.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Голям фен Аватара на Mladenoff
    Захождайки още от заглавието на темата "Баща ми, ми съсипа ЖИВОТА !", защо си мислиш, че той е виновният ? Виновната е майка ти. Да държиш един мъж без секс толкова време, вярвайки си, че той ще ти е верен, е адски наивно. Още повече поради такава малоумна причина - да не ги чуете, леле-мале.

Аз май съм единственият тук, който защитава бащата, а ? Прав си е човека да търси това, което му липсва, другаде. Нали ви плаща сметките ? К'во повече искате ? След като жилището е общо - който не му изнася да съжителствате заедно - да си хваща пътя.

Съжалявам, че в такъв твой момент звуча грубо, но това си е чистата истина. Сега ще кажеш защо го е крил толкова време от вас. Първо, че една жена винаги разбира кога мъжът ѝ не ѝ е верен, толкова подозрителни същества сте, че не е истина. Тя е знаела (или поне подозирала) много отдавна, весе пак т'ва са 7 години, подяволите. Второ, замисли се - колко по-тежко би го понесла, ако ти го бяха стоварили това 7 години по-рано, когато си била на една още по-крехка възраст ? Щеше да ти раздруса психиката доста по-сериозно. Сега вече си разсъдлив човек и ще го понесеш много по-лесно.

Радвайте се, че още се грижи за вас, оправете си отношенията и кавгите и намерете начин да се търпите. Това в случай, че наистина нямате друга алтернатива за живеене - все пак вие зависите от него малко или много.

А трябва ли да сравнява втората си жена с майка ми ? Трябва ли да ни натяква колко по-добра е и колко по-успяла е? Трябва ли да се опитва да ме сближи със нея,при положение,че тя за мен винаги ще бъде човек,който разби семейството ми ? Това ли според теб са "грижи" :O Защо животът ми в момента е съсипан ? Защото не съм се усмихвала от седмици,защото виждам как майка ми плаче и как нищо не мога да направя. И НЕ ! Нито аз,нито майка ми,нито брат ми сме подозирали,че има такова нещо ! Защо?Защото си имахме пълно доверие,защото винаги се подкрепяхме взаимно ! Той "отиваше по работа" ... баща ми е изневерявал и на двете жени.
    so sad ...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Захождайки още от заглавието на темата "Баща ми, ми съсипа ЖИВОТА !", защо си мислиш, че той е виновният ? Виновната е майка ти. Да държиш един мъж без секс толкова време, вярвайки си, че той ще ти е верен, е адски наивно. Още повече поради такава малоумна причина - да не ги чуете, леле-мале.

Аз май съм единственият тук, който защитава бащата, а ? Прав си е човека да търси това, което му липсва, другаде. Нали ви плаща сметките ? К'во повече искате ? След като жилището е общо - който не му изнася да съжителствате заедно - да си хваща пътя.

Съжалявам, че в такъв твой момент звуча грубо, но това си е чистата истина. Сега ще кажеш защо го е крил толкова време от вас. Първо, че една жена винаги разбира кога мъжът ѝ не ѝ е верен, толкова подозрителни същества сте, че не е истина. Тя е знаела (или поне подозирала) много отдавна, весе пак т'ва са 7 години, подяволите. Второ, замисли се - колко по-тежко би го понесла, ако ти го бяха стоварили това 7 години по-рано, когато си била на една още по-крехка възраст ? Щеше да ти раздруса психиката доста по-сериозно. Сега вече си разсъдлив човек и ще го понесеш много по-лесно.

