- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
Аз изпитвам някаква нетърпимост към оцета. Преди като си правих маски с тривитаминол слагах и оцет ,не ме питайте 3 часа как съм стояла...
PinkPan7her , бях чела,че си си взела тривитаминол. От къде го взе?
Сега пак съм с маска, като се изкъпя ще си сложа и серума за краища, който си взех вчера ^^
не, там за на някого приятелкатаобаче не разбирам какъв е точно... а за този на Балеа каза, че е хубав, нали? ползвала ли си им някой от шампоаните?
и някой май каза, че си е купил някаква нова серия на Балеа, но не видях мнение за нея след ползване
уф, едвам следя тея страници, много сме активни![]()
weheartiit, не ми излизат снимкитеАко искаш на ЛС ми прати линкче,защото много искам да видя
Иначе Джоли,съгласна съм да си отваряме наш салонФорумен бизнес,why nooot?
И аз тея продукти на Кристиян ъф Рома отдавна си ги харесах,следващите са ми те!
http://monami.bg/photos/3630-loreal-...i-kraishta.jpg този
Иначе в този случай не бих избрала четката на Макадамия.
Днес гледах някакви четки с косъм уж, пипнах ги, то буквално ТЕЛ! Ужас!
Днес с момичетата бяхме на пазар. Стояхме около 40 минути пред 10те марки кристали. Аз като не ползвам и не знам кои биват и кои не :Д Имаше :
ТЪРСИМ ИДЕАЛНОТО СЪОТНОШЕНИЕ ЦЕНА/КАЧЕСТВО!![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Джоли, защо ти са кристали, като имаш аргановото масло на Наши???![]()
![]()
Не са за мен! Спокойно! :Д ходихме с момичетата да си избират и вече ме имат за консултантама за кристали не мога да кажа нищо.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да, направо е идеален. <3 Не съм им ползвала никой от шампоаните.А, всъщност съм ползвала един за къдрава коса в оранжева туба.И от него бях много доволна.Сега на Балеа искам шампоана с малини най-вече.Малко да ми свършат моите шампоани, защото са ми доста.Много неща съм си набелязала, дам.![]()
Здравейте, мацки. Аз сега си направих маска за коса съдържаща два жълтъка, кисело мляко, розова вода, хининова вода, хума, пшеничен зародиш, бадемово масло. Седях два часа с нея и я отмих. Като изсъхне ще кажа какви са ми впечатленията, дано съм я измила...![]()
Аз отмих меда и другите неща.Спокойна съм вече. (whew)![]()
wiiwa, ако питаш мен си вземи гребена на Макадамия. :Д Аз много го искам и него ама не знам кога ще е.![]()
Момичета, малко не е за място май тук въпроса, но ще попитам
как да постигна някакъв такъв цвят
http://www.picvalley.net/u/2059/1047...XtEi3BIHj4.JPG
с боя?
ето моята коса, отвратителна, в момента..
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...51248190_n.jpg
Дърти, косата ти е с уникалния цвят, не прави грешката да я променяш! Най-много харесвам точно този цвят, нещо средно между русо и червено, но НЕ рижаво. Страхотна е!![]()