.
Отговор в тема
Страница 85 от 102 ПървиПърви ... 357581828384858687888995 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 101 до 2 125 от общо 2530
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Днес си направих маска с тривитаминол, авокадово масло, маалко рициново масло, жълтък, и маслко оцет. По краищата сложи авокадово масло и мас.

Момичета, как е подстригано момичето след 1:23 някъде http://www.youtube.com/watch?v=4brU5rzmQvE ?
    отдолу е изравнено и е на пластове

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    абе момиче ти добре ли си ? мале.. настръхнах.. как така ти падат цели кичури ? сл ся... почваш маски по 2 пъти в седмицата с тривитаминол 1 месец... преса повече от 1 път в седмицата да не си пипнала.. за сешоара забравяш... отиваш и си купуваш шампоана на Денис против косопад ( един бял с жълта капачка) http://krem-za-men.de31.com/%D0%A8%D...co-p-2476.html ей тоя... на същата марка,а може и на друга ампули против косопад ( една кутийка и слагаш по цяла ампула след къпане - 2 пъти в седмицата предполагам) балсам - не ти трябва... е това го прави един месец и пиши за резултата.. след 2рата седмица трябва да ти пада по-малко коса ако ползваш и шампоана и ампулите....
    Ти настръхна а не ме питай аз в какво положение съм.За шампоана и ампулите тъй като съм от малък град най-вероятно няма да ги намеря така че ще ги поръчам от някой сайт.А със тривитаминол в момента не разполагам но тези дни трябва да си купя и започвам с маските.

Много ви е лесно да кажете "спри пресата и сешоара напълно", но замисляте ли се дали е изпълнимо?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Днес си направих маска с тривитаминол, авокадово масло, маалко рициново масло, жълтък, и маслко оцет. По краищата сложи авокадово масло и мас.

Момичета, как е подстригано момичето след 1:23 някъде http://www.youtube.com/watch?v=4brU5rzmQvE ?
    отдолу е изравнено и е на пластове

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Много ви е лесно да кажете "спри пресата и сешоара напълно", но замисляте ли се дали е изпълнимо?
    Да много добре казано, за сешоара както и да е някак ще се справя, но моята коса е супер безформена и безобемна няма как да не използвам преса но няма как ще я връзвам само вече.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShadyGirl07 Виж мнението
    Ти настръхна а не ме питай аз в какво положение съм.За шампоана и ампулите тъй като съм от малък град най-вероятно няма да ги намеря така че ще ги поръчам от някой сайт.А със тривитаминол в момента не разполагам но тези дни трябва да си купя и започвам с маските.
    виж,ако нямаш тривитаминол в домашната маска задължително да има яйце.... от малък град - тая марка не е кой знае колко... хм ''луксозна'' така че предполагам ще ги има.. а и нищо не пречи да попиташ продавачката ''възможно ли е да ми докараш следващия път като ходиш за стока еди кой си шампоан и еди какви си ампули'' предполагам няма да ти откаже щом си от малък град

Banned Мега фен
    да,лесно ми е,защото 5ти клас се подстригах до над раменете,6ти ми беше косата до 2-3 пръста по-раменете и я горях нон стоп,тупиране,лак .. абе.. лапешка работа ... 7ми реши,че пак си искам дългата коса от преди година и половина... знаеш ли какво направих ? една година без преса и сешоар.. ама без да пипна преса... след това лятото 4-5 пъти за 3 месеца,след това по 1 път в седмицата и сега я горя 2 пъти в седмицата.. сешоар пипам 2 пъти в годината... ако го искаш - може ....

Banned Мега фен
    Да много добре казано, за сешоара както и да е някак ще се справя, но моята коса е супер безформена и безобемна няма как да не използвам преса но няма как ще я връзвам само вече.
    виж горния коментар

виж,ако нямаш тривитаминол в домашната маска задължително да има яйце.... от малък град - тая марка не е кой знае колко... хм ''луксозна'' така че предполагам ще ги има.. а и нищо не пречи да попиташ продавачката ''възможно ли е да ми докараш следващия път като ходиш за стока еди кой си шампоан и еди какви си ампули'' предполагам няма да ти откаже щом си от малък град
    Ще издирвам, но във всеки случай ще си ги купя, а аз моята коса я мия през ден много ли е и трябва ли в такъв случай след всяко измиване да слагам ампули ?

Banned Мега фен
    Ще издирвам, но във всеки случай ще си ги купя, а аз моята коса я мия през ден много ли е и трябва ли в такъв случай след всяко измиване да слагам ампули ?
    ами не знам.. по принцип на кутията трябва да си пише,а и доста често съм виждала,че трябва след къпане,но да не вземеш да се предозираш

Аз пък правя обратното - изправям със сешоар и четка и с пресата правя само довършителни работи. С моя бретон и моите чупки в косата няма как да не я изправям. Наистина няма как. Но за другото съм съгласна - вземи си тея неща. Денис не са никак скъпи трябва да ги има все някъде. Маската е 6лв, шампоанът около 3.50.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    момичета... гледах за кокосово масло и се зачудих на това,но не е ли прекалено евтино за хубаво кокосово масло и според вас дали е хубаво ? http://greenshop.bg/product-1364

Banned Мега фен
    Аз пък правя обратното - изправям със сешоар и четка и с пресата правя само довършителни работи. С моя бретон и моите чупки в косата няма как да не я изправям. Наистина няма как. Но за другото съм съгласна - вземи си тея неща. Денис не са никак скъпи трябва да ги има все някъде. Маската е 6лв, шампоанът около 3.50.
    маска не и трябва.. шампоана е повечко.. към 4 и нещо ... иначе ампулите цялата кутия е към 8-9-10лв. макс...

