друго си е да се напием да се покажем че сме големи мъже
нищо че само ни боли главата повръщаме като луди напикаваме се в гащите и тн абе тва е много яко
тия дето не се напиват на купона са женчовци
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Един човек съм виждала да изпива 2литровка на 2 глътки, само с почивка да вземе въздух. Това е практика, с твърдия алкохол не ми се вярва да се получи, да не говоря, че не разбирам защо...
Натровени хора съм виждала няколко пъти - линейка/ активен въглен...да прекалиш не е толкова страшно, само да не е с някой боклук, един от приятелите ми така не се събуди...
Абе не е оферта, с пиенето се свиква...подобно пия всеки ден от години вече, имаше случаи, когато не спирам по 2-3 дни. Не е окей, поне подобни съм спряла да правя. Научиха ме да пия с мезе, за да не заспивам по средата на вечерта, да не мешам алкохоли, особено от магазина и тн...като цяло има адски голям демидж и малко смисъл...все тая, гадна тема, не обичам да я обсъждам....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....