- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
Благодаря много!Не знам ама аз все си мисля, че изобщо ама изобщо не мръдва откъм дължина.
![]()
Тогава няма да се подстригвам, а ще си правя маски и масла в краищата.Не си ги чувствам сухи изобщо.Много е мека и гладка на допир, но вече ми е съмнително да нямат нужда от подстригване 5 месеца.
Даже сега отивам да си купя нещо за маски, защото нямам нищо у нас.
![]()
Искам да ви благодаря за всякаквата информация! Приятелките ми вече като си търсят нещо за косата ме мъкнат да им казвам какво точно да си купят и "питай там във форума какво ще ти кажат"![]()
Супер сте!!!!!!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Туко що се връщам от фризьор и ще ви разкажа всичко което ми казаха.
Значи направих си кератинова терапия,струваше 20 лв. и попитах до кога ще се задържи и дали наистина е вярно,че ще е 3-6 месеца.Не е вярно.Тази терапия,която издържа толкова се нарича Бразилска кератинова терапия и струва многооо (ориентировачно ми каза от 200 до 500 лв.).При нея се използва студена преса (а мисля че и още едно масло) и затова ефекта е по-дълготраен,а при тези,които са по-евтини не се използва.Тази която ми направи каза,че държи до 10 измивания и след това мога да отида отново да си направя.Аз и не очаквах всъщност да държи повече като се има напредвид цената е невъзможно чак такива чудеса.Другата много ме влече,но докато мама и тати плащат е невъзможно.
Самата терапия става за около час.Първо ми изми косата и мисля,че ми сложи нещо,но не видях какво.След това ме маже с кератина,завива ми косата и стоя под "каската" (не знам как се казва ;д) да ми продуха косата и да я загрее около 30 мин. След това пак измива и изсушава.Та направи ми впечатление понеже моята коса и преди съм казвала е многооо суха и гъста,когато я изсуша бухва ужасно и затова избягвам.Не исках и сега да ме суши,но нямах избор ;д Този път обаче не бухна толкова,беше по-пригладена ,хареса ми.Изглеждаше доста по-права.Сега ще пусна и снимка,макар че многоо ме е срам защото естествената ми коса е ужасна,но за да добиете някаква представа ...
1 - ужасна,безформена и не си личи много,но е на степени (малко зле изрязах снимката)
2 - това е след терапията (казах на фризьорката да ми я доизправи леко и тя ми сложи и обем отзад ,който не харесвам много ;д)
Разликата може би не изглежда голяма,но аз като си знам какво чудовище си имам сега се чувствам по-добре.За моята коса и това е добре.Надявам се да се задържи повече време.Взе ми и връхчетата и нацъфтялото (но не всичко защото ще остана без коса иначе ;д) и ми каза,че скоро степените ми ще се изравнят. ^^
Купих си и едно масло,което ми препоръчаха http://anka2.com/217-328-thickbox/vi...-5-aceites.jpg . Включва 5 масла - арганово,макадамия .. другите не ги запомних,но сигурно на опаковката ги пише ;д Струваше 33 лв. Става и за коса и за кожа.Боже прави чудеса с кожата.Сложих си съвсем малко на дланта и кожата стана една мекичка,многоо приятна.Само се надявам така да е и с косата.Следващия път като отида може би ще си взема маска или шампоан с арганово масло защото видях,че предлагат.
Сега за продуктите,които изпалзва приятелката ми знам само ,че използва този балсам - http://profesionalist.com/_thumbs/38871.jpg (само,че в розово шише) знам,че не се вижда много,но не намерих друга снимка в нета.Шампоана и маската ,не знаеше как се казват,но веднага щом ми ги каже ще ги напиша тук.
Та това е всичко,което трябваше да разкажа ..май стана много дълго.Знам,че едва ли моята коса ще ви повлияе по някакъв начин защото е много изтощена и затова нямам големи очаквания и знам,че тя се възстановява бавно,но все пак.
Едит: Джули,моля те кажи ми как се казва негъра ,който беше на предишният ти аватар.![]()
Последно редактирано от weheartiit : 01-29-2013 на 16:51
Наклепах си корените с жълтък, мед и кисело мляко - само корените, щото не прецениш количеството и за друго не стигна :д
А надолу - обилно с арганово масло.
Задушавам и ще стоя 3 часа някъде.
Значи тая кератинова терапия е ако имаш бал, нова година или рожден ден :Д Не знам кви 500 леа ше им давам, след като намерих в нета тая преса да си купя беше към 150лв. + продуктите максимум до 250 да откараме, и то не еднократно да ми я направят, а да си ги имам и да си правя от време на време. Ебати печалбата дето ще развият тея хора :Д
Негърът беше любовта на живота ми T.I.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Скучно ми е и реших да си направя маска
Предложете нещо,че не ми идва на акъла.
Боядисана коса, нормална към суха.
![]()
@weheartiit Шампоанът, балсамът и маската от картинката са от серията Insight на Christian of Roma.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
^Да ,точно така мерси.Пак не мога обаче да намеря точна снимка - http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...&tx=251&ty=101 - като маската ,само че в шишето за балсама :Д
Бтв и аз съм го ползвала и мирише многоо хубаво.![]()
Абе я бе! Айде да правим партия - купуваме една студена преса, една перлена ремингтън или нещо подобно , качествени продукти и отваряме салон за терапия и изправяне. Няма ножици - нямаме нужда от фризьорски сертификати
Ти Ай бе?! Clifford Joseph Harris Junior ако ти е по-ясно така :Д stage name T.I. also known as T.I.P.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
писахте за някакъв балсам с кокосово масло, изглежда готин![]()
weheartiit, супер ти е косата!Не е толкова зле, колкото я описваше.
Значи следващите ми продукти за коса ще са тези на Christian of Roma.Поне ги знам, че са хубави, а и са на нормални цени.Мерси.
![]()
Сега ще си мажа корените с жълтък и още нещо, а краищата с бадемово масло.I'm back.![]()
![]()
Може и по-малко, споко. Само си увий косата в найлонова торбичка/шапка за баня и после в хавлия. Така се задушава, стопля се и съставките проникват по-бързо. Ако слагаш кисело мляко, ще мирише, ама ефектът е добър.
И може малко да подухаш хавлията със сешоар да се затопли
на мен не ми мирише от киселото мляко, но зехтинаааааааааа..........
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more