.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Тема: Нимфоман

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Ахахахаххахахахаха

Цитирай Първоначално написано от Grimmboy Виж мнението
    1 - сте толкова комлексирани и да ви кажа боклуци като вас отказват хората да споделят нещо с тях и много клавиатурни нинджи станахте тука .. толкова сте банални и смешни като се опитвате да натоварите някой за да изглеждате гот.. браво ако не сте на по 15 ..
    никой от нас не е комплексиран просто обичаме явно да се заяаждаме с идиоти туй че си нимфоман е лично защо го споделяш с нас ако беше нимфоман нямаше да го споделиш дори и тук се едно да кажеш вище ма аз са друсам ти също се друсаш ма с секс и да ти кажа ти не си нимфоман ти си един жалък трол. плаче ми се за теб

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Купи си една секс кукла и си я ръгай.

.. xax въобще не ме интересува какво мислиш за мен .. и се пак благодаря на тези които се отнесоха към темата

не си нимфоман защото това е термин характеризиращ психични разтройство при жените просто хормоните ти са в повече а иначе наистина тук в форума хората са супер комплексирани
    какво ви пука дали ви лъже или не завиждате ли какво промити са ви мозъците че това е невъзможно или какъв ви е проблема защо някой като зададе въпрос просто не отговорите по фактите който ви е дал без да се обяснявате и само успокоявате че не сте вървежни ако лъже си е единствено за него си
    Живей така че всяко дете да може да те нарече тате

всички на тази възраст са нимфомани

Цитирай Първоначално написано от Big Jo reaper Виж мнението
    и съм биг джо рейпър на български ако не знаеш това означава голям джо изнасилвач
    Хммм, Биг Джо Рийпър (това дето си написал се чете рийпър, не рейпър), изнасилвач е съвсем друга дума. Като ще имаш претенции за името си, поне правилно го напиши.

Изнасилвач - rapist

А Reaper викат на оная/оня с косата.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на Scarface_
    нищо ти няма,пишката ти трябва да работи,така е нормално ... хубаво е да се задържаш повече време с някои момичета и да ги отбираш поне... не трябва никога да съжаляваш ако не ти харесват не спи с тях ... незнам защо другите се очудват , но не мисля че е невъзможно от 13до17 са 4 години да си бил с 20 момичета... имам приятели които за по 1 лято са с 10 момичета ,така че ... просто прави каквото ти харесва
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Цитирай Първоначално написано от Soul Dealer Виж мнението
    Хммм, Биг Джо Рийпър (това дето си написал се чете рийпър, не рейпър), изнасилвач е съвсем друга дума. Като ще имаш претенции за името си, поне правилно го напиши.

Изнасилвач - rapist

А Reaper викат на оная/оня с косата.
    reaper също е изнасилвач земи са по образовай малко http://www.google.bg/imgres?hl=bg&cl...5&tx=107&ty=57

Scarface и другите , които се опитаха да ми обяснят ,че това е нормално а не да се правят на много вървежни хейтари ,благодаря за отношението

Мега фен Аватара на Chacho
    Пич, няма нищо лошо. Като ти се прави секс - прави. Просто се пази, за да не пипнеш нещо. Не си нимфоман, тогава щеше да бъде много тежко. Всъщност се радвай, че си в това положение. Да ти се прави, означава, че си наред, а щом си намираш, няма и да страдаш.

А ония пикли, дето пишат горе, да идат да си смучат палчетата в ъгъла и да се не обаждат, щото нещо много се жарнаха, като пича си сподели проблема. Може да си се ебе с който си иска, а вашите миризливи предразсъдъци, че трябва да се опознава и, че не трябва да е със всяка срещната, може да си ги натикате в задника (особено оная с табелката). Стойте си гнусни подлоги, които ще се движат по чуждото мнение и си втълпявайте, че сте светици. Всъщност, ако ви не беше наранено егото, щяхте да си мълчите, ма сега цвърчите като мишки от дупките си. Пожелавам ви и деца да нямате, че освен неразбирателството към тях и сексуалния им живот ще скапете с тъпите си представи, на които ще ги възпитавате.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Big Jo reaper Виж мнението
    reaper също е изнасилвач земи са по образовай малко http://www.google.bg/imgres?hl=bg&cl...5&tx=107&ty=57
    Ти се образовай. Няма нищо общо с изнасилвач. Никога не е имало и никога няма да има. Олигофрен.

до автора; Шибай колкото можеш повече. Ако наистина си нимфоман, което не ми се вярва, си хвани секс приятелка.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Не, не нормално.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Циганска история. Лапешка му работа. Ходи са еби с всяка квартална вмирисана п*тка и не занимавай хората с простотии!!

Revenger Първо не разбрах кое му беше циганското .. и второ , този сайт е за това .. ако не ти харесва върви да хейтваш някъде където на хората ще им пука ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си