.
Отговор в тема
Страница 70 от 102 ПървиПърви ... 206066676869707172737480 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 726 до 1 750 от общо 2530
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Честито!Ще чакаме. ))

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Мерсии )
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Според вас кои кристали за коса са най-добри, тъй като сега се подстригах и фризьорката ми препоръча да си взема кристали, да заглаждам малко косата, че е изтъняла и хвърчи навсякъде. Замислих се за кристали на Alfaparf с ленено семе и не знам още какво. Вие да ми препоръчате нещо?

Цитирай Първоначално написано от warmche Виж мнението
    Според вас кои кристали за коса са най-добри, тъй като сега се подстригах и фризьорката ми препоръча да си взема кристали, да заглаждам малко косата, че е изтъняла и хвърчи навсякъде. Замислих се за кристали на Alfaparf с ленено семе и не знам още какво. Вие да ми препоръчате нещо?
    Тези май не са на Алфапарф.Да де пак на Cristian of Roma са.И аз тях препоръчвам.Много са хубави.

anonymous708973
    Guest
    Държа да се похваля, че днес не си изправих косата и не се мразех :д
    Някак изглежда права и без друго. :д

http://jenite.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%81%..._i.249071.html - Това дали ще има ефект?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 01-15-2013 на 16:37

Голям фен Аватара на monroe999
    аз пак си намазах корените със стимулнта, но нещо ми се струва, че не успявам да го разнеса навсякъде
    през дена-два преди къпане го нанасям, много ли е? и си сложих шапка в/у плика вместо кърпа, по-удобно ми е

Момичета, днес си говорихме с една колежка и тя ми каза, че е много хубаво за косата вместо шампоан- хума с оцет. Аз ѝ казах, че страдам от суха коса и хумата май не е много за мен, но тя ме увери, че това е по-прекрасно от шампоан и тн. Вие какво мислите?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    аз пак си намазах корените със стимулнта, но нещо ми се струва, че не успявам да го разнеса навсякъде
    през дена-два преди къпане го нанасям, много ли е? и си сложих шапка в/у плика вместо кърпа, по-удобно ми е
    мисля,че повече от 2 пъти в седмицата не е добре.. ще ти се пренасити косата и лошо....

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Момичета, днес си говорихме с една колежка и тя ми каза, че е много хубаво за косата вместо шампоан- хума с оцет. Аз ѝ казах, че страдам от суха коса и хумата май не е много за мен, но тя ме увери, че това е по-прекрасно от шампоан и тн. Вие какво мислите?
    че ако ползваш преди това някоя маска с повечко масла + след шампоана - хума купена маска по дължината всичко ще ок..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Честито!Ще чакаме. ))
    +++

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Държа да се похваля, че днес не си изправих косата и не се мразех :д
    Някак изглежда права и без друго. :д

http://jenite.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%81%..._i.249071.html - Това дали ще има ефект?
    аз я бях пост-нала преди... ами не мисля,че е кой знае каква маска - тия неща и в тази с тривитаминола можеш да го слагаш.. може би е заради маслото от авокадо - авокадото е много полезно.. може само него да си купиш и да слагаш в маската с тривитаминола,но като махнеш другото масло ( мисля че пшеничен зародиш ползваше ) за да не ти се омазни косата.. а иначе горчицата е за загряване така че също можеш да я добавяш

странно, отзад на кутийката пишеше, че стимуланта може да се ползва колкото често се мие косата...

Мацки, от няколко дни следя темата и реших, че е крайно време да се регистрирам.
    Имам няколко въпроса:
    1. Какъв термозащитен спрей ползвате преди къдрене/изправяне (ако ползвате) ?
    2. Какъв шампоан ползвате и каква ви е косата ? )
    3. (този ми е най-важен) - Имам бритон на една страна, вече леко дълъг.. Когато се къдря винаги се чудя пуснат ли да го нося и ако да, къдрав или изправен .. Да ми имате и проблемите ... Просто ако някой имаме мнение, моля да помагате

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    странно, отзад на кутийката пишеше, че стимуланта може да се ползва колкото често се мие косата...
    ами има хора,които всеки ден си я мият,за теб редно ли е всеки ден да си с маска ? защото стимуланта е много масла събрани в едно и е като маска

Супер фен Аватара на wiiwa
    Купих си масло от авокадо на Икаров.

Цитирай Първоначално написано от alwayscrazy Виж мнението
    3. (този ми е най-важен) - Имам бритон на една страна, вече леко дълъг.. Когато се къдря винаги се чудя пуснат ли да го нося и ако да, къдрав или изправен .. Да ми имате и проблемите ... Просто ако някой имаме мнение, моля да помагате
    Изправен, много ясно.Къдрав бритон ми е много странно.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    че ако ползваш преди това някоя маска с повечко масла + след шампоана - хума купена маска по дължината всичко ще ок..
    Ми мене ме е страх от хума, защото знам, че изсушава, че е подходяща за мазна коса. Ако тия дни се сетя да си купя, може и да пробвам, ще ви кажа резултата.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Изправен, много ясно.Къдрав бритон ми е много странно.
    защо ? аз моя го завивам и стои супер http://1.bp.blogspot.com/_K-3cJPG8hu...ir-2011-13.jpg така само че още малко по завит

едит: http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...42497786_n.jpg така
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 01-15-2013 на 20:13

^Ох, да.Извинявам се.Така може.Аз си представях други неща.

Banned Мега фен
    ^ предполагам какви ужаси си представи ...

Да...

Аз си сложих стимуланта + малко зехтин стоях час и половина, измих я, маската на Денис след това и сега я чакам да изсъхне, че ще излизам :Д
    Една приятелка си взе травитаминол, ноо каза, че като влязла да се изкъпи, накрая останала една топка коса.. Той влияеше различно при всеки нали така ?

Супер фен Аватара на wiiwa
    Каква горчица ? От къде да я купя ?
    http://jenite.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%81%..._i.249071.html

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Каква горчица ? От къде да я купя ?
    http://jenite.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%81%..._i.249071.html
    От хранителен магазин, естествено. Иначе и аз не знам дали на прах или течна.От момичетата в темата, които са си правили маска с горчица са слагали такава на прах, доколкото разбрах.

свършва ми маската на Денис и се чудя дали да я взема пак или балсама от серията на Елсев с аргинин, понеже ползвам и шампоана...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си