Така, с приятелката ми сме от достатъчно дълго време, и решихме да го направим
Само се чудим, как да стане, имам предвид, достатъчно съм информиран и мисля, че съм чел достатъчно, но просто искам съвет като по неопитен от вас...
Чудим се, защото искаме да го направим без презерватив, все пак и на двамата ще ни е за пръв път, ако може да ми дадете някакъв съвет, как ще и е по-приятно, ако с презерватив защо ?!?
Не се притесняваме от болести, ами от това, че и на двамата ни е рано да ставаме родители... Исках да попитам как може да стане, да го направим без презерватив, и в същото време да на 100% сигурно, че няма да имаме проблемче после
Тоест проблема е, че не се виждаме всеки ден, защото е от друг град, и да пие противозачатъчни 21 дена, за да може да го правиме без презерватив 2-3 пъти в месеца... Реално няма смисъл... Поне според мене, доколкото ако живеем заедно, е нормално да си пие защото ще е доста по често ^^

Така де, кажете ми как ще е най-добре, и какви са вариантите без презерватив

За да не отварям нова тема, интересно ми е след време като започне някое момиче да пие противозачатъчни, как мога да разбера дали за започнали да действат така да се изразя... И да съм 100% сигурен, че няма да имам проблеми после...
Поздрави и лека вечер