- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ..след раздяла...
Повечето ми приятелки са доста емоционални /и аз се слагам в това число/ и ...след раздяла.. винаги слушат песни, който са един вид ,,депресиращи,, , песни, които по някакъв начин са свързани със самите тях и в текста откриват себе си.Песни, които свързват с човека, който до скоро е бил до тях...
Въпросът ми е кои са любимите ви песни в момент на раздяла, в кои песни откривате себе си?
Не слушам тъжни песни след раздяла,защото още повече ми става тъжно.Гледам да слушам нещо готино и мотивиращо,да забравя мъката.
Преди и аз бях така. Но вече не. Прекратих връзка, която продължи година и два месеца, и честно казано, спрях с глупостите - като тия песни. За какво ти е допълнително да ти става гадно?
То от тия песни най-много да ти стане по-гадно. Примерно.. Bryan Adams- Everything I do или Have you ever really loved a woman? Много красиви текстове имат. Не съм преживявала такава раздяла, за която авторката говори, но все пак мисля, че човек е хубаво да слуша по-разведряващи песни.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Xplisit - За нея
след една сериозна връзка
Иначе на Таня Боева - Кой е тузара върши работа
На мен пък,ако настроението ми е скапано и не се чувствам вътрешно о'кей не мога да слушам някаква весела песен. Отдавам си се на мои си анализи и слушам балади. Преоткривам в текстовете разни неща, абе изживявам си ги по мой начин нещата. И така докато не ми писне,а на мен ми писва страшно бързо. Затова и тези периоди не са трайни при мен.
Песните, които слушам не се определят от моментното състояние, в което съм. Не разбирам какво питаш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Слушам всякаква музика и тогава, но те разбрах на къде биеш. Повечето песни на Кели Кларксън са подходящи за слушане след раздяла.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Нещо такова, но като цяло не се ограничавам. Пускам си всичко, което ми е на душата - тъжно, бавно, бързо, весело..
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Любима песен <3 Въпреки,че текста е тъжен я слушам абсолютно винаги,когато съм сдухана и моментално ми връща усмивката на лицетоСвързвам я с човек,който макар и за кратко успя да остави огромна следа в живота ми
Друга любима ми е Nikos Vertis - Den Me Skeftese.Отново я свързвам със същото момче и отново връща усмивката на лицето ми,макар че текста й е тъжен![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аз също не съм преживявала такава раздяла, но като ми е сдухано след като съм се скарала с приятеля ми примерно слушам песни на Pink, особено 'Тry', 'Please don't leave me', 'Who knew'...