.
Отговор в тема
Страница 90 от 102 ПървиПърви ... 4080868788899091929394100 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 226 до 2 250 от общо 2530
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    На пластове ли е ?
    Според мен не е.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Мислите ли, че има някаква разлика в дължината?

http://prikachi.com/images/523/5801523Z.jpg -октомври
    http://prikachi.com/images/536/5801536u.jpg -януари (от преди малко даже )
    http://prikachi.com/images/540/5801540s.jpg

Мислите ли, че има нужда от подстригване вече?Оф, не знам какво да я правя вече.Имам чувството, че и с милиметър не е порастнала от септември бе! Пф...може да пробвам най-накрая с гореща ножица, не знам.
    Ооо,да определено е порастнала!
    И както винаги супер здрава!
    Не мисля,че имаш нужда от подстригване,изобщо не изглежда нацъфтяла.

Иначе щом е до следващото миене ефекта откератиновата терапия няма да си правя..няма смисъл явно.

Благодаря много! Не знам ама аз все си мисля, че изобщо ама изобщо не мръдва откъм дължина. Тогава няма да се подстригвам, а ще си правя маски и масла в краищата.Не си ги чувствам сухи изобщо.Много е мека и гладка на допир, но вече ми е съмнително да нямат нужда от подстригване 5 месеца. Даже сега отивам да си купя нещо за маски, защото нямам нищо у нас.

Искам да ви благодаря за всякаквата информация! Приятелките ми вече като си търсят нещо за косата ме мъкнат да им казвам какво точно да си купят и "питай там във форума какво ще ти кажат" Супер сте!!!!!!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на weheartiit
    Туко що се връщам от фризьор и ще ви разкажа всичко което ми казаха.
    Значи направих си кератинова терапия,струваше 20 лв. и попитах до кога ще се задържи и дали наистина е вярно,че ще е 3-6 месеца.Не е вярно.Тази терапия,която издържа толкова се нарича Бразилска кератинова терапия и струва многооо (ориентировачно ми каза от 200 до 500 лв.).При нея се използва студена преса (а мисля че и още едно масло) и затова ефекта е по-дълготраен,а при тези,които са по-евтини не се използва.Тази която ми направи каза,че държи до 10 измивания и след това мога да отида отново да си направя.Аз и не очаквах всъщност да държи повече като се има напредвид цената е невъзможно чак такива чудеса.Другата много ме влече,но докато мама и тати плащат е невъзможно.
    Самата терапия става за около час.Първо ми изми косата и мисля,че ми сложи нещо,но не видях какво.След това ме маже с кератина,завива ми косата и стоя под "каската" (не знам как се казва ;д) да ми продуха косата и да я загрее около 30 мин. След това пак измива и изсушава.Та направи ми впечатление понеже моята коса и преди съм казвала е многооо суха и гъста,когато я изсуша бухва ужасно и затова избягвам.Не исках и сега да ме суши,но нямах избор ;д Този път обаче не бухна толкова,беше по-пригладена ,хареса ми.Изглеждаше доста по-права.Сега ще пусна и снимка,макар че многоо ме е срам защото естествената ми коса е ужасна,но за да добиете някаква представа ...

1 - ужасна,безформена и не си личи много,но е на степени (малко зле изрязах снимката)

2 - това е след терапията (казах на фризьорката да ми я доизправи леко и тя ми сложи и обем отзад ,който не харесвам много ;д)

Разликата може би не изглежда голяма,но аз като си знам какво чудовище си имам сега се чувствам по-добре. За моята коса и това е добре.Надявам се да се задържи повече време.Взе ми и връхчетата и нацъфтялото (но не всичко защото ще остана без коса иначе ;д) и ми каза,че скоро степените ми ще се изравнят. ^^
    Купих си и едно масло,което ми препоръчаха http://anka2.com/217-328-thickbox/vi...-5-aceites.jpg . Включва 5 масла - арганово,макадамия .. другите не ги запомних,но сигурно на опаковката ги пише ;д Струваше 33 лв. Става и за коса и за кожа.Боже прави чудеса с кожата.Сложих си съвсем малко на дланта и кожата стана една мекичка,многоо приятна.Само се надявам така да е и с косата.Следващия път като отида може би ще си взема маска или шампоан с арганово масло защото видях,че предлагат.

Сега за продуктите,които изпалзва приятелката ми знам само ,че използва този балсам - http://profesionalist.com/_thumbs/38871.jpg (само,че в розово шише) знам,че не се вижда много,но не намерих друга снимка в нета.Шампоана и маската ,не знаеше как се казват,но веднага щом ми ги каже ще ги напиша тук.

Та това е всичко,което трябваше да разкажа ..май стана много дълго. Знам,че едва ли моята коса ще ви повлияе по някакъв начин защото е много изтощена и затова нямам големи очаквания и знам,че тя се възстановява бавно,но все пак.

