- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Баща ми, ми съсипа ЖИВОТА !
Моята теза беше, че вероятно не е бил щастлив, открил е нещо ново, което е потръгнало, но от любов към децата не си е тръгнал и не се е развел, за да може да помага, криейки се цели 7 години. Не го оправдавам, ама това горе долу може да се нарече приемливо. Обаче от какъв зор изобщо ви е казал, след като очевидно няма намерение да променя обстоятелствата. Аз ако съм ще го съобщя, когато взема решението да напусна. И каква е тая наглост с плащането на сметките. Не стига, че е изменник ами има наглостта да поставя ултиматуми...Нямам думи. Развод, съд, издръжка и да изчезва. Колкото до вас-500 лева са малко, но все пак с някои лишения МОЖЕ да се живее. Ние сме имали период 3-ма души на 400лв и гола и гладна не съм останала. Майка ти е млада. Бъди до нея, подкрепяй я, обичай я. Сигурна съм, че и без неговата (вече превърнала се в жалка) помощ ще се справите. И още нещо-насърчавай я да живее. Тя също заслужава щастие!
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Съгласен с bitchwolf.Той най-вероятно е останал заради вас(децата),обаче наистина е абсолютна простотия да ви каже всичко и да продължи да живее с вас.Иначе за това,че обича друга-трябва да разбереш,че родителите са абсолютно нормални човешки същества като всички други,със същите чувства,емоции и проблеми.Любовта изстива,чувствата изчезват,случва се.Баща не го е искал и едва ли е бил щастлив,щом е осъзнал,че се случва.Намерил е любов другаде-добре.Той не си е намерил друго семейство и не ви е заместил-доказва го фактът,че е останал с вас през цялото това време,за да ви помага.Ясно,че ти е кофти,обаче трябва да поглендеш нещата и от неговата гледна точка.
Тъпото от негова страна е,че в момента отказва да се изнесе.Не може да изтърсиш нещо такова на семейството си и да останеш с тях.Разводът е опция в момента,а ти и майка ти наистина най-вероятноще получите право да живеете в апартамента,докато навършиш 18,обаче все пак ще е добре да не забравяш,че тоя човек ти е баща и се обичате.
Последно редактирано от someonerandom : 11-12-2012 на 07:45
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead