- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да направи?
В момента поддържам връзка от разстояние с едно момиче и много я обичам. Но бившият и приятел, който е 5 години по-голям от нея не може да я остави. Постоянно и досажда в скайп, във фейсбук, а днес е намерил номера и и я е заплашил, че утре идва в нейния град /той живее в село близо до него/ и че дори да не иска, ще я намери. Той знае къде учи тя и също къде живее и ме е страх какво може да направи. А аз нищо не мога да сторя, защото живея много далеч от нея. Ако говори с родителите си, според нея, те могат да решат че е някаква к*рва и е спала с него, което не е така. А полицията едва ли може да направи нещо, защото засега не мисля, че е направил нищо по-сериозно. Родителите и не я разбират и няма нищо да направят.
Куче, което лае - не хапе.
Какви са тия простотии тук?
Колкото и за странни да смята родителите си, колкото и да не се разбират - нито един родител няма да остави детето си в опасност, стига то да е споделило за това. Нека говори с родителите си - ти си далеч от нея, няма какво да правиш.
А полицията определено, ако иска - може да направи нещо. Всичките тия СМС, обаждания и подобни, ако крият обиди/заплахи и така нататък, се считат за психичен тормоз.
Тя смята, че ако им разкаже за него, те ще помислят, че е правила секс със него, а доколкото ми е разказвала за родителите си и аз мисля, че така ще реагират. А за полицията, има ли начин да докаже, че той я е заплашвал по телефона, не и е пращал смс-и
Оф... къде ги намирате тия лепки не знам. Пича само лае, нищо няма да направи, ако направи тя е в пълното си право да поиска закрила от съответните органи. Да приказва с родителите и да обясни как седят нещата. Приказката за нероден Петко я знаете, нали?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
И аз като другите смятам, че тоя само се е*ава. Не му се връзвайте най-добре или другият вариант е тя да каже на родителите си.
Благодаря, бяхте прави, днес и се е обадил и и се е извинил, но все пак се страхувам дали няма някакви чувства към нея, защото отново се е опитал да я покани на среща. Тя му е казала за мен.
Дали има чувства или не, решението е нейно, ако не иска да е с него - тогава няма да е!
Аааа ама трябваше да почнеш с това че не сте се виждали. Поне да не се хабим напразно.
Dr. Gregory House
Чатърска работа. Две години писане без опит да се видите. Не си струва занимавката.
Казах, че в момента нямаме такава възможност. Отдавна бихме се срещнали ако не живеехме на двата края на България.
Какво ви спира? Имам приятелка, която всяка седмица пътува в друга държава, за да се види с гаджето си за 2-3 дни, или пък той идва при нея.
Какво ни спира? Училището например.
^И те имат даскало. На по 17 и 19 години са.
Вашто са просто жалки оправдания.
На по 17 и 19 години могат да пътуват. Родителите ми никога няма да ме пуснат да обикалям сам страната.
На колко си? Ужас, две години да сте си говорили, на по 13 ли започнахте "връзка"? 15-16 годишен ли си/
Ако имаш толкова свободно време да се занимаваш с глупости... що не си намериш хоби? Явно е че си прекалено малък за каквито и да е връзки, особено от разстояние, ако чата по скайп с някой, когото не си виждал никога изобщо може да се нарече каквато и да е връзка. Това към автора.
Dr. Gregory House