.
Отговор в тема
Страница 9 от 99 ПървиПърви ... 56789101112131959 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 2530

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от TheBobqk Виж мнението
    О, постът ми не е излязъл. Та аз си направих маската с тривитаминол, жълтък, ракия и оцет. Та питах yolo0 от колко време си прави маската и кога видя ефект, защото аз в петък си я направих за пръв път и нямам търпение да дойде другият петък.
    И моят пост не е излязъл до край...
    От 1 месец си правя маската и съм мноого доволна,повече от стимуланта. Не мога да кажа кога съм видяла ефект, може би..като си я правя косата ми расте с 2,5 см. на месец (имам 1 рус кичур и се вижда)

Супер фен Аватара на lqlq89
    Аз скоро не съм писала, но не съм спряла да си правя маски всяка неделя. Стоя поне по 3-4 часа. Сега си сложих тривитаминол, рициново масло, кисело мляко, жълтък, хума и няколко капки газ. После ще си изплакна косата с вода и оцет. Ще стоя до 18 часа поне.

п.п Миналият месец фризьорката ми каза, че е хубаво да се подстригва на 2-3 месеца. Но да не се надвишават 4 месеца, за да може косата да се освежава. Смятам да отива на 21 декември. Точно преди ваканцията. Пада се растяща луна, избрах си датата от този сайт: http://www.sibir.bg/blog/vezni/?blog...e&artID=195863 . Не знам колко са верни.
    Последно редактирано от lqlq89 : 11-18-2012 на 11:43
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Голям фен Аватара на monroe999
    наистина ли се съобразявате с подобни неща?

По принцип не, Но този път така се падна.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

http://prikachi.com/images.php?images/69/5508069d.jpg

Снимката, която обещах.
    Бях вързана, за това не е много добре. (Тя и без друго не е добре..)

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Dobbyy Виж мнението

Снимката, която обещах.
    Харесва ми!

strawberry88 Благодаря , но в момента косата ми не е тази, която искам. Според мен е много зле, както самата тя, така и дължината.

strawberry88 Благодаря , но в момента косата ми не е тази, която искам. Според мен е много зле, както самата тя, така и дължината.
    Дължината на косата не определя дали е хубава и здрава.

.Wonder , Замисляла съм се, но миналото лято си направих руси кичури, които все още не са се изчистили. Може по-нататък да се реша, но нека се изчистят русите.
    П.п. Преди около 4 години бях си направила краищата на бретона тъмно червени и май ми стоеше хубаво. :P

Banned Мега фен

Снимката, която обещах.
    нищо лошо не виждам освен връхчетата

Снимката, която обещах.
    И аз на изкажа мнение.
    Косата ти ми харесва. Изглежда жива, има блясък.

Кажете някоя маска против цъфтеж за суха коса..

Иначе съм използвала рициновото масло и за мигли ... Мацвах си миглите с него преди да лягам и на сутринта си я измивах.. За по-дълги и гъсти мигли, но трябва продължително да се използва (2-3 месеца ) ... Не видях особен ефект от едномесечна употреба, но поне когато си махах спиралата не ми падаше дори и едно косъмче

Мислех да си почивам поне 1 месец, но не издържам.. И аз на 21 реших да се подстригвам, влияейки се от lqlq89, та да видим какво ще се получи .. Трябва да се махнат цъфтежите - от 3 месеца фризьор не съм видяла само сама се клъцвах... и затова искам да почна отново с маски за бърз растеж и нещо против цъфтеж, ако можее ...

Не съм сигурна за дните дали са верни. Но, ако искаш да ти расте косата по-бързо, трябва да се подстригваш на растяща луна.

п.п Аз винаги се подстригвам тогава ама полза не съм видяла особено..
    Последно редактирано от lqlq89 : 11-18-2012 на 15:44

Голям фен Аватара на .Wonder

Снимката, която обещах.
    Awwwh, прелестна коса. Не се тревожи, както дължината, така и блясъкът и са перфектни.
    По необясними причини, когато погледнах косата ти веднага си помислих колко много биха ти отивали искрящо сини или тюркоазени кичури в крайчетата на косата, или пък един кичур в гореспоменатия цвят.

Цитирай Първоначално написано от .Wonder Виж мнението
    По необясними причини, когато погледнах косата ти веднага си помислих колко много биха ти отивали искрящо сини или тюркоазени кичури в крайчетата на косата, или пък един кичур в гореспоменатия цвят.
    Иллл.

Голям фен Аватара на .Wonder
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Иллл.
    Според мен би и стояло повече от прекрасно.

Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Не съм сигурна за дните дали са верни. Но, ако искаш да ти расте косата по-бързо, трябва да се подстригваш на растяща луна.

п.п Аз винаги се подстригвам тогава ама полза не съм видяла особено..
    Аз отдавна се канех да се подстрижа на растяща луна и тъкмо се сетих реших и аз да опитам

chocolatte96, виж в предишните мнения

chocolatte96, виж в предишните мнения
    Аз чета всичките мнения, но все пак реших да попитам още веднъж конкретно за суха коса

Може би не съм се изразила правилно, а може би ти не си ме разбрала. Исках да кажа, че самата тя е зле, дължината също не ми харесва, защото искам да е по-дълга. Не съм казала, че дължината на косата определя вида й.

Banned Мега фен
    нямах време за маска.. намазах се в корените само с тривитаминол + пшеничен зародиш,стоях 30 мин. и си изплакнах косата с вода + оцет

Благодаря ви! И все пак искам да махна нацъфтелите краища, да порасне, да не е така суха и изтощена, и да я направя на черта, цялата ми коса да е на едно ниво, че ми писна с тези стъпала-отзад изглежда дългичка, а отпред-няма да коментирам.

че ми писна с тези стъпала-отзад изглежда дългичка, а отпред-няма да коментирам.
    И аз съм в същото положение.

^^ И аз съм така. Чудя се дали ще доживея да си видя косата, както аз искам

Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    ^^ И аз съм така. Чудя се дали ще доживея да си видя косата, както аз искам
    ОПРЕДЕЛЕНО и аз се чудя дали ще доживея, за да видя моята коса, такава, каквато я искам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си