.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Exclamation Помогнете ми

Значи бях гадже с едно момче но скъсахме защото обича една друга .. но с тях ддвамата не се получава и са били гаджета преди .. аз го обичам прекалено много какво да правя да го попитам ли дали иска пак да сме заедно или какво друго да правя ??

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Защо искаш да си с човек,който няма чувства към теб?!Не си струва да се мъчиш по този начин ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Няма смисъл, не се унижавай.Забрави го!

Няма смисъл да се унижаваш! Опитай се да го забравиш, защото не си струва да мислиш и обичаш човек, за който не си това, което искаш да си в живота му...и такъв който мисли и иска друга. Огледай се около себе си...сигурна съм, че ще видиш някой, с който можеш да изживееш всичко това, което си искала да се случи между вас....и най важното ...ДА ТЕ ОБИЧА И ЦЕНИ

Имах подобна връзка и то наскоро ! Каквото и да правиш , колкото и да си добра винаги ще си на 2ра позиция!Остави го , не ти трябва , забрави го !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f Виж мнението
    Няма смисъл, не се унижавай.
    +
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Ако си и него без той да има чувства, ще се мъчите и двамата. Няма смисъл просто

mxm .. shte se opitam da go zabravq nqkak si

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си