- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Фен тема: Афтърнуун/Ямболския
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Снимка с Афтърнуун пред новата ни семейна квартира в центъра на Ямбол. Не е нещо особено, нито пък новата ни кола, но има по-важно от материалното - например да не си циганин и майкa ти да е жива.![]()
ей значи
човек да не влиза 3 дена
и то става най интересното
![]()
Гледайтииии завиждайтииии дрислииии мръсниииии!
Ех, ех.. да можех и аз такъв живот да живея..
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Fix'd...
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Само не схванах, защо трябва да му завиждаме? Защото има "богато" въображение?
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Ще завиждате, защото цял живот ще сте бачкаторчета, ще бачкате за жълти стотинки и ще живеете цял живот в мизерни панелки. Никога няма да можете да си позволите БМВ като моето и огромен апартамент в центъра на града. Омрете от яд!
П.П: Още чакам тоя келеш RedArmy и неговите хора да ми позвънят на вратата, както беше казал.![]()
Последно редактирано от Afternoon : 11-12-2012 на 20:44
Нямаш никакви доказателства за прочутия апартамент и прочутото БМВ... а и да имаш пак не нещо за завиждане, много ясно, че хората на твоето интелектуално ниво ше завиждат, но никой интелигентен човек не би завиждал за материални неща.. Ти можеш да твърдиш, че имаш много неща, но си тъпа селска пръчка с изкривена ценностна система и си морално беден, а също така си и плебей!
Последно редактирано от sashko705 : 11-12-2012 на 21:22
"Imagine all the people
Последно редактирано от RedArmy : 11-12-2012 на 21:26
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Що на снимката има мерджан,а не БМВ ве ? оО
Creative Technologie
seriously?
Е, не, този път паднах от смях.
Така ли си купуваш апартамент в центъра на света ( Ямбол )? С този начин на писане?
За ожалване си душичко, не за завиждане.
Щото нито БМВ-то, нито апартамента могат да компенсират за липсата на акъл.
Не, че съм очаквала друго от теб де ..
Апартаментите в центъра на Ямбол не ги ли пдоаряваха?
Все си мисля, че да се хвалиш с апартамент в центъра на Ямбол е като да се хвалиш, че имаш гонорея...