Едит: Джули,моля те кажи ми как се казва негъра ,който беше на предишният ти аватар.
    Последно редактирано от weheartiit : 01-29-2013 на 16:51

anonymous708973
    Guest
    Наклепах си корените с жълтък, мед и кисело мляко - само корените, щото не прецениш количеството и за друго не стигна :д
    А надолу - обилно с арганово масло.
    Задушавам и ще стоя 3 часа някъде.

Значи тая кератинова терапия е ако имаш бал, нова година или рожден ден :Д Не знам кви 500 леа ше им давам, след като намерих в нета тая преса да си купя беше към 150лв. + продуктите максимум до 250 да откараме, и то не еднократно да ми я направят, а да си ги имам и да си правя от време на време. Ебати печалбата дето ще развият тея хора :Д

Негърът беше любовта на живота ми T.I.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Скучно ми е и реших да си направя маска
    Предложете нещо,че не ми идва на акъла.
    Боядисана коса, нормална към суха.

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Значи тая кератинова терапия е ако имаш бал, нова година или рожден ден :Д Не знам кви 500 леа ше им давам, след като намерих в нета тая преса да си купя беше към 150лв. + продуктите максимум до 250 да откараме, и то не еднократно да ми я направят, а да си ги имам и да си правя от време на време. Ебати печалбата дето ще развият тея хора :Д

Негърът беше любовта на живота ми T.I.
    Ммм да може би другата сума я плащаш за труда им и затова,че ще ти я напряват по-прецизно като професионалисти и аз не знам. Ох,Т.И , цели имeна ,моля.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    @weheartiit Шампоанът, балсамът и маската от картинката са от серията Insight на Christian of Roma.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Скучно ми е и реших да си направя маска
    Предложете нещо,че не ми идва на акъла.
    Боядисана коса, нормална към суха.
    Кисело мляко, някакво масло, жълтък. Можеш да сложиш мед за подхранване, оцет за блясък, алкохол, за да проникнат по-бързо съставките... квото ти душа иска.

^Да ,точно така мерси.Пак не мога обаче да намеря точна снимка - http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...&tx=251&ty=101 - като маската ,само че в шишето за балсама :Д

Бтв и аз съм го ползвала и мирише многоо хубаво.

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Ммм да може би другата сума я плащаш за труда им и затова,че ще ти я напряват по-прецизно като професионалисти и аз не знам. Ох,Т.И , цели имeна ,моля.
    Абе я бе! Айде да правим партия - купуваме една студена преса, една перлена ремингтън или нещо подобно , качествени продукти и отваряме салон за терапия и изправяне. Няма ножици - нямаме нужда от фризьорски сертификати

Ти Ай бе?! Clifford Joseph Harris Junior ако ти е по-ясно така :Д stage name T.I. also known as T.I.P.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Кисело мляко, някакво масло, жълтък. Можеш да сложиш мед за подхранване, оцет за блясък, алкохол, за да проникнат по-бързо съставките... квото ти душа иска.
    Мерси. Колко време трябва да стоя ( изключително рядко си правяя домашни маски и не съм мн запозната)

Голям фен Аватара на monroe999
    писахте за някакъв балсам с кокосово масло, изглежда готин

Голям фен Аватара на monroe999
    Мерси. Колко време трябва да стоя ( изключително рядко си правяя домашни маски и не съм мн запозната)
    поне 1 час мисля, може и 2-3-5-10

Ако можеш лягай с маската направо
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Абе я бе! Айде да правим партия - купуваме една студена преса, една перлена ремингтън или нещо подобно , качествени продукти и отваряме салон за терапия и изправяне. Няма ножици - нямаме нужда от фризьорски сертификати

Ти Ай бе?! Clifford Joseph Harris Junior ако ти е по-ясно така :Д stage name T.I. also known as T.I.P.
    Много съм зле. Сетих се вече,мерси . И за предложението съм съгласна ;д

weheartiit, супер ти е косата! Не е толкова зле, колкото я описваше. Значи следващите ми продукти за коса ще са тези на Christian of Roma.Поне ги знам, че са хубави, а и са на нормални цени.Мерси.

Сега ще си мажа корените с жълтък и още нещо, а краищата с бадемово масло.I'm back.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    а краищата с бадемово масло.I'm back.
    Що с бадемово?
    Мисля, че е по-добре с пшенично, то е против късане/цепене.

Град
    Manhattan *
    О неее
    2-3 часа не е ли достатъчно

anonymous708973
    Guest
    Може и по-малко, споко. Само си увий косата в найлонова торбичка/шапка за баня и после в хавлия. Така се задушава, стопля се и съставките проникват по-бързо. Ако слагаш кисело мляко, ще мирише, ама ефектът е добър.

И може малко да подухаш хавлията със сешоар да се затопли
    на мен не ми мирише от киселото мляко, но зехтинаааааааааа..........
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Що с бадемово?
    Мисля, че е по-добре с пшенично, то е против късане/цепене.
    Само това имам , но много пъти съм слагала бадемово и на краищата.Пак хидратира и действа добре.

Намазах си корените с жълтък и мед, обаче стана много лепкаво и сега се притеснявам как ще го отмия. ;s

POLLINA, с маските се стои най-малко 30 мин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си