Радвайте се, че още се грижи за вас, оправете си отношенията и кавгите и намерете начин да се търпите. Това в случай, че наистина нямате друга алтернатива за живеене - все пак вие зависите от него малко или много.
    От теб човек няма да стане, мойто момче...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    НЯМА жена на тоя свят,която с години да не разбере,че мъжа й кръшка!!!
    Самият факт,че не правят секс трябва да й "крещи в лицето",че той не й е верен.Да не говорим,че сама казваш,че баща ти отсъства често,включително събота и неделя ... Съжалявам,но майка ти е била наясно с тия неща.Може да не е искала да го признае пред себе си и да се е правела,че нищо не се случва,но със сигурност е знаела к'во става.
    Както казах не му прави чест,че ги сравнява,но пък не виждам нищо лошо да се запознаеш с нея,но на един друг етап от живота ви.В крайна сметка ако вашите се разделят и той заживее с нея няма да можеш цял живот да я избягваш.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Настина много трудна ситуация, всеки на твое място би се чувствал/а така.Трябва да бъдеш сила и да вярваш, че рано или късно пак ще бъдеш щастлива..Успех!
    Цепя Всичко :P

Мега фен Аватара на Chacho
    На всички ни се случват гадни неща. Жалко е, че трябва да преживяваш това, но някои неща са извън контрола ни.

Неразбирателство между родителите често има, но заеби това. Не мога да разбера как вече не са стигнали до някакъв консенсус. Някакво решение, с което всички да се примирявате. Дали ще се разведат, дали ще живеете отделно или ще останете на едно място, все нещичко. В момента стоят на едно място. Баща ти и майка ти трябва да си припомнят, че са зрели хора и колкото и да са обтегнати взаимоотношенията им в момента, трябва да обсъдят поне:

-Какви ще са взаимоотношенията помежду им оттук нататък? Дали имат намерение да си решават проблема, дали ще теглят чертата и къде точно ще се намира тази черта?
    -Какви са им плановете за теб и брат ти? И двамата ли искат да ви гледат, къде, как? Как ще съгласуват мнението си с вашето, какво могат да ви предложат като компромисен вариант и дали ще успеят заедно да надмогнат собствените си желания, за да се съобразят с вашите?

Трябва дълъг разговор да се проведе между тях. След това следва дълъг разговор и с вас. Както казах, случва се да не се разбират родителите и просто бракът да е неуспешен. Ако решат да се разделят, уважавай това решение и на двамата. Един ден, ако недай си боже ти имаш лоша връзка, ще разбереш в каква безизходица ще се намираш, ако не можеш да я прекратиш. Зле скрепените взаимоотношения са по-лоши от липсващите такива. Вина имат и двамата за кръшкането, затова не разсъждавай егоистично заради изневярата, това си е нещо между тях. Критиката можеш да я фокусираш върху глупостите, които баща ти говори и поведението му (не решава проблем, а се мъчи да замаже положението). Това наистина е поведение на путка, както някой по-горе спомена. На майка ти сигурно й е много трудно, ама той живота няма да я чака да се оправя. За толкова години трябва да се е научила да се справя с проблеми, така че и тя да си наляга парцалите и да решава нещата час по скоро. С рев нищо се не постига, не е на твоите години да реве. На брат ти пък му се обаждай да пристига и заедно да дадете зор за развръзка, щото е неотложна.

Сигурен съм, че с удоволствие би избягала от проблемите сега, ако можеше и вероятно ти се струва цялата история като една измислица, която още не можеш да осъзнаеш, че се е случила. Потърси утеха при близки приятелки, някои по-зрели. Извън семейната обстановка ще ти е по-леко. Бъди силна и преглътни това, което се случва в къщата ти. Гадна съдба ти се е паднала, но изход има. Избягвай да се палиш, ще ти изиграят лоша шега емоциите. Особено в момента, когато си способна да ги пресилиш. А с времето раната ще позавехне.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ти и брат ти,подкрепяйте майка ви-вие и давайте сили и вие я карайте да се усмихва.. Съжалявам за гадната ситуация,дано по-скоро има спокойствие при вас

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    съжалявам за това, което ти се е случило да разбереш. Аз също бих се притеснил за майка ми, ако й се случеше подобно нещо. Няма какво да ти говоря дълго, ще ти кажа само, че което не става с приказки, става със съдебна заповед. Пожелавам ти щастие.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си