- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Баща ми, ми съсипа ЖИВОТА !
Той, ако ще да умре за нея, това 7 години да живееш в измамна реалност малко ли е?
Как я мислиш това с прошката .. и няма да се отрази на нея ли? Пхаха, Божке. Обичал я ... еми да го беше признал навреме и нещата далеч няма да са такива. Разводът не е тежък, тежки са обстоятелствата при които се налага той![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Моята теза беше, че вероятно не е бил щастлив, открил е нещо ново, което е потръгнало, но от любов към децата не си е тръгнал и не се е развел, за да може да помага, криейки се цели 7 години. Не го оправдавам, ама това горе долу може да се нарече приемливо. Обаче от какъв зор изобщо ви е казал, след като очевидно няма намерение да променя обстоятелствата. Аз ако съм ще го съобщя, когато взема решението да напусна. И каква е тая наглост с плащането на сметките. Не стига, че е изменник ами има наглостта да поставя ултиматуми...Нямам думи. Развод, съд, издръжка и да изчезва. Колкото до вас-500 лева са малко, но все пак с някои лишения МОЖЕ да се живее. Ние сме имали период 3-ма души на 400лв и гола и гладна не съм останала. Майка ти е млада. Бъди до нея, подкрепяй я, обичай я. Сигурна съм, че и без неговата (вече превърнала се в жалка) помощ ще се справите. И още нещо-насърчавай я да живее. Тя също заслужава щастие!
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Не знам какво да те посъветвам наистина, не съм била в такава ситуация.
Дръжте се с майка ти, опирайте се една на друга и ще се оправите.
Разводът е най-добрата опция в момента.
Успех!
Съгласен с bitchwolf.Той най-вероятно е останал заради вас(децата),обаче наистина е абсолютна простотия да ви каже всичко и да продължи да живее с вас.Иначе за това,че обича друга-трябва да разбереш,че родителите са абсолютно нормални човешки същества като всички други,със същите чувства,емоции и проблеми.Любовта изстива,чувствата изчезват,случва се.Баща не го е искал и едва ли е бил щастлив,щом е осъзнал,че се случва.Намерил е любов другаде-добре.Той не си е намерил друго семейство и не ви е заместил-доказва го фактът,че е останал с вас през цялото това време,за да ви помага.Ясно,че ти е кофти,обаче трябва да поглендеш нещата и от неговата гледна точка.
Тъпото от негова страна е,че в момента отказва да се изнесе.Не може да изтърсиш нещо такова на семейството си и да останеш с тях.Разводът е опция в момента,а ти и майка ти наистина най-вероятноще получите право да живеете в апартамента,докато навършиш 18,обаче все пак ще е добре да не забравяш,че тоя човек ти е баща и се обичате.
Последно редактирано от someonerandom : 11-12-2012 на 07:45
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Всички нападате бащата, заради това, че е крил в продължение на 7 години това, че е с друга жена. Ами, я помислете и погледнете от друга гледна точка.
Не е ли възможно той да се е борил със себе си, докато реши какво да прави. Реално тя тогава е била на 8, една такава травма в семейния им живот би повлияло гадно на психиката на детето, а той имайки предвид този факт, може би си е замълчал. Важното в момента е да се оправят и да се измъкнат от ситуацията по най-невредим начин и да си продължат живота.
Борил се със себе си... това е човек без съвест. Ще ги лъже толкова време, а сега с цялата си наглост ще им поставя ултиматуми все едно са му длъжни с нещо. Ако имаше малко акъл в главата щеше да знае какво причинява на детето си натрапвайки му се, след като тя има нужда да приеме нещата кротко и спокойно, а не да го гледа нон-стоп да се прави на мъжа в къщата () .
И аз бях горе долу на толкова когато родителите ми се разведоха и не е чак такава травма когато знаеш, че това е единствения вариант. Определено пак бих го преживяла пред това да съм на мястото на авторката.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Очевидно не е решил изобщо какво да прави. Той не променя нищо. Нито си тръгва, нито остава. Измъква се по терлици. Ако си беше траял, докато наистина реши какво да прави щеше да е по-приемливо. Сега само ги принуждава да живеят с тая мисъл. Без никаква друга промяна. Е. т'ва човек ли е?!
