.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Unhappy Как да отслабна и как да стана по-висок?

Искам да питам ако някой може да ми каже някаква диета, тренировки нещо да отслабна и да стана по-висок?
    За отслабването аз съм 43 килограма на 11 години съм 1,43 съм висок и не знам как да отслабна. Искам за един месец до зимната ваканция да отслабна поне 5 килограма или 3кг? Възможно ли е? Също и да стана по-висок всеки ми казва, че за един месец не можеш да станеш по-висок, но аз няма да се откажа. Някаква помощ? Момче съм.

На мен не ми се чака 2 години. Гаджето ми е с 20 сантиметра по висока от мен и зимата ще ходя при нея и за това питамм за височината... Няма ли някъв начин да стана по висок?????????

Мега фен
    Не съществува такъв начин.

Ти си на 11 по дяволите! Дори не си влязъл в пубертета. Нормално е.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Няма начин да станеш по-висок, освен ако не извадиш някъв луд късмет да дръпнеш яко преди зимата.. и отслабването попринцип не бих ти го препоръчал на тази възраст, имаш нужда от ядене за да се развиеш качествено (което btw включва височината)

Гадже на 11? OK BRO
    "An intelligent person does not need the promise of heaven to see the merit in good deeds."

Follow me @Une vie d'excellence

Можеш да минеш на разделно хранене - има една 90 дневна диета, която може да се спазва и 30 дни. Важното е да ядеш всичко, за да не чувства организма ти липса на каквато и да е храна, но няма да ги смесваш. Като напишеш 90 дневна диета в Google ще прочетеш повече. За порастването - можеш да опиташ плуване и висене на успоредка

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tantova Виж мнението
    Можеш да минеш на разделно хранене - има една 90 дневна диета, която може да се спазва и 30 дни. Важното е да ядеш всичко, за да не чувства организма ти липса на каквато и да е храна, но няма да ги смесваш. Като напишеш 90 дневна диета в Google ще прочетеш повече. За порастването - можеш да опиташ плуване и висене на успоредка
    недейте тормози хлапето с глупости,още по-малко с 90 ДБ (90 дневен боклук)

Абе вие нормални ли сте? Каква диета на 11 години! Напротив, трябва да се храни добре, за да порасне...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Каква диета на 1,43 и 43 килограма!? Манекенчо ли ще става? Това, че има шкембе и паласки най-вероятно се дължи на лошо хранене, не на излишни килограми!
    Успех да пораснеш с повече от 2 сантиметра до тогава.

Ами за отслабването как да се храня?

Без мазно, без сладко и започваш да тичаш например.

Повече от фен Аватара на Game_Fan98
    Да дръпнеш с много санта на 11 години е невъзможно.
    Чакай малко.Изчакай докато влезеш в пубертета (13г).

А за отслабването-Спри вредната храна.Храни се повече.
    Не говоря да се тъпчеш с мазни бургери.Яж риба например.
    Но само с ядене няма да стане.Може да почнеш да бягаш.
    Примерно 500 м. Напълно достатъчни за един ден.

Но за твоята възраст си е добре.А ако искаш да махаш тлъстинките-
    това вече е друг проблем.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Без мазно, без сладко и започваш да тичаш например.
    И да намали сладкото.Ако не искаш -може и Belvita бисквити.Мисля,че няма да ти се лепнат
    толкова много.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Започни да тренираш волейбол или баскетбол! Иначе за един месец няма да пораснеш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Ами с коремни преси може ли да се отслабне в корема и паласките? Ако правя на ден по 200, 4 серии по 30, 2 пъти на ден?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    200 коремни са изключително малко. Почвай по минимум 500, сутрин и вечер. О, Боже!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Game_Fan98 Виж мнението
    Примерно 500 м. Напълно достатъчни за един ден.
    Хахаха, сериозно ли бе? 500 метра се минават за максимум 3 минути. С това ли ти се изчерпват представите за пълноценна тренировка за деня? Той може да е на 11, но ако иска да махне корема, няма да стане така. То ти докато започнеш, докато вработиш стави, загрееш мускули а-у, тренировката ти ще свърши, сещаш ли се?

Цитирай Първоначално написано от Game_Fan98 Виж мнението
    И да намали сладкото.Ако не искаш -може и Belvita бисквити.Мисля,че няма да ти се лепнат
    толкова много.
    То сякаш "Белвита" е нещо по-различно от всички останали бисквити - само брашно и захар, с банална реклама. Ако ще е гарга - да е рошава...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си