- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Фен тема: Афтърнуун/Ямболския
Ей, ама си велик просто.
Знаеш повече от доцентка? КАКЪВ СИ ЕРУДИРАН ПРОСТО! Направо ме остави без думи.
МА ще викаш на някоя, която се е навила да ти скочи в дъртото БМВ, не на мен, ясно?
И не съм те нарекла селяндур, защото живееш в село или понеже имаш такова.
МАНТАЛИТЕТА ТИ Е НА ОВЧАР - САМО КРЕЩИ, НО НИКОГО НЕ ГО СЛУША, ЩОТ БРЪЩОЛЕВИ САМО ПРОСТОТИИ.
Аха, веригата магазини ли го прави развит?
Господи, събери си вересиите, моля ти се!
Вземи се образовай малко, да разбереш какво прави региона (дори и великото ти градче) слабо развити.
Умника на мама!
http://www.technocenterbg.com/
http://www.penny.bg/
Въобще не са големи да, само ги има във всички големи градове...![]()
Тая не е никаква доцентка бе, щом говори такива глупости. Трябва да си пие хапчетата просто по-често. БМВ-то ми не е дърто, моето момиче. И ти с удоволствие би се возила в него, тука просто така ги дрънкаш, за да се харесаш на останалите. Манталитета ми е като на гражданин, понеже съм живял всичките тези години само в градове, така че не може да ме наречеш овчар, овце не съм пасял никога. Веригата магазини го прави развит разбира се, кой би инвестирал в град в който няма развитие?
Най-вече ми е интересно що за ниско интелигентна патка би се качила в колата ти, камо ли да прави каквото и да било с теб.
Пак ще ти кажа - ако щеш в Ню Йорк да живееш, пак няма да си гражданин.
Каквото искаш плямпай, това е жена с ниво, с много големи познания в сферата на геоикономиката, регионалното развитие и куп още науки. Че даже и с богат житейски опит. Сравнявай се с нея колкото ти душа иска, всички те видяхме колко си жалък и как фактите ти не важат въобще.
Защото в моя Роден град, с население около 25 хиляди, пак има Била и всичките там уж вериги магазини, имащи клонове в РАЗВИТИ или РАЗВИВАЩИ СЕ градове. Градът ми е адски западнал, а Ямбол е в абсолютно същата ситуация.
Жалкар такъв. Въобще не съм се затичала да се качвам в БМВ 320 от преди 20 години и ако бях на твое място - хич нямаше да се хваля с тухлен, НОВ апартамент на 30-40 години в центъра на ЕДИНСТВЕНИЯ град в окръга. Айде, живей си и стига си ми пищял на главата.
Аз още преди ви казах - тоя тюфлек Ямбой е поредната атеншън курва. Апартамент в центъра на Ямбол е виц. БМВ-то му е само на картинка, а понеже е много вървежен всеки уикенд виси посред нощите във форума.
Форумното внимание е единствения светъл лъч в сивото му ежедневие. И той като Илко.
Grumpy old madman
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
е няма такъв фейк
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
И кой е твоят град, ако не е тайна? То и в Ямбол има Мол, от там съм пазарувал и всичко е ориджинал, само дето не е по джоба на хората, които живеят в панелки.
Отиди ги питай сливенлийките от Студентски бе, нали ти казах. Качват се в БМВ-то не ами направо мъркат като го изпъвам и въртя гуми. Искаш ти някой да те вози и теб ама не си признаваш, за да не те помислят другите за лесна. Няма лошо, всяка жена мечтае да я вози някой пич като мен, красив, с кола, с пари, с огромен апартамент в центъра на Ямбол. Даже трябва да се радваш, че ти обръщам такова внимание, а не да ми опонираш. Тази жена е луда и е за психиатрията, както и много други доценти, професори и т.н. Тези хора са им гръмнали бушоните и не знаят какво приказват. Дадох ти много добър пример с професор Вучков. Та ако й вярваш на тая шматка, значи си по-зле и от нея. Щом градът ти е 25 хиляден е нормално да е западнал, Ямбол е 3 пъти повече и не е западнал, факт. Апартаментът е 105 кв.м супер луксозен, а блокът е строен преди около 20 години, ново строителство е тухлен и не виждам причина да спра да се хваля. Повечето отрепки тука живеят в панелки, няма да се учудя ако и ти живееш в панелка и затова нарочно да говориш така...
Ти какво имаш освен някаква жалка колиба на село бе? Нали заради това си избягал в Герамния да правиш дюнери и живееш в някакво село пак, само че под наем. И аз и Алекс, така наречения от тебе Илко, живеем в пъти по-добър живот теб, Фекалисе.
Мишка си и живееш в някаква забутана къща в Благоевград. Умните селяни поне се преселиха в панелки, а ти си от глупавите и все още живееш в къща. А материално задоволен за теб означава да имаш 1 чифт ботуши на Тимбърленд...![]()
Последно редактирано от Afternoon : 11-13-2012 на 19:44
"Imagine all the people
Ямбой продължава да се опитва да троли с 50 думи битов речник.
Grumpy old madman
Бях длъжна да пробвам, нали е ааааадски умния.
Вижда се точно колко схвана - демек нищо. Тъпанара.
Слушай ся какво ще ти кажа, форумен милиардер такъв. Мнението на теб и на целия шибан форум ми минава да не ти казвам през кое.
Возя се всеки ден в БМВ много по-хубаво и ново от твоето, и за да не кажеш ся ахаааааа ти си лесна - колата е на вуйчо ми, айде ся млъкни с тва БМВ, че сигурно вече джантите са му изпаднали от толкова "ВЪРТЕНЕ" в Студентски със сливнишките курвентии. Разбрахме те що за плейбой си, селски бек такъв.
Знаеш ли кога аз мъркам? Мъркам, когато едно единствено момче ме погледне и повярвай ми - нито БМВ, нито апартамент, нито ако ще мезонет в центъра на София не ме интересува, само той. А ти душичко - освен заради материалното НЯМА за какво друго да се хване някоя тъпа курва, за да ти пусне. Просто няма, кога ще го осъзнаеш и ще спреш да се излагаш?
Напротив, ТОЧНО Ямбол е западнал. И то ти е бедна кухата главица колко. И това не го казвам само аз, казват го хора от там, че и цяяяяяла статистика. Ама ти нали си новия професор Вучков, си адски компетентен и се имаш за мнооооого умен. Е, ще те разочаровам, глупав си като ръб на кръгла маса. Спри да ми се пънеш тука колко си велик и се погледни в едно огледало или си вземи очила, дано прогледнеш някой ден.
Едит : Кракът ми никога не е стъпвал в панелка дори, и ся кво стана с теориите ти? Май отидоха в канала?
Последно редактирано от Wednesday666 : 11-13-2012 на 21:35
форумен милиардер е интересно понятие![]()
Welcome to the Jungle...
Брей, какво му е по-хубавото? Искам да знам година, модел, двигател и т.н. Даже и снимка може да покажеш, но е пределно ясно че лъжеш. Впрочем, може вуйчо ти да кара някаква умряла 316-ка компакт за 1000лв, що да не lol. В момента ти си лисицата и гроздето е доста кисело, иска ти се много да се возиш на БМВ нали? Прати ми снимка на ЛС и може и да си помисля ако си от София да те повозя идната седмица, естествено ако ми се извиниш заради всичките тези обиди тука и признаеш, че нарочно го правиш за пред другите. Сигурен съм, че това момче заради което мъркаш е някакъв беден грозник, като повечето които пишат тука, живее в панелка и си мечтае само БМВ да има. Ама то така е - низшата класа се надушвате отдалеч. И кво викаш - ще се ожените ще заживеете в неговата мизерна панелка и цял живот ще се возиш на градския транспорт? Заеби, ебаси якото звучи! Такива момиченца като теб са доста заблудени, умните момичета вече си хванаха богати мъже а ти харесвай там някакъв беден путьо. Нека е западнал Ямбол, всяка седмица се откриват нови магазини, кафета, дискотеки и т.н. В Ямбол ежегодно се състоят най-много фестивали от цяла България, нека е западнал. Най-големият български патриот Волен Сидеров е от Ямбол и винаги се е гордеел с това. Ама то какво ви остава на вас глупавите шопи само да плюете по хората от по-малките градове, осъзнавайки че реално живеят доста по-добър живот от вашия.![]()
Патриот викаш. Прочети му пак името и тогава се обяснявай.
Единственото, което ще ти кажа е, че е Е46, но защо ли ти обяснявам на теб, ти имаш малоумен довод за абсолютно всичко. Ми не, не е компакт, тези са ужасно грозни и няма да му подхождат.
Дали ми се иска да возя на БМВ? Хм, интересно. Защо си мислиш, че ТОЧНО това ми е мечтата?
Далечко си. На мен ми се струва, че ти си лисицата в случая. А гроздето е нещо друго. Сам си го дефинирай, нали си страшно ерудиран.
Беден грозник? Мне, нищо такова. Тук ще ти отговоря по следния начин - важното е АЗ как го виждам, не как ти ще го определиш. И мога да ти кажа, че и на малкия пръст не можеш да му стъпиш, така че недей да обиждаш.
Да живее в панелка? Далече си от истината. НиЗшата класа - от нея си точно ти. Познай от 3 пъти защо - ще получиш близалка, ако успееш.
Аз кво викам си е мой проблем, за кого ще се омъжвам също. Но за теб, за бедния ти речник, за ограничеността ти и за западащия( да не кажа ИЗЧЕЗВАЩ ) Ямбол - ако бях на твое място бих била много притеснена.
Ние, глупавите шопи, не живеем на гъза на географията, с измислените си пари, в изоставащите региони. Още ли ще спориш?
[/i]
Последно редактирано от Wednesday666 : 11-13-2012 на 22:18
Ми то моето също е е46 бе ааахахаахахахахаахаа! Вуйчо ти сигурно е някаква мутръ, щом кара е46?!? Аз моето го купих за 10 бона на времето и кво от това? Всеки малко по заможен българин може да си позволи да кара такова БМВ, да не би вуйчо ти да е хванал Господ за ташаците? Кво да му чета името на Сидеров? Волен е най-истинският българин и когато от АТАКА спечелим изборите ще прекръстим Ямбол на Сидеровград а Кърджали на Деловград. Сидеровград ще бъде обявен за столица и кухите шопи ше го духате. Също така ще бутнем и всички панелки, барабар с жалките хорица които живеят там. И низшата се пише точно така, както съм написал, lol? "Изчезващият Ямбол" дори няма да го коментирам. Явно тая "доцентка" ви е промила здраво мозъците. Съдейки по постовете ти си доста смотана, дори не разбираш когато те тролят.
Въобще не е близо, отново не си запозната с това за което приказваш. По тая логика и Бургас е близо? Слушай си "доцентката", аз мога ли да й сера в устата бтв? Промиха ви мозъците такива като тая, но важното е за вишо да се учи.
Последно редактирано от Afternoon : 11-13-2012 на 23:15