- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
Ще ти пиша лично довечера
(Към 23 бг време)
нели, ще пуснеш ли снимка на ябълковия сладкиш, който ми направи вчера
а на това вече се изсмях в скайп
да не си помислите, че нямам чувство за хумор...
тиа йабалки ако не са напуфкани с лимон ше станат на ако
те са запечени отгоре :Д
иначе сладкишът действително е супер прост :Д
оле, това с лимона ме подсети да ви кажа нещо, което научих от джеймито
значи
когато искате да неутрализирате лука и чесъна, за да си спасите дъха, просто капвате лимон (в салатата примерно)
но не съм сигурна, може би лайм беше ;/
джеймито :Д
иначе аз това го знам отдавна пък
с лимон е, поне и с лимон става
имам връзка праз и смятам да си направя кашичка с него <333
Аз също разбирам от храна (в случая не знам дали думата също е подходяща), та затова го казвам.
Бананите не са полезна храна, единствено имат калий, но този калий можеш да си го набавиш по други начини, прясно мляко не е хубаво да се пие от индивиди над определена възраст, киноата за мен лично е уникално безвкусно нещо, а цялото това нещо варено и загорено просто не мога да си го представя. Варен плод (който де факто е хляб) и претендираш да разбираш от храна? Ха.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Обясни ми научно и ми покажи изследвания, които доказват, че консумирането на мляко се отразява зле И на хора, които нямат непоносимост към лактозата.
Очевидно дефиницията ти за нещо полезно куца.
И трето, това, че нещо на теб ти е безвкусно, не означава, че на друг ще му е. И че ти не си представяш нещо, не значи, че то не съществува и не е вкусно. За други хора.
Бахти ограничената овца. Без извинение.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
.
Смятай, дори да четеш не можеш. Не съм варила банана, а киноа-та. Банана го намачках и завъртях в тенджерката. Кой вари банан, по дяволите?!
А това за млякото лично аз съм го казвала милиони пъти. Кутия мляко купих за първи път от месеци. Това, че знаеш, че плодовете не били десерт - биг дийл. Знам го от приблизително 10 години. Мога да ти изредя хранителните характеристики на овесените ядки, киноа-та и червената леща сега, веднага. Общи калории и протеини + останалите условно. Яж си сухите супи и марулята с крутони и риба тон (което наричаш салата) и не се чувствай длъжна да ме "разочароваш". Погълнала си тонове натриев глутамат и претендираш да разбираш от храна? Ха! В последните си три-четири страници от постовете ти не намерих мнение в темата за менюто, на какво отгоре си позволяваш да критикараш, и то високомерно?
С теб е пълна загуба да се спори, доказвала си го многократно. И не, не е комплимент.
По темата: Намерих си био червена леща на някаква смешна цена, нямам търпение да си получа рецептата от мама за крем супа от леща с много подправки <3
Тази вечер направих пуешко на тиган с доматен сос.
За утре планирам малко спанак, ако все още е жив.
Последно редактирано от PinkPan7her : 10-17-2014 на 20:56
Това се чудех през цялото време, препускайки през спора ви, ама рекох да не се обаждам, че може да е нещо модерно и полезно
П.П. Най- много мразя да споря с вегетарианци и вегани, а най- обичам мляко :Д Бягам далеч от такива или им казвам още в началото на общуването ни да не ме занимават с теми за храна.