- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искам да съм дебела
Iskam da stana po-debela,shototo sam slabichka kak moga da kacha 4-5 kg.
яж 6околад :P
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Ми може да ядеш повече хляб,чипсове,повече сладко такива неща..незнам.![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
sajalqvam no shte ti protivore4a ne mislq 4e shokolada shte pomogne .............za nz si koi pat shte prepora4am da se pro4ete tova..http://spidersport.com/weight-contro..............ili s drugi dumi za da napalneesh trqbva da priemash pove4e kalorii................no po moe ne kompetentno mnenie vseki si ima struktura i rano ili kasno pak she si stanesh sebe si...... a i ne barzai da palneesh...i az bqh slabi4ka a sega imam nujda ot otslabvane i to ne samo na 2-3 kg taka 4e.......
kasmeti i usmivki
Ами бих ти препоръ4ала да наблегнеш на храни които съдържат пове4ко калорий , яж храни с въглехидрати =) влез в bb-team.org и ще си намериш пове4ко инфо , освен това яж пове4е тестени изделия но бъди сигурна 4е едва ли ще е много полезно за здравето ти![]()
Успех!
http://dieti.rozali.com/dieti-lubopitno/p474.html ето тук има разни интересни съветчета![]()
Е то ако структурата ти е такава няма как да стане и аз немога да пълнея, а ям супер много!
е да те емотата са извратени!
Тогава не въэлагай никакви надежди на бирената моя.Първоначално написано от chipi_kaoo
Първо,че от нея не е гарантирано ,че ще качиш килограми.
И второ,ако евентуално качиш,то ще е почти неэаблежимо.
Аэ я пих около година и то в голями доэи,эа прочистване на органиэма,а и имашх проблем с окото и не качих нищо.
Попринцип аэ трудно качвам де,но се съмнявам от бирената мая да получиш някакъв ефект..
А до овторката-МНОГО тестени храни-пици,баници,хляб,дюнери,кек сове..в голяяями количества![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Пици,дюнери...вие да я отровите ли искате?
До авторката-яж ги,ако освен освен и някое друго килце искш да си лепнеш и целулит...
Иначе и аз в момента се опитвам да напълнея.По препоръка на една потребителка от магазин за здравословно хранене си кухих сусамов тахан.На ден ям две лъжици от него примесен с мноого мед иначе вкуса му е ужасен.Това го правя от няколко дни и не мога да говоря за резултат.А тахана съдържа много мазнини така че предполагам и той ще дойде.
Ааа нямаш грижи само казваш и аз ше ти дам някое килце
![]()
А сериозно - има разни продукти които ги продават по фитнес магазините,ходи и питай
Дека и сустанон. Ще качиш чиста мускулна маса за 2-3 седмици.![]()
Искаш да си дебела?!
Аз искам да понапълнея,ама пък чак дебела...![]()
da ti imam problemami qj po kalori4ni hrani,hamburgeri pica 6okolad i t.n.
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
^Абе не е само до ябденето,има някъв ген...
Имам един приятел яде на едно ядене колкото аз за седмица,човек...
Купуева си един хляб 5 кюфтета изяжда ги и след 2 часа максимум е пак ладен...и е някъв хърбав
Оф... как може да я съветвате да се храни с боклуци? о.О Шоколад, мазнотии, бля. В смисъл.. едва ли иска да качи сланина, а телесна маса. Аз имам същия проблем, казаха ми да си купя протеин от аптеката и всяка сутрин една лъжичка в овесените ядки. Обаче се каня да отида на лекар за тая работа.
Пък и, както каза Madness, верно има ген.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Тя няма да качи няколко килца, а ще надебелее с сланина.. офф бе хора като искаш да надебелееш, после щще искаш да отслабнеш.. аз казвам, че няма смисъл да си разваляш тялото..![]()
Да ви пикая и на проблемите.Па и на емотата не им отива да са дебели.Стегни се,това вече не е на мода.![]()
С ядене.![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
i az s1m taka t1p4a se po cql den i sled tova b1rzam v toaletnata ne stava 4ovek i nai lo6oto 4e ne mi pre4i 4e s1m slaba a 4e nqmam cici zatova se t1p4a