Тъй като много хора на нашата възраст ни интересува алкохолът и как да пием повече/да държим повече или пък по-малко или как на другия ден да не сме супер зле, искам да попитам някои работи:
1. Как да пием много алкохол за много кратко време - има бая клипчета как хора пият по 1 бутилка водка 700мл за 20секунди и после не им става нищо, освен да са напиват разбира се...
2. Искам да споделя от личен опит, че страшно много зависи качеството на алкохола:
След една бутилка уиски за 5 лева и някви други работи в малки количества - реанимирах следващите 24часа и само лежах, щот ми беше адски зле
Примерно след бутилка абсолют нямам абсолютно никакви проблеми - след като изтрезнея, все едно не съм пил нищо...
3. Колко често според вас трябва да се пие, за да не губи тренинг човек? Веднъж седмично, на 2 седмици или ..? Разбира се и за какво количество говорим?
4. Понеже кръвта представлява около 7,52% от телесната маса, имат ли толкова голямо значение килограмите, или просто генетичната предразположеност към това дали те хваща бързо или не? Отговор само от личен опит, защото научно знам отговора на въпроса, просто събирам информация, за да го потвърдя.
5. Някой получавал ли е алкохолно натравяне и ако да, ако може да разясни какво е станало.