- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Фен тема: Афтърнуун/Ямболския
Нямаш никакви доказателства за прочутия апартамент и прочутото БМВ... а и да имаш пак не нещо за завиждане, много ясно, че хората на твоето интелектуално ниво ше завиждат, но никой интелигентен човек не би завиждал за материални неща.. Ти можеш да твърдиш, че имаш много неща, но си тъпа селска пръчка с изкривена ценностна система и си морално беден, а също така си и плебей!
Последно редактирано от sashko705 : 11-12-2012 на 22:22
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Ма къв си ти, че да ти доказвам каквото и да е било бе, мишка? Вярвай в каквото искаш. Вярвай, че не живееш в мизерна панелка, вярвай, че не си беден, нереализиран нещастник. Кат си толкова Ентелегентен не завиждай бе, аз ли те карам да ми завиждаш?
Тия от психодиспансера да вземат да те приберат тебе, че всеки път като взема да ти набивам чумберите и да те гавря, че живееш в панелка и полудяваш от завист и яд.
Ти си простата, душичко, нарочно съм го написал така.
Кой ше ти подари апартамент за 100 хиляди лева бе, малоумник?![]()
Последно редактирано от Afternoon : 11-13-2012 на 14:00
О, ама душо, ти нали си черешката на тортата, повече от теб не мога да бъда.
Стой си там в апартамента ти в Ямбол ( да не цитирам к'во пише в учебника ми по геоикономика ТОЧНО за твоят скъп град ) и не ми обяснявай на мен.
Шот ти си умен и силен в някъв форум, обаче като излезеш си оставаш същия див селяк. Айде, със здраве![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon