- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана...
Чуствам се толкова объркана защото има едно момче по което съм доста хлътнала ,но тъй като е по-затворен и срамежлив все аз трябва да го заговарям.В това не е проблема не ме притеснява това ,а това да не му стана досадна.Какво да правя като съм хлътнала а той не може да направи първата крачка.Какво да правя да продължавам ли да се опитвам или не?В час естествено ме заглежда и се държи по-различно с мен отколкото с другите момичета,накак си е по-спокоен в комуникациата си с тях докато с мен някак си е по-неспокоен и дори не ме гледа като му говоря всякаш не говоря на него.Поне ме слуша дее според вас какво да предпиема?Доста съм объркана..
съдейки по неговото държание .. вие сте родени един за друг .. и той те харесваа какво да направиш ли ??! ами покани го на кафе или нещо от рода, има и изключения .. бъди първата ти, пък ако откаже .. здраве да е
значи просто не си е заслужавало .. !
УСПЕХ ~
Да, покани го. Ако откаже- не се занимавай повече.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да ви имам проблемите.
Каниш, ако стане - екстра. Ако не - следващия. Баси, кво толкова сложно има?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Пробвай пък, нищо не губиш.
Разбира се, ще отнеме известно време, докато се отпусне, но може и да си струва всичкото това усилие.
Или пък се опитай да му покажеш ,че го харесваш и го предразположи той да те покани.Аз като по-срамежлив знам как мислят този тип момчета..има шанс да си те харесва ама да не е сигурен ,че ти изпитваш същото..а срамежливковците докато не ни покажат ,че ни харесват по начин по ,които да сме сигурни на 100% си траем .. хаха ..направи му някакъв комплимент примерно за дреха или часовник ..флиртувай ..знам ли
На колко сте годинки?
- Не се заяждам
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
На 16![]()
Момчето просто го е срам, трябва да го предразположиш![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
А някакви идеи как да го предразположа?
както казаха по-горе, направи му комплимент, закачай се с него по физически начин, забележи нещо ново за него, поинтересувай се от интереси дъра-бъра, усмихвай му се - много е важно, смей се на шегите му и така нататък, поискай му скайп ей така, между другото и си пишете...След няколко обменени думи, няколко дни или седмициАко забележиш, че се отпуска и той ти отвръща - дерзай - ако не се е сетил, може да го поканиш да излезете-дори с компания...Ако ли не - здраве да е
Айде, успех
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3