- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
Аз скоро не съм писала, но не съм спряла да си правя маски всяка неделя. Стоя поне по 3-4 часа. Сега си сложих тривитаминол, рициново масло, кисело мляко, жълтък, хума и няколко капки газ. После ще си изплакна косата с вода и оцет. Ще стоя до 18 часа поне.
п.п Миналият месец фризьорката ми каза, че е хубаво да се подстригва на 2-3 месеца. Но да не се надвишават 4 месеца, за да може косата да се освежава. Смятам да отива на 21 декември. Точно преди ваканцията. Пада се растяща луна, избрах си датата от този сайт: http://www.sibir.bg/blog/vezni/?blog...e&artID=195863 . Не знам колко са верни.
Последно редактирано от lqlq89 : 11-18-2012 на 11:43
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
По принцип не, Но този път така се падна.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
http://prikachi.com/images.php?images/69/5508069d.jpg
Снимката, която обещах.
Бях вързана, за това не е много добре. (Тя и без друго не е добре..)
Кажете някоя маска против цъфтеж за суха коса..
Иначе съм използвала рициновото масло и за мигли ... Мацвах си миглите с него преди да лягам и на сутринта си я измивах.. За по-дълги и гъсти мигли, но трябва продължително да се използва (2-3 месеца ) ... Не видях особен ефект от едномесечна употреба, но поне когато си махах спиралата не ми падаше дори и едно косъмче![]()
Мислех да си почивам поне 1 месец, но не издържам.. И аз на 21 реших да се подстригвам, влияейки се от lqlq89, та да видим какво ще се получи.. Трябва да се махнат цъфтежите - от 3 месеца фризьор не съм видяла само сама се клъцвах... и затова искам да почна отново с маски за бърз растеж и нещо против цъфтеж, ако можее ...
![]()
Не съм сигурна за дните дали са верни. Но, ако искаш да ти расте косата по-бързо, трябва да се подстригваш на растяща луна.
п.п Аз винаги се подстригвам тогава ама полза не съм видяла особено..
Последно редактирано от lqlq89 : 11-18-2012 на 15:44
Awwwh, прелестна коса. Не се тревожи, както дължината, така и блясъкът и са перфектни.
По необясними причини, когато погледнах косата ти веднага си помислих колко много биха ти отивали искрящо сини или тюркоазени кичури в крайчетата на косата, или пък един кичур в гореспоменатия цвят.
нямах време за маска.. намазах се в корените само с тривитаминол + пшеничен зародиш,стоях 30 мин. и си изплакнах косата с вода + оцет
^^ И аз съм така. Чудя се дали ще доживея да си видя косата, както аз искам![]()