Ще изясня някои неща: майка ми не му е пускала (била съм в съседната стая и се е притеснявала,че ще си помисля нещо) И той е потърсил друга жена...тоест било е само секс, но в последните 3 години той се е влюбил в нея.И не мисля, че в крайна сметка му пука за нас...той иска хем там,хем тука.Защо?Защото другата жена работи в друг град и се прибира само за уикенда... та уикенда той е при нея,през останалото време е при нас.ПРОСТО ТАКА МУ Е УДОБНО... другото, което пропуснах да спомена, е че майка ми знаеше от преди 1 месец и не искаше да ни казва...тя се опита да живее по този начин - да му готви,да му чисти, да пере гащите, които е изцапал при друга жена...и тя не е издържала ! Опитала се е да живее по този начин, но се е чувствала унизена.Когато е ревала се е криела, така че аз да не разбера...този месец не знам как го е изживяла и накрая е отишла при баща ми и му е казала,че иска децата да знаем, защото не издържа повече.
Да точно...! Това което ме притеснява е , че неговото присъствие съсипва още повече майка ми ;x
Последно редактирано от ted4ty : 11-12-2012 на 11:12
so sad ...
Трябва да става дума за голям период от време да "не му е пускала". Ако е така - то и майка ти има вина за разпада. Все пак нормално е да потърпи, да потърпи и да намери друга. Това в никакъв случай не го оправдава,естесвено. Има десетки начини да постъпи къде къде по-достойно.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Като например да се изнесе и да не се излага по тоя начин. Басии не говорим за дни и месеци, а за години.. Разкарайте го просто! Целта ще оправдае средствата. Аз ако съм няма да искам да ми е баща даже. Лигльо. Ползва едната, е*е другата..изгонете го! Влюбил се бил..ми да върви при любовта. Това че още е при вас е най-жалкото (както и да прозвучи).
Супер смешни сте повечето, пък авторката дори няма да я коментирам.
За едното наранено его ще си разтурите и семейството, и покоя.
Чудя се кой е виновният в ситуацията - майка ти, че е слабохарактерна и емоционално зависима от този човек или баща ти, че изобщо ви обръща внимание на драмите.
Не че съм на негова страна - тъпа постъпка е т'ва, ама майка ти е диригента на цялата драма. Жал ми е за жената, ама какво да ти кажа - вземете я разведрете - намерете й хоби, замъкнете я на някаква почивка ... нещо.
Утре като си събере парцалите и ви остави сами да се оправяте ще видиш точно колко незначителна е цялата работа.
// аз в такава ситуация бих се благодарил, че поне изявява желание да помага с издръжката на домакинството. Колко хора познавам, които дори този късмет не са имали ти е бедна фантазията.
Абе, повече ми се струва, че точно бащата е слабохарактерният, защото видиш ли 7години не е имал смелост да се изправи пред семейството си .... Ако е бил мъж на място въобще нямаше да се стигне до това положение.
Отдавна разводите са нещо нормално.
Какъв е тоя хуй родителите да остават заедно заради децата.
В случая той е чиста мъжка путка, с голямо извинение го казвам.
Казал им е да се благодарят, че все още плащал нещо, еми, пич, намери кога да се правиш на мъж с твърда ръка.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Хубаво Auriss, забавлявай се, щом ти е смешно, но на мен ми се плаче (:
so sad ...
Ми реви, бе. Излез с някой, кажи си к'вото ти е на сърце и реви. Пък като се наревеш гледай да се сетиш да набиеш в на баща ти и на майка ти кухите кратуни, че не е необходимо да се джафкат като разгонени помияри за нещо, което е вече свършен факт. Как ти се отразява това на теб май особено не ги ебе.
А майка ти ако е решила да се вайка, че виждаш ли, сума години от живота си е пропиляла с този човек ще е хубаво да й напомниш, че поне 2 неща са й останали от това семейство.
Как да е. Тъжно е, че ти си тази, която би трябвало да е опора на това семейство и ти си тази, която би трябвало да се погрижи майка ти да си стъпи на краката. Вместо това предпочиташ да се филмираш и да драматизираш на животно. На мода е явно.
Отговори ми само на един въпрос, к ? Постъпката на баща ти по какъв начин точно ти се отразява на теб ?
