- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я накрам да го забрави ?
ох, като видя теми с думата "накарам" в заглавието... и ми става едно такова.. чудя се дори какво да кажа.
независимо за какво става дума, никого не можеш да накараш нищо.
това си е индивидуален процес, над който, за съжаление (или пък за щастие?) нямаш никаква власт.
не можеш да накараш никого нищо.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Няма как "да я накараш" да го забрави...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
не го показва знам от 3ти човек.. цялата работа е ,че тя иска да е с мен ,ноо вътрешно още тъгува... аз се надявам да мога да и помогна да го забрави..
тии думата любов знаеш ли какво означава ? не може да заобичаш някой с които си бил месец два.. има разлика меджу харесване/привличане и любов
Прекарвайте си хубаво. В един момент ще го забрави.
^Not so sure.
Поне от моя опит в ролята на момичето, не е Ок да тръгваш с някого, докато не си изчистил всичко от миналото.
И, айде, да не говорим за любов, но за мотивация. Трябва да има мотивация да е с теб, оная страст, онова привличане, онова чувство, което просто те тегли към определен човек. Да, за любов след 2 седмици е рано да се говори, но за мен всяка връзка трябва да започва с това нещо. Мотивацията да бъдете заедно. А защо не и с любов, втф. Не вярвам в такива условности - кога е рано да се говори за любов, кога е късно и т.н. Любовта си е любов. Да обичаш значи да обичаш. Не е толкова сложно. Изкарвате го като сложна кардиологична операция. А да обичаш всъщност е просто - просто обичаш.
Това са различни теми вече, де, ама да си кажа. Никога не съм го разбирала това определяне кога е рано да се говори за любов, кога не. Както и безумните дефиниции за любовта, все едно е нещо изключително сложно. Мога да се съглася, че се среща рядко и че не можеш да обичаш всеки втори, но не и че е нещо сложно.
И не знам, но това пак е отделна тема, вие как се примирявате да тръгнете с някого ей-така, без да сте сигурни, че той ви обича. Нелепо ми стои това да чакаш да те заобича и пр.
Поне аз не разбирам така нещата.
за да ти отговоря си изрових някъв стар стар профил :д, та..
пич.. да не ти е тъпо, ше ти кажа моята история, пък ти си вади, ако желаеш, някви изводи от нея..
така.. първо-секи си идва с багаж.. преди доста време имах една връзка, момчето ми беше първата любов, беше зверското щастие и тн, за жалост той си учеше в чужбина, пътуваше и в други континенти и нямаше мн как да се случи, ама не го приемахме мн тва и секи път като се връщаше си продължавахме по старому.. последния път като се видяхме лафа беше връщам се лятото,ама мене мн не ме устройваше, така де живееше ми се видиш ли, ама уви оказа се, че има няква възможност да се върне да си поживее стабилно за известно време в България и на мене ми светнаха очичките.. в последствие се оказа, че си е хванал някво временно гадженце,китайка някаква, в което лошо няма разбира се, не сме били в утвърдена връзка, заради никвото бъдеще което имахме, ама си казах стига си го мислила тва вече година и пробвах да продължа..
бях се запознала с едно страхотно момче, на което много му се дърпах, нали с мисълта -лятото, лятото, и в един момент реших просто да опитам да продължа(време си беше :Д) таа правихме квото правихме, и с момчето почнахме да излизаме ала бала, ама той знаеше че още си тъжа по бившия, но много си държеше на мен(леле ако мога да се върна да си ударя 2 шамара :Х) и аз тъпата просто си прекарвах времето с някой.. да има видиш ли.. таа мина месец.. два и хоп.. светнаха ми очичките, осъзнах че съм попаднала на страшния човечец, изживях и продължавам да изживявам най-невероятните моменти с тоя човек, бе влюбих се, а мисълта ми беше, че не си и мислех, че би се случило нито с тоя човек, нито в скоро време, а как си стана като на шега вече 4 месеца и нещо сме си заедно, като пенсионери сме, толква ни е е хубаво и комфортно заедно, а пък виж с другото момче още се чувам отвреме на време, и най-хубавото е че нищо не трепва..
смисълл, тва дет исках да е като извод е - времето човече, времето му е майката на сичко, времето и едно симпатично човече да ти обърне нещата.. нз при вас дали ше стане така, просто виж, че може и да има и щастлив крайпросто хората се забравят с времето,и колкото и гадно да звучи тва твърдение, си е баш така (((:
Последно редактирано от Summer_game : 11-10-2012 на 08:00
Дори да умра,не ще загина
не ще увехне мойта кожа,
защото алкохола който ще изпия
не ще ми позволи да се разложа.
Не сипвайте на гроба ми вода,
на онзи свят не искам да се мия,
но ако възкръсна от пръстта,
ще бъде само за да се напия.
