.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

какво да направи?

В момента поддържам връзка от разстояние с едно момиче и много я обичам. Но бившият и приятел, който е 5 години по-голям от нея не може да я остави. Постоянно и досажда в скайп, във фейсбук, а днес е намерил номера и и я е заплашил, че утре идва в нейния град /той живее в село близо до него/ и че дори да не иска, ще я намери. Той знае къде учи тя и също къде живее и ме е страх какво може да направи. А аз нищо не мога да сторя, защото живея много далеч от нея. Ако говори с родителите си, според нея, те могат да решат че е някаква к*рва и е спала с него, което не е така. А полицията едва ли може да направи нещо, защото засега не мисля, че е направил нищо по-сериозно. Родителите и не я разбират и няма нищо да направят.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Куче, което лае - не хапе.
    Какви са тия простотии тук?
    Колкото и за странни да смята родителите си, колкото и да не се разбират - нито един родител няма да остави детето си в опасност, стига то да е споделило за това. Нека говори с родителите си - ти си далеч от нея, няма какво да правиш.

А полицията определено, ако иска - може да направи нещо. Всичките тия СМС, обаждания и подобни, ако крият обиди/заплахи и така нататък, се считат за психичен тормоз.

Тя смята, че ако им разкаже за него, те ще помислят, че е правила секс със него, а доколкото ми е разказвала за родителите си и аз мисля, че така ще реагират. А за полицията, има ли начин да докаже, че той я е заплашвал по телефона, не и е пращал смс-и

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Оф... къде ги намирате тия лепки не знам. Пича само лае, нищо няма да направи, ако направи тя е в пълното си право да поиска закрила от съответните органи. Да приказва с родителите и да обясни как седят нещата. Приказката за нероден Петко я знаете, нали?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Куче, което лае - не хапе.
    съгласна
    Според мен само я плаши..

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от kolon23 Виж мнението
    В момента поддържам връзка от разстояние с едно момиче и много я обичам. Но бившият и приятел, който е 5 години по-голям от нея не може да я остави. Постоянно и досажда в скайп, във фейсбук, а днес е намерил номера и и я е заплашил, че утре идва в нейния град /той живее в село близо до него/ и че дори да не иска, ще я намери. Той знае къде учи тя и също къде живее и ме е страх какво може да направи. А аз нищо не мога да сторя, защото живея много далеч от нея. Ако говори с родителите си, според нея, те могат да решат че е някаква к*рва и е спала с него, което не е така. А полицията едва ли може да направи нещо, защото засега не мисля, че е направил нищо по-сериозно. Родителите и не я разбират и няма нищо да направят.
    Виждал ли си я на живо въобще? Може да има силно въображение.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Виждал ли си я на живо въобще? Може да има силно въображение.
    Имам и огромно доверие, освен това не виждам смисъл да си измисля.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    И аз като другите смятам, че тоя само се е*ава. Не му се връзвайте най-добре или другият вариант е тя да каже на родителите си.

Благодаря, бяхте прави, днес и се е обадил и и се е извинил, но все пак се страхувам дали няма някакви чувства към нея, защото отново се е опитал да я покани на среща. Тя му е казала за мен.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Дали има чувства или не, решението е нейно, ако не иска да е с него - тогава няма да е!

Град
    Студентски град
    Имам и огромно доверие, освен това не виждам смисъл да си измисля.
    значи не си я виждал. Вижте се възможно по-бързо, за да не си губиш времето.
    Temet Nosce

벨야카

значи не си я виждал. Вижте се възможно по-бързо, за да не си губиш времето.
    В момента нямам такава възможност, живеем доста далеч един от друг.

Град
    Студентски град
    Щи кажа да не се занимаваш и ти няма да ме послушаш. Ще дойде моментът, в който ще разбереш, че тва дето го правиш са глупости и загуба на нерви и време.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Ъм, ти поддържаш връзка от разстояние с момиче, което не си виждал, но й имаш огромно доверие?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ъм, ти поддържаш връзка от разстояние с момиче, което не си виждал, но й имаш огромно доверие?
    Да, пишем си от почти две години и й имам и огромно доверие.

Щи кажа да не се занимаваш и ти няма да ме послушаш. Ще дойде моментът, в който ще разбереш, че тва дето го правиш са глупости и загуба на нерви и време.
    Очевидно не мога да си намеря приятелка на живо и затова избирам връзката от разстояние и няма да се откажа сега.

Град
    В мислите на хората
    Аааа ама трябваше да почнеш с това че не сте се виждали. Поне да не се хабим напразно.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Чатърска работа. Две години писане без опит да се видите. Не си струва занимавката.

Казах, че в момента нямаме такава възможност. Отдавна бихме се срещнали ако не живеехме на двата края на България.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Какво ви спира? Имам приятелка, която всяка седмица пътува в друга държава, за да се види с гаджето си за 2-3 дни, или пък той идва при нея.

Какво ни спира? Училището например.

Град
    София, България
    ^И те имат даскало. На по 17 и 19 години са.

Вашто са просто жалки оправдания.

На по 17 и 19 години могат да пътуват. Родителите ми никога няма да ме пуснат да обикалям сам страната.

Град
    София, България
    На колко си? Ужас, две години да сте си говорили, на по 13 ли започнахте "връзка"? 15-16 годишен ли си/

Град
    В мислите на хората
    Ако имаш толкова свободно време да се занимаваш с глупости... що не си намериш хоби? Явно е че си прекалено малък за каквито и да е връзки, особено от разстояние, ако чата по скайп с някой, когото не си виждал никога изобщо може да се нарече каквато и да е връзка. Това към автора.

Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си