива и слагам доста. Иначе едно шишенце бадемово масло на Икаров ми стига за месец някъде. А то е 2лв.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Надявах се да пишеш Значи е нормално да отива доста като количество. 1/4, да речем?

Тривитаминола с какво го съчетавате в маската за растеж?

Надявах се да пишеш Значи е нормално да отива доста като количество. 1/4, да речем?

Ми нормално е, ти не знам с колко дълга коса си в момента, но моята е до закопчалката на сутиена примерно. АМа е много суха и наистина като слагам то отначало не личи, че е мазана. А и аз си слагам и в корените и по дължината.
    Тривитаминола аз пак го съчетавам с бадемово масло, жълтък, мед и кисело мляко. Жълтъкът е доста полезен явно, прави косата много приятна.

И да ви се похваля, гледах си някви снимки от май месец някъде и косата ми е пораснала доста. <3
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Момичетаааа! Да ви се похваля, септември месец се постригах на права черта, тогава и мама замина за чужбина и тази неделя си дойде и в понеделник като я питах дали ми е пораснала косата (като има предвид че я постригвах с околко 2 пръста преди нова година) и тя каза, че била пораснала и че ми е много по-хубава сега, а аз й казах че си правя домашни маски (и най-вероятно е от тях ;д) и започнахме да си говорим какво слагам вътре и.. много ми стана приятно като видя разликата..

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^Браво.

Цитирай Първоначално написано от PeaceOfMe Виж мнението
    Поръчах си аргановото масло на Ейвън, най- накрая, дано е хубаво.
    Сподели после мнение.

С жълтък, оцет, ракия, бадемово масло и кисело мляко ... може и мед понякога.

момичета днес си взех прополис дали мога да сипя няколко капки в шампоана мисля че ще ми повлияе добре

Мега фен Аватара на tori
    Ами чувала съм от една съученичка, че си мие косата всеки ден с ежедневен шампоан. Съществуват ли такива неща? :ДД (тук прозвучах като идиот ама...) Не е ли вредно за косата? И въобще искам да разбера повече, защото ми стана интересно.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Има шампоани за ежедневна употреба ,но не е хубаво да си миеш косата всеки ден.

Ох, мама тъкмо ще тръгва на работа, дано от beautyexpert да не дойдат тъкмо като излиза :Д че пак ще пита какво съм си поръчала, а като чуе за парите за маслото направоо ;ж удар ще поллучи сигурно :Д Стискайте палци всичко да мине тайно и като по вода

една пък моя приятелка се оплака, че косата и станала отвратителна от някакъв шампоан и се омазнявала бързо, после видяхме, че пише "за ежедневна употреба" ,а тя не го е ползвала като такъв, а като нормален
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Това, че на шампоана пише "за ежедневна употреба" не означава, че трябва да се ползва ежедневно, а че ако на някой му се налага да си мие косата всеки ден, то този шампоан е подходящ. Те са уж по-щадящи.
    И на някои от моите пише, че стават за ежедневна употреба, но не си мия косата всеки ден, и няма негативни ефекти от употребата им.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на tori
    Мхм, мерси. Не съм тръгнала да си купувам, просто ми стана интересно не става ли някаква такава гадна косата. 7д Явно на всеки му действа различно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си