.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: Нимфоман

Нимфоман

Момче на 17 години съм, живея в малак град , но съм бил с доста жени ... и си мисля ,че съм нимфоман на моменти .. понякога това въздейства на психиката ми ,и след секс съжалявам ,защото дори не ми допада момичето, с което съм го направил .. Мислите ли ,че е нормално ?

Не мисля, че е нормално да спиш с всяка срещната само защото ти се е доправило секс... мастурбацията-вариант номер 1.. гадже-вариант номер 2, но ти го препоръчвам само ако изпитваш чувства към някое момиче!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Казвала съм го това и повтарям, по-важното е ти да прецениш сам дали това е нормално или не. Нали все пак се сещаш, че всички ние мислим по различни начини и за мен това, дори и да е ненормално, за теб или за друг може да е нормално.

Иначе, да.
    За мен също не е нормално, но аз съм си такъв тип човек. Харесвам нещата, само когато са правени с чувства. Такива желание може да ги замениш и с мастурбация, и с намиране на гадже, вместо да си лягаш с всяка срещната, което е тъпо.

Не мога да мастурбирам след като знам ,че мога да го направя .. всеки би избрал секс пред мастурбация

Да всеки би избрал секс пред мастурбация ако има с кой! А ти го правиш с кой ти падне, ами като не можеш да мастурбираш а искаш истински секс, всеки път като ти се прииска си окачвай табелка " Безплатен секс " и тръгвай по улицата..все някой ще ти върже!!

Консултирай се с психолог.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на djipsito
    Поне с презерватив ли го правиш ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Grimmboy Виж мнението
    Не мога да мастурбирам след като знам ,че мога да го направя .. всеки би избрал секс пред мастурбация
    Брех, много си вървежен. Явно щракваш с пръсти и първата кифличка е твоя...
    Иначе,(като изключим, че дълбоко ме съмнява да си спал с кой знае колко много "жени") не си нимфоман, просто си на 17 и ти се е*е, че 2 не виждаш. Хормони, к'во да ги прайш.

Повече от фен
    "Е*е му се , че 2 не вижда" , уби ме .

Иначе нормално е като видиш някоя какичка и да ти се дое*e ама чак пък толкова вървежен. Подслъгваш май.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Казаха ти вече, а аз съм на същото мнение - всеки би избрал секс пред мастурбация, обаче ако има с кого.
    И какво сега? Ако си в сериозна връзка, гаджето ти е заето/учи/в друг град е по някаква причина, и ти се до*бе, ти какво? Ще й изневериш, защото ти се прави секс?

Казах го и пак ще го кажа! Ако ВИНАГИ си на принципа " ИЗБИРАМ МАСТУРБАЦИЯТА ПРЕД СЕКСА! " всеки път, когато ти се прииска обикаляй с табелка " БЕЗПЛАТЕН СЕКС " да видим тогава 1. какво ще мислят другите за теб! 2, как ти ще се чувстваш!!

аве вие всичките тука за нимфомани са мислите пууууу банални сте вече сигурно сте виделе 1 2 секс през живота си и тука само си изливате фантазийте

БИГ ДЖО първият ми път беше на 13 години от тогава .. не знам защо ми е толкова лесно .. бил съм с около 20 момичета .. и мисля ,че не са малко .. а тези в темата които си мислят ,че послъгвам да ви кажа нямам цяр да го правя .. просто си мислех ,че не е нормално толкова да откачам по някога.И не го правя с всяка срещната .. поне излизам 1 -2 пъти с нея за да я поопозная малко и след това ..

БИГ ДЖО първият ми път беше на 13 години от тогава .. не знам защо ми е толкова лесно .. бил съм с около 20 момичета .. и мисля ,че не са малко .. а тези в темата които си мислят ,че послъгвам да ви кажа нямам цяр да го правя .. просто си мислех ,че не е нормално толкова да откачам по някога.И не го правя с всяка срещната .. поне излизам 1 -2 пъти с нея за да я поопозная малко и след това ..
    е ской го напярай на 13 ве с някоя кака ли...да ти кажа на тая възраст нито кака би ти пуснала нито връсничка пак камоли по малка от тебе 13 годишните момичета може и за лайна да мислят но не и за търкане на пържолата тъп ти е трола чесно

и съм биг джо рейпър на български ако не знаеш това означава голям джо изнасилвач

Това ,че ти си сух не значи ,че и ние трябва да сме да с какичка беше на 14 ама кво ли ти обяснявам мислех ,че поне в този сайт няма да има комплексирани дебили ... ама явно съм сгрешил ..

Това ,че ти си сух не значи ,че и ние трябва да сме да с какичка беше на 14 ама кво ли ти обяснявам мислех ,че поне в този сайт няма да има комплексирани дебили ... ама явно съм сгрешил ..
    пак ти казвам много ти е тъп трола и да знаеш аз може да съм сух но ти май си кварталния кав*л

Супер фен Аватара на sashko705
    А колко от тия 20 са били циганки?

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    А колко от тия 20 са били циганки?
    ахахаххахаххаххахах ++

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не си нимфоман, по-скоро фантазьор.
    Welcome to the Jungle...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Кажи кой е тоя филм, балък... всички сте е'бачи, нимфомани, алкохолици и т.н
    Удари си една и си легай, девствен филмар.

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Кажи кой е тоя филм, балък... всички сте е'бачи, нимфомани, алкохолици и т.н
    Удари си една и си легай, девствен филмар.
    брао човек искефи ма : +++

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Не си нимфоман, по-скоро фантазьор.
    ти също много ма искефи браво ++

да съсипем тоя пръдльо

1 - сте толкова комлексирани и да ви кажа боклуци като вас отказват хората да споделят нещо с тях и много клавиатурни нинджи станахте тука .. толкова сте банални и смешни като се опитвате да натоварите някой за да изглеждате гот.. браво ако не сте на по 15 ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си