Цитирай Първоначално написано от mirorforse Виж мнението
Силно се надявам да си трол. Как подяволите ще имаш "връзка" с момиче 2 ГОДИНИ без да се видите !? Поне с камера виждали ли сте се? Също така нещо не разбрах в историята ти.. или се оплел в лъжи или тая твоя "любов" е сбъркана. Така.. по моята логика тя е била с бившия си преди теб нали? Не докато е излизала с теб? Значи преди 2 години..айде даже 1 да я сложим. Момата е била на 12 а бившия и на 17, почти 18 !? WTF !? Което пък означава, че СЕГА въпросния момък е над 18 и девойчето ти спокойно може да каже, че я заплашва МЪЖ НЕ МОМЧЕ!! Също така тя е спала с него WTF !? Това означава, че тоя човек става педофил. Аз смятам, че родителите ще повярват какво казва.
Но все пак... i strongly hope you are a troll

П.П. valdesbg е напълно прав Почти всеки (да не кажа всеки) е минавал през тази онлайн забивка . И честно да ти кажа много малко са останали доволни от резултата. Случва се следното: Обещава ти, че ще се видите,казва ти колко много те обича,постоянни да не кажа денонощни чатове за това какво ще правите като се видите... НО когато настъпи момента и ТИ кажеш, че идваш да я видиш ще започнат да валят оправдания от сорта на : Наще няма да ме пуснат, отивам на село щото баба ми е болна, не мисля че ще дойда щото имам проблеми с еди кое си... и т.н. Оправданията ще валят едно след друго, докато не решиш, че ти е омръзнало от тъпите и лъжи и не и кажеш ЧАО. И също така, ако не сте се виждали с камера или не сте говорили по телефона/скайпа има голяма вероятност да общуваш с момче .
Смятай се за предупреден Можеш да продължиш да и/му вярваш и обичаш. Твои избор
Какви са тия глупости, които си писал? Ако си прочел малко по-нагоре казах, че АЗ съм на 15 в момента. Тя е по-голяма от мен. И кога съм казал, че е спала с него? Въобще не е така.