- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
Джул ти ползваш на Наши аргановото масло,нали ?
Доколкото съм чувала чистото и истинското арганово масло няма мирис или ако има е доста далеч от приятен.Това ми го бяха казали няколко фризьорки.
И сега ми стана странно,защото съм чувала,че Наши е чисто арганово масло.
Аз затова го сложих малко да убие миризмата...:Д
А оцет - МРАЗЯ( сложих точно една капчица)
И аз мисля,че бедата е от киселото мляко
Нали като се измия няма да мириша ? :Д
жълтъка и киселото мляко до колкото знам изсушават, затова се слага зехтин или масло
Някой ползвал ли е шампоана на Денис, ето този - http://krem-za-men.de31.com/images/1701_3400/2476.JPG
Тъй като много хвалите маската с жълтата капачка, та да питам и за шампоана някакви впечатления?
Да, абсолютно същия!
Благодаря, вече си го купих, утре сутрин ще го пробвам : )
Една маска за лъскавина. Има ефект и при много сухи коси: http://bgstylezone.blogspot.com/2013...og-post_1.html
^Следващият път мисля да пробвам и тази
Само че ще ми трябва май малко повече смес![]()
Може ли някой да ми каже, откъде мога да си закупя аргановото масло на Nashi във Варна?
^ На Червения към пощата като отидеш има едно малко симпатично салонче Daci's аз си го купих оттам. 39лв бешеВървиш покрай the College и другото до него по нея уличка и като стигнеш края на уличката веднага вдясно, до един магазин за интериорни някакви неща е май. Надявам се, че ме разбра?
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Искам да ви питам колко време правите маските и колко време след това е почивката ?![]()
Момичета косата ми изтъня ужасно и имам чувството , че се получи от хининовата вода , която използвах . От около месец си правя маски (домашни) и си взех арганово масло , дали ще ми свършат работа да поне малко по-твърд косъм . Някой използвал ли е шампоана и балсама с арганово масло от Ейвън ето от тази колекция http://m.netinfo.bg/media/images/152...i-produkti.jpg
Благодаря, JoLLiE92, напълно те разбрахмеждудругото аз много искам да си направя маска с кокосово, арганово, масло от шеа, рициново масло, също така и маски със зехтин, а сега видях и едно от папая...ама ме е страх, защото косицата ми си е мазна и имаше период, в който я миех всеки ден. Сега я мия през 2 дена, не мога да се гледам с мазна коса. Също така през ваканцията съм я оставяла 4-5 дена мазна да си седи и след като я измих...така прекрасна не съм си я чувствала никога.
Последно редактирано от Franzellka : 02-02-2013 на 08:24
Пак заповядай. Но аргановото на Наши не го слагай в маски.Мисля, че е твърде богато като да изсипеш супена лъжица в маска , а и не си заслужава 40те лв за 100 мл да ги похабиш така. Слагай си след баня.
И рициновото май е твърде, твърде мазно. Защо не си вземеш от гроздови семки, то регулира омазняването.В Елитис имаше едно не на Икаров, а на друга фирма, накарах една приятелка да си вземе, мисля че 500 мл с помпичка беше 10лв. Каза че мислела, че ще и омазнява в началото косата, но не я омазнявало. Слага си и на тялото.
Имат и малки опаковки, но са по 2-3-4лв някъде, а тая е доста по-голяма за 10.
п.с. като ти е мазна косата, в никакъв случай не и слагай само масла! Слагай в маските кисело мляко, лимонов сок, хума, оцет, нещо такова.Да има МАЛКО повече изсушаващи, отколкото омазняващи съставки.
Последно редактирано от JoLLiE92 : 02-02-2013 на 08:29
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Преди две седмици някъде си направих тази маска http://www.youtube.com/watch?v=cs4oRzX_4Xk нищо, че не е за моя тип коса, с тея бои не прилича на нищо. Авокадото нямаше как да го разбия, с парченца от него си стоях на главата, амаМного готина ми стана косичката, мека и блестяща. Бих повторила маската, определено.
Може ли някой не-индианец да ми обясни какво е deep conditioner![]()