Майка ми и баща ми се разведоха когато бях на 5, първоначално апартамента са го били купили баба ми и дядо ми (майката и бащата на майка ми), но после баща ми им е дал парите за апартамента и са го прехвърлили на негово име... При развода апартамента остана за нас и живяхме с майка ми и двамата ми братя в апартамента... малко след развода за да няма спорове на кой е апартамента и т.н. го прехвърлиха на мое име, като попечителя (майка ми) трябва да живее в него докато навърша 18. За ток и т.н. не се притеснявай, той така или иначе трябва да плаща издръжка за теб, понеже нямаш 18, при развода може да отредят да плаща голяма издръжка с която да плащате ток и т.н.
Мислиш ли, че майка ми лесно ни е отгледала 3 деца с една учителска заплата и 50 лева издръжка за мен и по 75 за двамата ми братя (те са от първия ѝ брак)... Не е лесно, но ще се справите. Когато завърших училище започнах работа и в момента редовно аз плащам тока вкъщи и другите сметки...
Да не говорим преди няколко месеца колко проблеми ми се изсипаха на главата, които още не мога да оправя... Но продължавам да се боря и малко по малко ги оправям и се надявам до една година вече всичко да е нормално и да започна да живея нормален живот без всичките проблеми и нерви заради които вече имам побелели коси, а съм на 21...