Аз за 3 и 30 или нещо такова си го вземам :Д Маската бялата с жълтата капачка съм с две ръце и два крака да си я вземе, няма такава маска! На изобретателите и трябва да дадат най-малко Нобелова награда :Д И да я слага И в корените, колкото и странно да звучи. На маската пише да се масажира, следователно трябва и в корените. Опитах, не стана мазно. Нали е за растеж все пак, как ще действа иначе ако не е в корените.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

маска не и трябва.. шампоана е повечко.. към 4 и нещо ... иначе ампулите цялата кутия е към 8-9-10лв. макс...
    Парите не ме притесняват, важното е да придобие косата ми приличен вид.А може ли да ми предложиш нещо за обем тъй като косата ми в краищата има горе долу приличен вид но в корените съм без никакъв обем и стои грозно.

Banned Мега фен
    Аз за 3 и 30 или нещо такова си го вземам :Д Маската бялата с жълтата капачка съм с две ръце и два крака да си я вземе, няма такава маска! На изобретателите и трябва да дадат най-малко Нобелова награда :Д И да я слага И в корените, колкото и странно да звучи. На маската пише да се масажира, следователно трябва и в корените. Опитах, не стана мазно. Нали е за растеж все пак, как ще действа иначе ако не е в корените.
    то на всяка купена маска така пише тия химии не бих си ги сложила в корените.. дори като ползвах лак преди години не го слагах точно в корените

Banned Мега фен
    Парите не ме притесняват, важното е да придобие косата ми приличен вид.А може ли да ми предложиш нещо за обем тъй като косата ми в краищата има горе долу приличен вид но в корените съм без никакъв обем и стои грозно.
    започни с поддържането и оправянето,а после мисли за простотии... продуктите за обем никаква работа не вършат.. момиче,оставаш без коса,за обема мислиш

То като ти пада косата няма как да имаш кой знае колко обем Не я замазвай откъм корените с пресата ако не е много чуплива. Научи да я изправяш със сешоар и кръгла четка по-добре. Като се грижиш за нея , тя обемът ще си го докара сама. Тривитаминол? Замислям и аз да си взема един. Искам да ми е по-плътна косата. Ще и правя маски.
    Фък, само с тривитаминол и стимулант ли става този ефект? Няма ли ампули за плътност и обем?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    То като ти пада косата няма как да имаш кой знае колко обем Не я замазвай откъм корените с пресата ако не е много чуплива. Научи да я изправяш със сешоар и кръгла четка по-добре. Като се грижиш за нея , тя обемът ще си го докара сама. Тривитаминол? Замислям и аз да си взема един. Искам да ми е по-плътна косата. Ще и правя маски.
    Фък, само с тривитаминол и стимулант ли става този ефект? Няма ли ампули за плътност и обем?
    е здраво - плътно... по принцип тия ампули дето подхранват подобряват и плътността на косата.. специални за плътност не знам да има

И аз не знам вече за какво да мисля, не съм свикнала да ми е стърчаща и не изправена и за това ми е малко кофти сега.Довечера мисля да си направя някоя домашна маска може ли да ми предложите какво да сложа ?

Banned Мега фен
    И аз не знам вече за какво да мисля, не съм свикнала да ми е стърчаща и не изправена и за това ми е малко кофти сега.Довечера мисля да си направя някоя домашна маска може ли да ми предложите какво да сложа ?
    а други прически за тебе освен изправена коса няма ли ? има тема за прическите - разгледай я,има толкова много плитки и прически с прибрана коса... жълтък,мас,мед,кисело мляко и някакво масло ако имаш

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Кандис е това. :Д Мисля, че е с равна коса и начупена с маша.
    Без никакви пластове ?

Голям фен Аватара на monroe999
    уф, трябва да стана да си забъркам яйце (ще сложа цяло ухууу ) иии май ще е само яйце и зехтин;
    после с колко хладка вода трябва да отмия, че да не се пресече яйцето? много ми е студено хахахаха
    и как точно да я нанеса? яйце и зехтин в корените и по дължината само зехтин? иска ми се да е по-цялата коса яйцето, обаче не виждам как ще ми стигне... косата ми е няколко см. под раменете

Да знам че има и с къдрава също много ми отива но не стои и бързо се развалят къдриците.Тя и права не ми стоеше много но поне придобиваше приличен вид.А какво масло имаш предвид?

ShadyGirl07 може да пробваш тая кератинова терапия говорехме за нея малко по-горе в темата
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове