1.Едва ли майка ти знае от месец за другата жена.Това са си 7 години и просто няма начин тя да не е усетила,че той получава това,от което има нужда от друга жена.А тия оправдания "Няма да правим секс,защото децата са в другата стая." са меко казано малоумни ... Тия деца (т.е. вие) ходят на училище,играят навън,спят ... Не е задължително по време на секс да се клати целия апартамент все пак.Едва ли някой млад човек (защото той е бил на около 35,когато се е започнало,а и сега също не е толкова възрастен) би стоял без секс месец,а к'во остава и за години (което пък ме навежда на мисълта,че едва ли майка ти не е криввала през тия години) ... Още си малка,но като пораснеш ще го разбереш.
2.Баща ти не е съсипал живота ти.За една изневяра са нужни двама.След като те двамата не са успели да си решат проблемите той е потърсил утеха другаде.Ако не му пукаше за семейството ви (най-вече за децата) едва ли щеше да е още с майка ти и толкова години да се крие ... Мисли реално - ако не му пукаше щеше да ви напусне и да си гледа живота и собствения кеф.
3.И аз да имам апартамент,който се води (макар и наполовина) на мое име,а и да плащам сметки и аз няма да се изнеса.Който вижда зор в съвместното съжителство той да се изнася ...
Не мисли,че защитавам баща ти!Не защитавам никой,просто ти казвам как изглеждат нещата в моите очи.