.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Голям фен Аватара на .Wonder
    По-рано днес си мислех да пусна същата тема между другото
    Иначе аз не изпитвам затруднения в намирането на подаръци за любимите ми хора, даже напротив - малко повече обикаляне и воала. Просто се старая да слушам приятелите ми, щом ми споделят, че биха искали да получат нещо и се старая да го намеря, ако ли пък не, просто измислям нещичко и купувам него. Иначе идеи за подаръци са:

~Гримове, въпреки че аз лично избявам да ги купувам, тъй като кожата на всеки човек е индивидуална и смятам, че най-добрия избор може да направиш сам за себе си
    ~Дрехи или шалове, шапки, ушанки, ръкавички, чорапки.. Може и пухкава пижама с коледни мотиви : 3.. пантофи <3
    ~Бижута - обеци, гердани, гривнички..
    ~Парфюм
    ~Ароматни свещи, обожавам ги <3
    ~Храна, например сладкиши или от тези комплекти с разни бисквитки, шоколадчета еtc..може и сготвени от вас кексчета :3
    ~Портмоне
    ~Сервиз с чаши и чинии с коледни мотиви <3
    ~Плюшена играчка
    ~Часовник- стенен или ръчен
    ~Цвете
    ~Комплект от различни вкусове чайове, особено ако са в красива кутия, би било доста оригинален подарък
    ~Декоративна възглавничка
    ~Диск с любимите песни, на човека, на когото подаряваш подаръка или диск на любимия му изпълнител
    ~Рамка за снимка, може вътре да поставиш обща снимка на теб и на човека, на когото подаряваш.
    ~Преса за коса, маша..
    ~Календар за новата година с ваша снимка <3
    ~Книга
    ~Хавлия за баня с коледни мотиви
    ~Аз лично бих се зарадвала на един ароматен сапун в хубава опаковка <3
    ~За човек, чието хоби е да рисува, подарете от комплектите с много моливи, четки, бои etc
    ~Нощна лампа, например от тези лава лампите, обожавам ги <3
    ~Дневник, може и с катинарче
    ~Картина за стена

Е, това е което ми хрумва, ако се сетя още нещо, ще редактирам този пост : 3
    Последно редактирано от .Wonder : 11-10-2012 на 16:36

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Защо пък да няма? Айде да не го слагам при гримовете, ами в козметиката - маша, сешоар и т.н. Е, то се оказа, че електрониката и на момчетата и на момичетата ще свърши работа.
    Защото не на всяко момиче ще й се харесат тези неща. Аз примерно не ползвам маши, а сешоар си имам, при това много добра работа ми върши, т.е ако някой ми подари някое от тези неща ще бъде много неуместно.

Да, ако някоя девойка си е харесала определен уред, и не е имала възможност да си го купи, ще се зарадва ако го получи като подарък. Но, пак казвам, не винаги и не всеки.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Подаръци ми трябват за семейството и приятелката ми. .Wonder ми даде някой много хубави идеи, за което много благодаря. Продължавайте с идеите.

" ~За човек, чието хоби е да рисува, подарете от комплектите с много моливи, четки, бои etc "

Идеално, тя обича да рисува... ноо не ги разбирам много тези неща и не искам да е нещо елементарно и банално като комплект моливи, затова помагайте.
    Последно редактирано от morrison70 : 11-10-2012 на 17:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си