Ок де, майка ти няма ли брат/сестра, при които да отиде временно с вас и да премисли нещата? Баба или дядо (по майчина линия) би свършила същата работа. Също така майка ти не може ли да се срещне с другата (зад гърба на баща ти) и да видим тя какво мисли и какво иска? Като се обичат младите (както се казва), да се изнасят да живеят като ново семейство. Да не стане така че любовницата да е омъжена също, а мъжът и да няма никаква идея за какво иде реч? Ако е така просветлете човека да и тегли един бой на тая,която е тръгнала да разваля чуждите семейства...
Ох, май много филми гледам...
Последно редактирано от naksdy : 11-12-2012 на 20:35
Женско съм! Пикая клекнала...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Само да вмъкна, че ако едно семейство е добре съградено нито тая, нито оная биха имали силата да го развалят.![]()
Не чаткате правото ми се струва.Още повече щом баща и ги издържа , познай без пари на чие име е.Иначе евала правя на майка ти.
До ted4ty - писах ти на лични съобщения.
Ще ме извиниш, ама само т'ва с килограмите не го разбрах.Мойта е на 40г пък тежи около 45кг so..
Иначе по темата мисля, че най-добрия вариант е да си продължите сегашния живот. Кажи на майка ти да спре да му пере бельото и да му готви..нека другата да го прави. Пък за да я разсееш малко правете нещо,което е интересно и за 2те. Примерно кино,купуване на дрешки от мола.. к'вот и да е . Отделно както каза umri ^ и баща ти има право. Извинявай, ама е малко тъпо да не му дава щото си в съседната стаяАко искаш начин винаги се намира
Ти си и била само причината за нейното нежелание.
1.Едва ли майка ти знае от месец за другата жена.Това са си 7 години и просто няма начин тя да не е усетила,че той получава това,от което има нужда от друга жена.А тия оправдания "Няма да правим секс,защото децата са в другата стая." са меко казано малоумни ... Тия деца (т.е. вие) ходят на училище,играят навън,спят ... Не е задължително по време на секс да се клати целия апартамент все пак.Едва ли някой млад човек (защото той е бил на около 35,когато се е започнало,а и сега също не е толкова възрастен) би стоял без секс месец,а к'во остава и за години (което пък ме навежда на мисълта,че едва ли майка ти не е криввала през тия години) ... Още си малка,но като пораснеш ще го разбереш.
2.Баща ти не е съсипал живота ти.За една изневяра са нужни двама.След като те двамата не са успели да си решат проблемите той е потърсил утеха другаде.Ако не му пукаше за семейството ви (най-вече за децата) едва ли щеше да е още с майка ти и толкова години да се крие ... Мисли реално - ако не му пукаше щеше да ви напусне и да си гледа живота и собствения кеф.
3.И аз да имам апартамент,който се води (макар и наполовина) на мое име,а и да плащам сметки и аз няма да се изнеса.Който вижда зор в съвместното съжителство той да се изнася ...
Не мисли,че защитавам баща ти!Не защитавам никой,просто ти казвам как изглеждат нещата в моите очи.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
В момента баща тормози майка ми,непрекъснато й натяква,че е виновна,че не успяла да го задържи и непрекъснато я сравнява с новата си жена... опитахме се да не го забелязваме,когато е вкъщи...но той непрекъснато я споменава,все едно ни прави напук...съсипва ме мисълта,че е той предпочита курвата си пред мен,брат ми и майка ми..не ме убеждавайте,че му пука за нас,това не е така,просто иска съвестта му да е чиста..а по кое разбрах,че не му пука...ето я ситуацията: брат ми се прибира веднъж на 3/4 месеца и вместо да остане с нас,за да бъдем цялото семейство той отива при нея :XX Ииииии, да реално не ми е съсипал живота,не искам да преувеличавам,да се правя на интересна но, lol чувствам се толкова ужасно ._." За мен аз вече нямам баща .. не мога да го гледам,нямам му доверие..просто вече не е същото и ви моля да ме разберете, голям шок беше за мен.
so sad ...
Това,че баща ти има любовница не ти дава правото да я наричаш ку*ва!!!Жената може дори да не е знаела за вашето съществуване (това на теб,майка ти и брат ти) в началото.Не бъди егоист ... Това,че той ви е баща не означава,че трябва да е цял живот с майка ви и да загърби собственото си щастие!
Друг е въпроса,че е постъпил тъпо като си е позволил да сравнява двете жени и то пред децата си.Това вече е глупаво и не го разбирам.
Ясно,че си в шок,но в крайна сметка трябва да гледаме реално на света,а не да сме постоянно с розовите очила![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!