Пиша ви от нужда и очаквам отговори и то предимно от женската аудитория .
Запознаха ме с едно момиче.Станахме приятели, разбираме се добре, имаме общи интереси.Обаче аз се влюбих в нея много бързо,и всеки ден чувството се усилва, макар че напоследък почти не се виждаме.Така, минаха 2 месеца вече и аз си признах , че я харесвам.Тя ме отряза, друго не съм и очаквал де Нали пожелах и всичко хубаво и успех в живота, а тя настоя да не прекъсваме контакти, да си останем приятели.Аз и казах че много се радвам.Нали мина 1 ден без да си пишем, тя естествено вече нямаше да ми пише първа.Аз не издържах и и писах Нали разменихме 1-2 изречения, не както обикновено по доста време да си пишем.Така 3-4 дена аз все и пиша, и някъде на 4 ден като и писах след малко ме покани на бар с някакви нейни приятели за след 1 седмица.И така, бяхме на бар, очаквах да ме изненада с някой нейн приятел и да ми натрие носа, но не- бяхме аз, тя , приятелката,гаджето на приятелката и още някакво момче, който пък изобщо не се задържаше в наща компания, ходеше до няква друга маса при някакви негови познати.После на излизане от дискотеката ми каза да и пиша.Аааа забравих и да ви кажа ,че спечелих в един много луксозен хотел Спа-уикенд за двама в една игра на Unicredit Bulbank и просто я поканих и се надявах естествено да каже НЕ, но веднага каза Да, само каза да видя транспорта как е.Е тука с транспорта вече съм много зле, имам книжка но нямам кола и сега как да отидeм :X...ще измисля нещо, сигурно с рейса, но от спирката до хотела как ще стигнем, не знам в град Правец дали има таксита.Нали вече мина месец откакто и казах че я харесвам и сега нещата протичат пак по стария начин,пишем си както преди и това е
Та мисълта ми е дали е възможно все пак да не е безразлична към мен?Иначе за хотела не мисля, че ще ми помогне, аз не бих посмял вече да и намеквам абсолютно нищо,не бих я прегърнал даже, просто вече не знам каква ще е реакцията и