- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
иначе си направих маска за коса с кисело мляко,жълтък,мас и мед... много лепкава стана,но много ми харесва и преди доста си я правех.. сложих повечко мед... ще стоя колкото мога - ще уча,ще си направя маникюра и тогава ще се изкъпя,но определено поне 2 часа ще стоя
добрем![]()
кокосовото масло става ли за коса -_-
Ако става въпрос за този http://makeit-up.ru/upload/image/caribbean-blue/1b.jpg май в Лили съм виждала.
Бтв сега си спомних,че точно този съм го имала преди 4-5 години oO
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
дам.. http://angelcosmetics.mymall.bg/bran...RF-MILANO.html тук и преди няколко страници мисля,че бях пост-нала пак един сайт - там беше 11 лв. май
Успях да отмия всичко ^ Косата ми стана много мекичка,но и много бухнала.
Мирише още на яйца и кисело мляко,макар че я пръсках с едно черно спрейче на глис което имам,но се надявам до утре да се е отмирисала .
Като цяло съм доволна обаче,благодаря ти .
Хехе и аз се зарадвах като прочетох поста ти . ;д ^^
Иначе Фък нищо ,че вече си решила и аз съм на мнение да си я подстрижеш малко,да има малко разнообразие.А и според мен разликата почти няма да се забелязва и ще ти израсте бързо.![]()
^ абе с моята фризьорка и връхчетата се забелязват.. един път след ''взимане на връхчета'' отидох на училище и всички -да не си се подстригала ? мале как я отряза тая коса,мен ще ме е жал ... а аз ходих за едните връхчета,но ще бъда особено обяснителна колкото точно искам да ми се вземе от косата щото повечето пъти направо ми се реве.. иначе мерси - всяко мнение е от значение
Защо не отидеш при друга фризьорка?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Еййй Марти пак не успях да видя косата ти .. голям карък съм :д
сега пращам лс ;д
Някой ползвал ли е витамин Д в маските??
Имате ли дървен гребен ?? Откъде го купихте и за колко лв г/д ?
Имаше една маска с горчица, таа искам да питам дали е обикновена или на прах. Щото видях и др. маски с горчица на прах ии така??
Колко струва г/д горчицата(обикновена или на прах) ??
Пак аз с моите идиотски въпросии![]()