Дай й време, няма как да я накараш.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Не се бутай в шамарите. Ако не го показва - няма защо да се тревожиш. Недей да търсиш проблеми постоянно и да се филмираш за глупости. Манията за величие ще ти изиграе лоша шега.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Виж сега .. Имах същия проблем !! Повече от година не можех да забравя бившия си .. ! Ходех с момче и само го наранявах заради бившия си и не можех да му споделя, че още имам чувства към него .. !! И от негова страна той не правеше нищо .. Виж сега започни да я караш да се чувства сякаш е единствената на този свят .. сякаш е принцеса. Дръж се с нея така, че всички да и завиждат .. ! Прави и изненади.. !! Карай я да се усмихва постоянно .. Целувай я .. Пиши и смс за лека нощ всяка вечер и гледай да са оригинални .. Накарай я да се чуства така сякаш е в някоя приказка и тя е принцесата. Направи я своя!! Само това мога да ти кажа Успех !!И повярвай ми ще проработи.. ! разбери къде обича да ходи и я води там по-често слушайте заедно любимата и музика споделяй хобитата и гледайте комедийни филми или каквито тя харесва .. Прегръщай я Обсипвай я с подаръци ( ако нямаш финансова възможност да не са много големи) например снимайте се и извади ваша снимка слжи я в рамка, подари и цветя бонбони картичка пръстенче неща които тя харесва
сгответе нещо двамата .. ! Направи връзката ви уникална !!
сам трябва да я конторлираш !! Действай
ох.. ^ бих направил тези неща ако съм сигурен,чее ще станат нещата просто.. не трябваше да разбирам ,че още е влюбена в него..ще се постарая да го забрави.. проблема е ,че тее като са скъсали налии са решили да си останат приятели.. тва ме побърква не са скарани тоест.. само знам със сигурност ,че не могат пак да са заедно...просто няма как да стане.. единствено ме е яд ,чее не може да го забрави...много е сложно ,но това ме мотивира искамммм да я направя САМО МОЯ.. иии да си живеем заедно даже след време...но идеята ,че се чувствам безпомощен пред мисълта ,че тяя обича някой повече от мен ::@ ноо ще поправя това..
Веднъж бяхме седнали на една пейка ии тя стана тъжна.. и я попих нали какво ти е тя ни ме каза.. после разбрах ,че там са седя с бившия ...
аз не знам.. катоо спим заедно.. за кой си мисли.. за мен или за бившия
Много си жалък.
Това не е твоя работа, а нейна и на приятелките й. Не си длъжен да чистиш чуждите лайна.
Късай с тоя лигав емоционално нестабилен боклук. Иначе не те признавам за мъж и ти позволявам да си отрежеш топките и прекръстиш на Сузи.
Толкова ли си закъсал? Промени, каквото не ти е наред и се хвани с някое нормално момиче.
Не слушай памситублябля.
Покажи й къде й е мястото и че не може да се ебава с теб. Иначе ще ти се качи на главата. Залагам си животът за това.
ааааааааааа откачам :@::@ мии акоо продължава така... ще я скъсам.. защо да дарявам някой с любов и нежност ,а той да си мисли за друг... не го е заслужил...аз да давам всичко за негоо , той не... акоо не се промени ще сложа край и ще намеря някой който наистина ще заслужава да давам това което давам в момента и ще го оцени
БожиятАгнец, не винаги нещата се оправят с крайност и т.н.
Да не би с теб да са постъпвали така през целия ти живот, та това смяташ за най-адекватния съвет?
Ще се учудиш колко понякога работят добрината и търпението : )
По принцип и аз смятам, че е по-добре авторът да не се занимава с човек, който още не е изчистил миналите си емоции (не започва начисто), но ти добре ли си да пишеш такива неща?
Какво ви става на всички в тоя форум?
Ако не напишете нещо крайно и агресивно, все едно няма да сте вие. Задължително трябва да има "боклук", "лигла" и коментари за топки и пениси. Не забравяйте, че всички сме хора.
Ще постна едно стихотворение за идеята
На младини обичаме мъже
самоуверени, себелюбиви.
Които дишат въздух нажежен,
които пият и не се напиват.
Които ни желаят на часа
и на часа забравят, че ни има
Които ни измъчват и насън
като съдба- неотвратими.
След тях остава стъпкана трева
порои сухи, дъх на изгоряло.
И дълго, много дълго след това
душата ни боли и тялото.
Додето тихо дойде оня мъж
със длан като прохладен лист над тебе
И ти прозреш накрая изведнъж,
че доброта ти е била потребна.
Станка Пенчева
И аз споделям мнението,че държейки се добре с нея имаш огромен шанс да я спечелиш. И все пак границата между това да гледа на теб като на приказен принц или като на някой пълен балък е много тънка и гледай да я уловиш.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Жалък си, момче! Само това мога да ти кажа.
Влюбена е в него, не в теб - разбери го. И каквото и да направиш, както и да я накараш да се почувства - няма да се промени нищо. Много от хората тичат след това, което не могат да имат, а не след това, което имат и е до тях. Както е в случая.
И още нещо.
Любовта си е строго индивидуална. Всеки я чувства в различен период от време. Аз, не я бях почувствала до момента, в който не срещнах настоящия си приятел и то още в деня, когато се запознахме. В последствие разбрах, че и при него е така. Тоест може да се говори за любов! Макар не във всеки случай.
Във вашия, е губене на време от твоя страна и подла постъпка от нейна. Не може хем да има мотивация да е с теб, хем да е влюбена още в бившия си. Виждаш ли тънката разлика и граница?