.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

  1. #1
    Мега фен Аватара на SurfSky
    Регистриран на
    Mar 2011
    Мнения
    3 346
    Не е нищо сложно, но на мене много ми хареса.
    Сварих 1 картоф,разрязах го на 2 и го издълбах.После го напълних с масълце , сиренце , салам и гъби от буркан. Oтгоре на картофа сложих по едно парче кашкавал, и го запържих в тигана ( кашкавала към тигана,че да се разтопи )
    Ето и снимка: http://prikachi.com/images.php?images/927/5571927C.jpg
    На вкус 6, на вид 3-4

  2. #2
    Banned Мега фен
    Регистриран на
    Apr 2011
    Мнения
    15 883
    Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Не е нищо сложно, но на мене много ми хареса.
    Сварих 1 картоф,разрязах го на 2 и го издълбах.После го напълних с масълце , сиренце , салам и гъби от буркан. Oтгоре на картофа сложих по едно парче кашкавал, и го запържих в тигана ( кашкавала към тигана,че да се разтопи )
    Ето и снимка: http://prikachi.com/images.php?images/927/5571927C.jpg
    На вкус 6, на вид 3-4
    и аз правя нещо подобно,но картофите само ги обелвам и ги издълбавам ( или на 2 режа картофа и после дълбая, или целия картоф го дълбая) пълня го с леко запържена кайма с много малко лук ( нда.. не обичам лук) и ориз и още нещо май имаше ( черен пипер в каймата) и пълня с това картофа и отгоре слагам едно/две резенчета домат,запичам във фурна като в тавата слагам вода до половината.. става много хубаво,стига да уцелиш солта,защото картофите много сол поемат и трудно уцелвам - поне аз де

  3. #3
    Мега фен Аватара на SurfSky
    Регистриран на
    Mar 2011
    Мнения
    3 346
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    и аз правя нещо подобно,но картофите само ги обелвам и ги издълбавам ( или на 2 режа картофа и после дълбая, или целия картоф го дълбая) пълня го с леко запържена кайма с много малко лук ( нда.. не обичам лук) и ориз и още нещо май имаше ( черен пипер в каймата) и пълня с това картофа и отгоре слагам едно/две резенчета домат,запичам във фурна като в тавата слагам вода до половината.. става много хубаво,стига да уцелиш солта,защото картофите много сол поемат и трудно уцелвам - поне аз де
    А картофа като се обели и като почне да се дълбае не се ли ''чупи'' по лесно ?
    ПС:Някой варил ли е картофи в микровълновата? Правят се 3-4 дупки ( за да не гръмне картофа ) , слага се във вестник и се пуска ... Става като варен

  4. #4
    Banned Мега фен
    Регистриран на
    Apr 2011
    Мнения
    15 883
    Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    А картофа като се обели и като почне да се дълбае не се ли ''чупи'' по лесно ?
    ПС:Някой варил ли е картофи в микровълновата? Правят се 3-4 дупки ( за да не гръмне картофа ) , слага се във вестник и се пуска ... Става като варен
    ама аз не сварени ами сурови ги беля и длбая... и не,не се разпадат

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си