.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    почти не закусвам ;д ако съм 1ва смяна ставам малко по рано да пия 3 в 1 , след което по някое време в даскало си взимам портокалов сок+солети ако съм 2ра смяна най-много като си купувам кафе да си взема и някакво кроасанче (което рядко се случва) ;д

Повече от фен
    5 пържени яйца в 50 грама масло

бързо, полезно, засища

върви с кафе и цигара около него

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Когато съм първа смяна не закусвам вкъщи, а си пия кафенце със солетки в училище. Обикновено в голямото си взимам някаква закуска. Напоследък ям само банички или френски кроасани с масло, фурнети. Когато съм втора смяна майка ми купува някакъв кроасан или ми прави някаква закуска от сорта на сандвичи или кус кус, но не я изяждам. Не мога да закусвам, моите закуски са в 10-11 часа. От баща ми само съм се научила преди да запаля цигара да хапна нещо, дори и една хапка да е. И обикновено си имам някакви бисквити в стаята.
    ^^^
    Бургас <3

Ами обикновено сутрин си правя чай и си припичам филийки и отгоре намазвам с маргазин и слагам шарена сол или пък салам ,кренвириш или нещо подобно.понякога не сииграя да препичам филизи и деректно ги намазвам или с лютеница или с маргарин и отгоре македонска наденица понякога не закусвам.В училище няма мнавика вече да купувам каквото и да е било преди купувах главно пици или някаква друга закуска,някакви сокчета тия от 10 стотинки които бяха и някакви десертчета или някакви други сладки изделия.В общи линии аз не паця диети и въобще не се храня кой знае здравословно не си подбирам храните по този критерии ям каквото ми се яда и каквото имам.

Мега фен Аватара на SurfSky
    Само момичета в тази тема ...
    Когато съм втора смяна: Ставав и си правя сандвич за закуска. На обяд не ям , на училище си зимам вафли,сок (такива работи ) че не съм привъженик на хамбургер , дюнери и тем подобни ( баничките не влиза в този мой списък ) , и като се върна от даскало вечерям какво има ( мами готви )

Мега фен Аватара на Colouring
    Сутринта пия само кафе и след това ям преди да тръгна на училище, т.е. към 12:00-12:30. Лошо, ама така съм свикнала..

Мега фен Аватара на strawberry88
    Обичам да си правя препечени филийки с масло и мед.И да пия зелен чай.Понякога ям и мюсли с кисело мляко и мед.Обаче много рядко имам време, защото се успивам. :/
    Последно редактирано от strawberry88 : 11-18-2012 на 21:28

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    не ми се правете на много интересни и оригинални с това вегетарианство, моля
    Това, че е "модерно" да си вегетарианец, не значи че всеки го прави за да бъде интересен и оригинален.

Цитирай Първоначално написано от Makenzi97 Виж мнението
    "Месото" не е соя а отпадъчни материали, които пак идват от горките животинчета, убити по брутален и зверски начин в кланницата.
    Точно.

Повече от фен Аватара на bwef
    Гледам, писали сте доста завъртени и бавни неща за закуска през делничните дни. За мен това е странно и непонятно, кой за Бога има време да си прави чай, да препича филии и пържи яйца, whatever, сигурно аз съм странната. Моята закуска се състой в десетминутно (най-много) мазане на филия (най-често с течен шоколад / кашкавал и биервурст / мед / конфитюр ). Не е прекалено много, но не и да съм гладна, отново ям през голямото междучасие - към 10:00ч - вафла. Прибирам се в 13:00 и обядвам стабилно с някакво готвено ястие към 14:00.

Много фаст фуут, много нещо.. Аз не съм по тая част, честно..
    От дълги години, обаче, не си пропускам закуската. Обичам да се глезя с плодови салатки с корнфлейкс, мляко и ядки. Не знам дали това ще ми омръзне някога, но честно- умирам си за тази комбинация. Става за 5 минути, а засища прекрасно, а колко е вкусно happy

Супер фен Аватара на mlakniwe
    кви са тия простотии я се наплюскайте като хората с мазни милинки, банички, джобове, дюнери, кебапчета и всякви такива яки работи-да живее висококалоричната и вредна храна!!!

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    Цитирай Първоначално написано от Miki26 Виж мнението
    Благодаря ! Вижте какво намерих http://receptibg.com/search_results....%B0&mode=exact може да е полезно на някои , аз още го разглеждам.
    мерси набелязах си няколко сандича

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    кви са тия простотии я се наплюскайте като хората с мазни милинки, банички, джобове, дюнери, кебапчета и всякви такива яки работи-да живее висококалоричната и вредна храна!!!
    Хаахх, обичам банички с масло и боза. Хапвам си ги през зимата

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    То кой ли не обича баничка с боза ;дд

А да видим кой.. Няма да се намери лесно такъв човек ми се струва Даже и тези, които пазят диети, да си признаят

Цитирай Първоначално написано от marsita Виж мнението
    А да видим кой.. Няма да се намери лесно такъв човек ми се струва Даже и тези, които пазят диети, да си признаят
    Ами аз .. ;дд просто мряза ужасяващо много бозата,гадна е ;дд Не съм ял месо,вече не знам откога .. Избягвам всякакви мазнотии и неща приготвени във фаст фута.. Сутрин не закусвам,нито пия кафе,най-много чаша вода..Мама ми прави сандвич с препечени филийки,намазани със сирене и домат.Изяждам си го голямото + 1,2 банана (или къвто плод има в лавката ;д ).Ако пак огладнея още 1 банан и тка ;дд На обяд нещо от зеленчуци (боб,миш-маш,леща .. бе нещо постно ) и ако вечерям,то това са остатъците от обяда ми иии .. това е Карам колело,тичам,правя гимнастика и въпреки всичко пак оцелявам ..

П.С.Не ям месо,не защото съм вегетарианец или нещо такова.Истина е,че ми е през оная работа за "убитите в кланицата животни" ;дд Просто тва е соя,излишни мазнини и като цяло вече отвикнах )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си