- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
Наклепах си долната половина на косата с арганово масло днес![]()
аз си масажирах корените със стимуланта и после се разресах с гребен да се разнесе хубаво по косата и задуших за 1-2 часа с плик![]()
Как нанасяте само масло в корените? Не е ли много... течно?
Хининовата вода помага ли косата да расте наистина? Нали след измиване се пръскаше?
не, не е много течно, супер ми е на мен, ама маските с домашни продукти ми се разтичат винаги...
а от хининовата вода съм чела, че има доволни, но на повечето им омазнява косата, на мен също
Имам въпрос: Как косата ми да е мека и да не се дели на кичури а да се пръсва нормално след изправянето. След това да я реша ли? Какво да правя? Няма ли да се накъдри в краищата ако я среша много?
Слагай някакво масло след баня и ползвай някаква купешка маска. Може и домашни маски с зехтин да си правиш.
И аз имам въпрос: Защо косата ми се разделя на кичури около 1 час след като съм я стрясала? Като се върна от училище косата ми е разделена много гадно ;/
възможно ли е от даден шампоан косата ми да се 'разхвърча' /в смис нещо наелектризиране се получава/ ?
или ще е от времето, макар че то не се е променяло кой знае колко, а и никога преди не ми се е случвало подобно нещо? ;d
http://ask.fm/iwwkaa
Поръчах си аргановото масло на Ейвън, най- накрая, дано е хубаво.
Сипваш си малко в ръката и започваш да си мажеш корените и по дължината. Сипваш по малко за да не ти се разтича по ръцете и да се цапаш. Така докато не почувстваш косата си мазна. Моята сякаш го попива и слагам доста. Иначе едно шишенце бадемово масло на Икаров ми стига за месец някъде. А то е 2лв.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Надявах се да пишешЗначи е нормално да отива доста като количество. 1/4, да речем?
Тривитаминола с какво го съчетавате в маската за растеж?
Ми нормално е, ти не знам с колко дълга коса си в момента, но моята е до закопчалката на сутиена примерно. АМа е много суха и наистина като слагам то отначало не личи, че е мазана. А и аз си слагам и в корените и по дължината.
Тривитаминола аз пак го съчетавам с бадемово масло, жълтък, мед и кисело мляко. Жълтъкът е доста полезен явно, прави косата много приятна.
И да ви се похваля, гледах си някви снимки от май месец някъде и косата ми е пораснала доста. <3
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Момичетаааа! Да ви се похваля, септември месец се постригах на права черта, тогава и мама замина за чужбина и тази неделя си дойде и в понеделник като я питах дали ми е пораснала косата (като има предвид че я постригвах с околко 2 пръста преди нова година) и тя каза, че била пораснала и че ми е много по-хубава сега, а аз й казах че си правя домашни маски (и най-вероятно е от тях ;д) и започнахме да си говорим какво слагам вътре и.. много ми стана приятно като видя разликата..
момичета днес си взех прополис дали мога да сипя няколко капки в шампоана мисля че ще ми повлияе добре
Ами чувала съм от една съученичка, че си мие косата всеки ден с ежедневен шампоан. Съществуват ли такива неща? :ДД (тук прозвучах като идиот ама...) Не е ли вредно за косата? И въобще искам да разбера повече, защото ми стана интересно.
Има шампоани за ежедневна употреба ,но не е хубаво да си миеш косата всеки ден.
Ох, мама тъкмо ще тръгва на работа, дано от beautyexpert да не дойдат тъкмо като излиза :Д че пак ще пита какво съм си поръчала, а като чуе за парите за маслото направоо ;ж удар ще поллучи сигурно :Д Стискайте палци всичко да мине тайно и като по вода![]()
![]()
една пък моя приятелка се оплака, че косата и станала отвратителна от някакъв шампоан и се омазнявала бързо, после видяхме, че пише "за ежедневна употреба" ,а тя не го е ползвала като такъв, а като нормален![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Това, че на шампоана пише "за ежедневна употреба" не означава, че трябва да се ползва ежедневно, а че ако на някой му се налага да си мие косата всеки ден, то този шампоан е подходящ. Те са уж по-щадящи.
И на някои от моите пише, че стават за ежедневна употреба, но не си мия косата всеки ден, и няма негативни ефекти от употребата им.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Мхм, мерси. Не съм тръгнала да си купувам, просто ми стана интересно не става ли някаква такава гадна косата. 7д Явно на всеки му действа различно.