1. Защо ще правиш нещо подобно? За да се докажеш пред някого?
Пие се бавно и славно. Освен, ако идеята ти не е да се напиеш тотално. Но защо ще бързаш, за да постигнеш това?
2. Ако знаеш как да се справяш с махмурлука можеш да пиеш каквото и колкото си искаш.
3. Аз пия всеки ден от половин година (по изчисления на приятелят ми пък - от една). Пия, каквото падне, колкото има и докато не свърши. Толерансът ми се е вдигнал до небето. Обаче има доста лоши последствия - кофти финанси, нестабилно здравословно състояние и етц. клиширани проблеми. Нередовен цикъл също. Качих и килограми. И абстинентни симптоми (на психическа основа предполагам) - едвам заспивам без да пия, ставам агресивна, ако не го правя, отпадналост, потене и т.н. при липса на божествени течности.
Кофти тръпка си е. Но тренинг имам, хах.
4.Стигнах до извода, че всичко е до практика. Идвам от семейство на алкохолици и бях около 55 кила - една двулитровка можеше да ме разбие. Почнах да пия като смок - сега мога да надпия повечето мъже. Толеранс му е майката.
5. Не. Не искам и да получавам. Детско и аматьорско е да си рискуваш здравето и живота с такива изцепки.
Пийте с кеф, не за гъзария и с цел напиване...А най-добре въобще не пийте. Най-лошите неща се случват на пияния човек. Най-лоша преценка има същият. Най-големи и непростими грешки прави той.