- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нимфоман
Момче на 17 години съм, живея в малак град , но съм бил с доста жени ... и си мисля ,че съм нимфоман на моменти .. понякога това въздейства на психиката ми ,и след секс съжалявам ,защото дори не ми допада момичето, с което съм го направил .. Мислите ли ,че е нормално ?
Не мисля, че е нормално да спиш с всяка срещната само защото ти се е доправило секс... мастурбацията-вариант номер 1.. гадже-вариант номер 2, но ти го препоръчвам само ако изпитваш чувства към някое момиче!
Казвала съм го това и повтарям, по-важното е ти да прецениш сам дали това е нормално или не. Нали все пак се сещаш, че всички ние мислим по различни начини и за мен това, дори и да е ненормално, за теб или за друг може да е нормално.
Иначе, да.
За мен също не е нормално, но аз съм си такъв тип човек. Харесвам нещата, само когато са правени с чувства. Такива желание може да ги замениш и с мастурбация, и с намиране на гадже, вместо да си лягаш с всяка срещната, което е тъпо.
Не мога да мастурбирам след като знам ,че мога да го направя .. всеки би избрал секс пред мастурбация
Да всеки би избрал секс пред мастурбация ако има с кой!А ти го правиш с кой ти падне, ами като не можеш да мастурбираш а искаш истински секс, всеки път като ти се прииска си окачвай табелка " Безплатен секс " и тръгвай по улицата..все някой ще ти върже!!
![]()
Консултирай се с психолог.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Поне с презерватив ли го правиш ?
Първоначално написано от antifashionshit
"Е*е му се , че 2 не вижда", уби ме
.
Иначе нормално е като видиш някоя какичка и да ти се дое*e ама чак пък толкова вървежен. Подслъгваш май.![]()
Казаха ти вече, а аз съм на същото мнение - всеки би избрал секс пред мастурбация, обаче ако има с кого.
И какво сега? Ако си в сериозна връзка, гаджето ти е заето/учи/в друг град е по някаква причина, и ти се до*бе, ти какво? Ще й изневериш, защото ти се прави секс?
Казах го и пак ще го кажа! Ако ВИНАГИ си на принципа " ИЗБИРАМ МАСТУРБАЦИЯТА ПРЕД СЕКСА! " всеки път, когато ти се прииска обикаляй с табелка " БЕЗПЛАТЕН СЕКС " да видим тогава 1. какво ще мислят другите за теб! 2, как ти ще се чувстваш!!![]()
аве вие всичките тука за нимфомани са мислите пууууу банални сте вече сигурно сте виделе 1 2 секс през живота си и тука само си изливате фантазийте
БИГ ДЖО първият ми път беше на 13 години от тогава .. не знам защо ми е толкова лесно .. бил съм с около 20 момичета .. и мисля ,че не са малко .. а тези в темата които си мислят ,че послъгвам да ви кажа нямам цяр да го правя .. просто си мислех ,че не е нормално толкова да откачам по някога.И не го правя с всяка срещната .. поне излизам 1 -2 пъти с нея за да я поопозная малко и след това ..
Това ,че ти си сух не значи ,че и ние трябва да смеда с какичка беше на 14
ама кво ли ти обяснявам мислех ,че поне в този сайт няма да има комплексирани дебили ... ама явно съм сгрешил ..
А колко от тия 20 са били циганки?
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Не си нимфоман, по-скоро фантазьор.
Welcome to the Jungle...
Кажи кой е тоя филм, балък... всички сте е'бачи, нимфомани, алкохолици и т.н
Удари си една и си легай, девствен филмар.
1 - сте толкова комлексирани и да ви кажа боклуци като вас отказват хората да споделят нещо с тях и много клавиатурни нинджи станахте тука .. толкова сте банални и смешни като се опитвате да натоварите някой за да изглеждате гот.. браво ако не сте на по 15 ..