.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: Нимфоман

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Grimmboy Виж мнението
    БИГ ДЖО първият ми път беше на 13 години от тогава .. не знам защо ми е толкова лесно .. бил съм с около 20 момичета .. и мисля ,че не са малко .. а тези в темата които си мислят ,че послъгвам да ви кажа нямам цяр да го правя .. просто си мислех ,че не е нормално толкова да откачам по някога.И не го правя с всяка срещната .. поне излизам 1 -2 пъти с нея за да я поопозная малко и след това ..
    и съм биг джо рейпър на български ако не знаеш това означава голям джо изнасилвач

Цитирай Първоначално написано от Big Jo reaper Виж мнението
    и съм биг джо рейпър на български ако не знаеш това означава голям джо изнасилвач
    Хммм, Биг Джо Рийпър (това дето си написал се чете рийпър, не рейпър), изнасилвач е съвсем друга дума. Като ще имаш претенции за името си, поне правилно го напиши.

Изнасилвач - rapist

А Reaper викат на оная/оня с косата.

Цитирай Първоначално написано от Soul Dealer Виж мнението
    Хммм, Биг Джо Рийпър (това дето си написал се чете рийпър, не рейпър), изнасилвач е съвсем друга дума. Като ще имаш претенции за името си, поне правилно го напиши.

Изнасилвач - rapist

А Reaper викат на оная/оня с косата.
    reaper също е изнасилвач земи са по образовай малко http://www.google.bg/imgres?hl=bg&cl...5&tx=107&ty=57

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Big Jo reaper Виж мнението
    reaper също е изнасилвач земи са по образовай малко http://www.google.bg/imgres?hl=bg&cl...5&tx=107&ty=57
    Ти се образовай. Няма нищо общо с изнасилвач. Никога не е имало и никога няма да има. Олигофрен.

до автора; Шибай колкото можеш повече. Ако наистина си нимфоман, което не ми се вярва, си хвани секс приятелка.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си