.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 114
    Голям фен Аватара на PurpleSand

Любов и наркотици

Били ли сте с човек,който е употребявал наркотични вещества? Пречило ли ви е това на връзката?
    А ако разберете в последствие ,че приятелят ви/приятелката ви е употребявал/а наркотични вещества бихте ли останали с него? Бихте ли водили връзка с такъв човек?
    Като цяло пречат ли наркотиците на любовта?
    Не знам дали има такава тема,но ми се стори интересно да разбера как мислите
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    За щастие не съм била. Ако преди време е пробвал нещо и е било единичен случай - ще го приема. Ако употребява каквото и да било (или е употребявал преди време, но продължително), няма абсолютно никакъв шанс да започна връзка с този човек.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Не оставай с впечатлението, че употребяващите леки наркотици са дегенерати, нечовеци и т.н. Даже напротив – повечето са добродушни, мекушави и дори меки китчици.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Преди доста време излизах с момче, което пушеше доста трева. Отначало беше в рамките на нормалното, но после стана доста зле положението. Започна и с други глупости. Нямам иначе нищо против някой да пуши трева от време на време, но синтетичните наркотици са ми много противно нещо... Та, не беше добре работата. Определено наркотиците промиват мозъка на хората и влияят на връзката. Разделихме се, момчето отиде в чужбина(тук имаше доста семейни проблеми, затова го оправдавах до някаква степен за тревата, но не и за синтетиката после) там си стъпи на краката и му дойде акъла.
    Не бих започнала връзка с някой, за когото знам, че употребява синтетични наркотици.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Не бих започнала връзка с някой, за когото знам, че употребява синтетични наркотици.
    +

Тревата ако не я броим, май не съм била. Нямам и желание. Плашат ме хората, които употребяват такива вещества и не искам да общувам с тях.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ако става въпрос за по-леките наркотични вещества - не ми пречи, дори и да продължава. (И не да е от нужда, естествено..)

Ако си говорим за минало време - защо да не съм с него? Естествено ,ако е бил пристрастен става по-сложно, защото започвайки връзка се задължаваш (едва ли не), ако кривне пак - да му помогнеш, другия вариант е да го зарежеш, а така нараняваш и себе си...
    Ако пък само е пробвал, да не съм с него за това?!
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на Dagichka
    разбира се, че оказва влияние.
    ходила съм с тревоман и не ми беше проблем, но да се друса с разни синтетики - никога не бих приела да имам такъв човек до себе си. просто наркотиците променят човека, неговата психика, държание и тн. една такава връзка с наркоман е адски изтощаваща, болезнена, защото той не е на себе си 2/3 примерно от денонощието.. докато е под влияние на наркотика е един с теб, като го хване абстиненцията става друг..
    но съм на мнение, че ако наистина обичаш такъв човек ще направиш всичко възможно да му помогнеш и ще му даваш 5 пъти повече любов, но няма да го изоставиш.

Супер фен Аватара на Anonys
    Едно момиче ходеше с наркоманче, каза му да избира тя или наркотиците и той избра наркотиците (само трева пушеше). А тя го обичаше.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ако е трева и се употребява от време на време окей, но не бих се занимавала с по-тежки случаи.

Еми имах връзка с момче, което употребяваше трева от време на време, но не беше кой знае какъв проблем. Всъщност никакъв, но ме дразнеше факта, че го прави, защото съм против.
    Ако някой който е доста по-тежък случай изобщо не бих дори общувала с него.
    Не тва изобщо не пречи според мен. Зависи за човека и колко честа е употребата на наркотици.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Била съм с човек, който пушеше и шмъркаше редовно, каквото и друго да дойде, не отказваше. Не мисля, че това го е променяло по някакъв начин. Такъв му беше начина на живот. Никога не ми е пречело, не се е променял по никакъв начин от нещо, не се е държал лошо с мен. Отне ми малко време само да му свикна, че се случва да не спи по 3-4 дена и после да спи 2 без да стане. Не се разделихме по тази причина, още сме приятели, още сме близки. Той е един от най-разбраните, точни и добри хора, които познавам.
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен Аватара на PurpleSand
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    Била съм с човек, който пушеше и шмъркаше редовно, каквото и друго да дойде, не отказваше. Не мисля, че това го е променяло по някакъв начин. Такъв му беше начина на живот. Никога не ми е пречело, не се е променял по никакъв начин от нещо, не се е държал лошо с мен. Отне ми малко време само да му свикна, че се случва да не спи по 3-4 дена и после да спи 2 без да стане. Не се разделихме по тази причина, още сме приятели, още сме близки. Той е един от най-разбраните, точни и добри хора, които познавам.
    Понякога не ти ли се е струвало,че обръща внимание повече на наркотиците,отколкото на теб?
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Мега фен Аватара на Chacho
    ^Как няма, като гледаш на него като на стереотипен наркоман, а не като отделна личност. Може и да друса, но е много лесно да почнеш да приписваш наркотиците като причина за всяка лоша черта у другия. Наркоманите имат недостатъци също като нормалните хора. Може да си лайно без дрога и чудесен човек със. Ако се нуждаеш от внимание, искай това, а не да го критикуваш и отдалечаваш от удоволствието му. Пробвай се да изгладиш проблема във връзката ти без да споменеш думата трева, амфет или там квото ползва. Ако не става - проблема е в човека, не в друсането.

