.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен Аватара на rusoto_baby_f

..след раздяла...

Повечето ми приятелки са доста емоционални /и аз се слагам в това число/ и ...след раздяла.. винаги слушат песни, който са един вид ,,депресиращи,, , песни, които по някакъв начин са свързани със самите тях и в текста откриват себе си.Песни, които свързват с човека, който до скоро е бил до тях...
    Въпросът ми е кои са любимите ви песни в момент на раздяла, в кои песни откривате себе си?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Не слушам тъжни песни след раздяла,защото още повече ми става тъжно.Гледам да слушам нещо готино и мотивиращо,да забравя мъката.

Преди и аз бях така. Но вече не. Прекратих връзка, която продължи година и два месеца, и честно казано, спрях с глупостите - като тия песни. За какво ти е допълнително да ти става гадно?

То от тия песни най-много да ти стане по-гадно. Примерно.. Bryan Adams- Everything I do или Have you ever really loved a woman? Много красиви текстове имат. Не съм преживявала такава раздяла, за която авторката говори, но все пак мисля, че човек е хубаво да слуша по-разведряващи песни.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Xplisit - За нея
    след една сериозна връзка

Иначе на Таня Боева - Кой е тузара върши работа

Мега фен Аватара на iiordanova
    На мен пък,ако настроението ми е скапано и не се чувствам вътрешно о'кей не мога да слушам някаква весела песен. Отдавам си се на мои си анализи и слушам балади. Преоткривам в текстовете разни неща, абе изживявам си ги по мой начин нещата. И така докато не ми писне,а на мен ми писва страшно бързо. Затова и тези периоди не са трайни при мен.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Песните, които слушам не се определят от моментното състояние, в което съм. Не разбирам какво питаш.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Слушам всякаква музика и тогава, но те разбрах на къде биеш. Повечето песни на Кели Кларксън са подходящи за слушане след раздяла.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Нещо такова, но като цяло не се ограничавам. Пускам си всичко, което ми е на душата - тъжно, бавно, бързо, весело..
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Песните, които слушам не се определят от моментното състояние, в което съм. Не разбирам какво питаш.
    И аз не разбрах
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на fenkaaa
    От скоро много често слушам Adele - Someone Like You, не сме разделени с приятеля ми,просто ми харесва.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Xplisit - За нея
    след една сериозна връзка
    Любима песен <3 Въпреки,че текста е тъжен я слушам абсолютно винаги,когато съм сдухана и моментално ми връща усмивката на лицето Свързвам я с човек,който макар и за кратко успя да остави огромна следа в живота ми
    Друга любима ми е Nikos Vertis - Den Me Skeftese.Отново я свързвам със същото момче и отново връща усмивката на лицето ми,макар че текста й е тъжен
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Аз също не съм преживявала такава раздяла, но като ми е сдухано след като съм се скарала с приятеля ми примерно слушам песни на Pink, особено 'Тry', 'Please don't leave me', 'Who knew'...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си