Незнам дали тук е мястото, но все пак ще споделя...
Имам чуплива коса ( доста начупена ) не я харесвам .. и я изправям доста често .. !! Горя я много. Но от това изправяне просто няма смисъл. Пресата ми е хубава Belisima от най-добрите е. Изправям косата си на 200 градуса и се изправя перфектно .. !!
Но резултатът е че държи само около половин час. Изправям е перфектно и след 15 мин започва да се начупва, а до половин час отново е къдрава. Та мисълта ми е как да направя ефектът по дълъг поне до следващия ден .. ;(
не е възможно преса на Белисима, доколкото знам са доста добри. явно не е толкова добра? използвай течни кристали за горенето, лак за коса, за да задържиш изправеното.... все пак явно е от пресата ти.....![]()
Кристали за коса.
Има и спрейове за задържане на изправената коса. Питай фризьора си.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
ако ти е изтощена косата нормално да не стои изправена.. кристали + термопродукт + освежаване на косата чрез подстрижка..
Проблемът не е в пресата. Ако беше в нея косата нямаше въобще да се изправя.
Авторке, с какво стилизираш косата?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Последно редактирано от marilyn : 11-11-2012 на 14:55 Причина: пунктуационна грешка
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Можеш ли да ни покажеш снимки как изглежда косата ти преди изправяне, веднага след изправяне и 1 час след това. Защото тя и моята се начупва леко, особено през зимата въздуха е много влажен и няма как. Никога не е идеално права като перука, но пак е доста по права от преди изправяне.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
За горенето се използва термозащитен спрей или друг термопродукт, кристалите аз до колкото знам са за блясък, против цъфтеж и тн. и се слагат СЛЕД пресата. И на мен преди ми се получаваше така хем, че косата ми е горе долу права, беше много изтощена и фризьорката ми каза, че това е причината. Правиш ли си някакви маски като я гориш толкова, може би има нужда от подхранване?
Ами използвай повече стилизиращи продукти за изправяне на косата.![]()