Колкото до първоначалния въпрос от темата, стига да се държи като хората и да не си забрави здравето съвсем, нека взима каквото си иска, не ме бърка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Това ,че взима наркотици не го прави наркоман в никакъв случай поне според мен.Мисля ,че 90 % от подрастващите са пробвали и от време на време взимат.Това не го прави лош човек, не виждам проблем от време на време да взимаш.По никакъв начин не можеш да станеш наркоман ако взимаш 2-3 пъти в месеца разни дизайнерски наркотици и не мисля,че това може да попречи по някакъв начин на връзката и чувствата ви !!
    JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от PurpleSand Виж мнението
    Понякога не ти ли се е струвало,че обръща внимание повече на наркотиците,отколкото на теб?
    Не, не ми се е случвало.

Всъщност не разбирам как да им обръща повече внимание от на мене. Двете са различни неща. Да се направи му отнема 10 минути по 2-3 пъти на ден, да си вземе хайде час...Не ми е ясен въпросът...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на xoxi
    Била съм за много кратко с човек, който през цялата ни "връзка" съм виждала 1-2 пъти трезвен и с ясен поглед. Пушеше, пиеше, взимаше и някакви наркотици. Беше ми добре обаче с него, беше забавно, беше интересно, вълнуващо. Питал ме е веднъж дали искам да опитам, но никога не ме е притискал или е настоявал. В началото му казах, че аз не съм по пушенето и друсането и той го прие без въпроси.
    Не съм му мрънкала за това, което взима. Все пак още в началото знаех какво прави, но избрах да се обвържа с него, не с навиците му. Винаги се е отнасял добре и с внимание към мен, винаги е имал време за нас, личеше му, че държи на тази връзка и се опитва да поддържа огъня жив. Хубаво ни беше заедно. Разделихме се по лични причини, които нямат абсолютно нищо общо с навиците му.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Chacho
    Слава богу, че написахте последните 3 коментара, че бях почнал да се разочаровам.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не съм била. Но мисля, че няма да ми пречи.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Била съм. Но аз не харесвам накротиците и се разделих с този човек. Предполагам не ми пукаше толкова за него, а и това е случай от преди 3 години. Ако разбера, че сегашният ми приятел взима наркотици със сигурност ще остана с него, но ще се опитам да го изкарам от трапа.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Не бих тръгнала с такъв човек.
    Да, наркотиците пречат както на любовта,така и на живота като цяло.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Редим си заедно магистралите
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Приятелят ми пуши трева и това беше проблем в определен период от връзката ни,но свикнах.Ако говорим вече за други наркотици,може би доста би повлияло,зависи колко често употребява.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    разбира се, че оказва влияние.
    ходила съм с тревоман и не ми беше проблем, но да се друса с разни синтетики - никога не бих приела да имам такъв човек до себе си. просто наркотиците променят човека, неговата психика, държание и тн. една такава връзка с наркоман е адски изтощаваща, болезнена, защото той не е на себе си 2/3 примерно от денонощието.. докато е под влияние на наркотика е един с теб, като го хване абстиненцията става друг..
    но съм на мнение, че ако наистина обичаш такъв човек ще направиш всичко възможно да му помогнеш и ще му даваш 5 пъти повече любов, но няма да го изоставиш.
    съгласна

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението

Абсолютно същото като Алис. Ако наркотиците не му въртят света, не виждам проблем да взима. Тоест да може да се контролира, да не изпада във фази и т.н. Още повече, че в момента уча тея работи и тежката наркомания си е наистина опасно нещо - човек тогава хич не мисли за връзки, любови, етц, а как да си набави следващата доза.
    В сегашната ми връзка наркотиците не са табу, но не се взимат от нужда. Може би веднъж годишно, просто за наш си кеф.
    Никога не съм била против вземането, нито против хора, които вземат. Има си начин и "начин". Ако откриеш правилният, научаваш и можеш доста неща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си