- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лоша рана заздравява,лоша дума не се забравя
Здравейте,пак съм аз.Наскоро с приятелката ми проведохме най-яката караница досега.Просто тя не ми беше споделяла за проблемите които вижда във връзката ни,леко я ядосах и изведнъж всичкото насъбрало се в нея излезе.Обвини ме за толкова неща,наговори ми такива глупости..Най-тежкото нещо което ми каза е че съжалявала че първия и път е бил с мен..Обичам я и няма как нещо такова да не те засегне.Беше много ядосана тогава и след това ми се извинява и каза че съжалява.Обаче постоянно се сещам за думите и, и някак вече не се чувствам по същия начин. За някои неща наистина съм виновен,но съм ги направил съвсем несъзнателно,без тя да ми каже или аз да се усетя какво и причинявам
Въпроса ми е ,успява ли човек да забрави такива думи поднесени му от човек когото обича,колко време би отнело да се забравят и има ли смисъл да продължа да съм с нея ако не успея да ги забравя?
Ох, не си вкарвайте драма, хора.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Толкова неща замъгляват здравата ми прецента,че драмата е просто неизбежна.Затова и търся трезвото мислене на някои хора тука(подчертавам някои)
Оф... Не слушай никого, когато е ядосан. Тогава хората говорят глупости.
И според мен гневът ги оправдава и няма нищо общо с реалността.
Гадно е, но стискаш зъби, преглъщаш. На свежа глава говорите сериозно, молиш я да си мери приказките.
Но не и дълго време да се цупиш. Човек като е ядосан говори най-вече неща, които не мисли, с цел да засегне партньора си и да го уязви. Споко само и всичко ще е наред :Д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Вие, като сте на по 14 (понеже на толкова вече го правят), сигурно сте се скарали кой да е първи на люлката, а дори и не си описал по-подробно.
Седни и поговори с нея.
Щом сте във връзка, е нужно това общуване. Можеш да направиш това, вместо да се вкарваш във филма и да разрешите проблема без такива излишни подробности.
Оф, този съвет "Поговете" не важи за всичко. Тя му е казала нещо, с което го е наранила, после му се е извинявала (очевидно разговор е имало вече), сега няма какво повече да си говорят. На него му тежи и каквото и да й каже няма да върне думите й.
Авторе, не си представям какво е да чуеш тези думи. Сигурно е доста гадно, но както казаха по-нагоре - надали го е мислела наистина. Все пак надали щеше да ти се извинява и да продължава да е с теб,а ко наистина съжалява за избора си.![]()
Последно редактирано от Azoria : 11-11-2012 на 17:17
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Според мен в изблик на нерви го е казала и наистина не го е мислела.Има хора,които когато са ядосани,казват истината,но има и такива,които говорят неща за които после съжаляват,само и само,за да наранят човека срещу себе си.Лично аз такива работи говоря,когато съм ядосана и изобщо не ги мисля,предполагам и приятелката ти е по същия начин.
Ти сам осъзнаваш,че е била ядосана. Когато човек е ядосан говори какво ли не,така че не се впрягай от думите и.
Била е много разгневена и е избухнала. Сигурно не го е мислела. Но това не я оправдава.. по тая логика дай като сме ядосани, разгневени, криви... да си обиждаме наред и всичко да е простено.
Но в твоя случай предполагам, че наистина е била ядосана, не го е мислила, не е искала да те нарани.. на по 15 сте сигурно.. не се вкарвайте в драма.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Хората са казали - Не прощавай когато си щастлив и не взимай решения, когато си ядосан. В моментите на гняв всеки от нас казва неща, които не е мислел и наистина не е имал предвид. Може би просто е била изнервена от караницата ви и затова на повърхността са излезли и нещата, които са се запечатали в твоето съзнание. Нормално е да си наранен, когато човека, който обичаш ти каже нещо подобно. Говори с нея, сподели, че ти е гадно за това, което е казала, може би без да го обмисли и без да съобрази, че това ще те нарани. Смятам, че ако обсъдите проблема и й кажеш нещата, така както тук, тя ще прояви разбиране и нещата за вас ще се оправят.
Ако я обичаш, просто стискаш зъби, преглъщаш го и продължавате напред заедно.
Заеби я.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Казала ти е, че не го има впредвид, или просто ти се е извинила ? Защото определено има разлика между двете. Така че просто я попитай честно дали наистина го е мислела, когато го е казала или е било просто за да те нарани. Иначе, да, такова нещо е трудно за преглъщане, особено ако знаеш че наистина го мисли... в крайна сметка, ако смяташ че никога няма да успееш да забравиш казаното и винаги ще ти тежи един вид, не мисля че има смисъл...