.
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Threaded View

Баща ми, ми съсипа ЖИВОТА !

До скоро живях напълно нормален живот. Учих,излизах,забавлявах се,но най-вече усмихвах се ! Всичко започна преди една седмица, когато брат ми (студент) се прибра вкъщи и бяхме тка да се каже..цялото семейство.Баща ми ни каза, че си има друга жена...аз го приех много тежко .__. и то не е от скоро ами от цели 7 ГОДИНИ !! Лъгал ни е,че отива да работи, а всъщност е отивал при нея?! Първо е било само секс, но той се е влюбил в нея.Брат ми побесня ! Почна да му вика "къде ти е достойнството,ти не си ме учил така".Ние (мама,аз и брат ми) не сме му били достатъчни и той не е бил щастлив с нас...7 години ни е лъгал...тея 7 години са половината ми живот (на 15 съм) ... сега брат ми си замина да учи, а вкъщи стана непоносимо !! Всяка вечер се карат и си викат...искаме да го изгоним,НО ТОЙ НЕ ИСКА ДА СЕ МАХА !! Да не говорим,че днес той се опита да ме спечели с пари,купи ми кво ли не..майка ми плаче всеки ден,а аз не мога да направя нищо ;x Той почна да ни заплашва,че няма да ни издържа и май посегна на майка ми...Много съм объркана не знам какво да правя..и наскоро се разделих с приятеля си иииииии съм просто отчаяна ..
    Ще изясня някои неща: майка ми не му е пускала (била съм в съседната стая и се е притеснявала,че ще си помисля нещо) И той е потърсил друга жена...тоест било е само секс, но в последните 3 години той се е влюбил в нея.И не мисля, че в крайна сметка му пука за нас...той иска хем там,хем тука.Защо?Защото другата жена работи в друг град и се прибира само за уикенда... та уикенда той е при нея,през останалото време е при нас.ПРОСТО ТАКА МУ Е УДОБНО... другото, което пропуснах да спомена, е че майка ми знаеше от преди 1 месец и не искаше да ни казва...тя се опита да живее по този начин - да му готви,да му чисти, да пере гащите, които е изцапал при друга жена...и тя не е издържала ! Опитала се е да живее по този начин, но се е чувствала унизена.Когато е ревала се е криела, така че аз да не разбера...този месец не знам как го е изживяла и накрая е отишла при баща ми и му е казала,че иска децата да знаем, защото не издържа повече.Майка ми стана 52 кг, а е на 40 години това не е нормално,притеснявам се за нея ;x
    Последно редактирано от ted4ty : 11-12-2012 на 11:07
    so sad ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си