- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
Направих най- накрая палачинки с банан и яйце, канела, ванилия и малко бакпулвер, ама на един банан сложих само едно яйце, за да стане гъста сместа и вкусни се получиха, 11 на брой. Понеже съм лакома си ги ядох със сладко от ягоди отгоре :Д
Отлепиха се много по- лесно отколкото го описват навсякъде
Утре ще се пробвам за топени сиренца в корнфлейкс, изглежда лесно- като да няма какво да сбъркам :Д
Последно редактирано от therichbitch : 11-06-2014 на 19:05
Сиренцата първо ги нарежи на парченца и ги сложи за малко във фризера. Не съм правила, ама навсякъде така съветват.
Аз утре ще правя гъбена крем супичка - http://www.supichka.com/2012/01/blog-post_30.html. Ще й сложа накрая една супена лъжица сметана, а все още обмислям дали да не добавя един картоф за по-плътен вкус.
И благодарение на една приятелка сега ми се яде бисквитена торта! - http://www.supichka.com/2012/08/blog-post_21.html#more
Като говорите за палачинки, баба прави едни много хубави мекички, които ги замесва със сирене и ги пържи в много олио, накрая почват чак да хрупат, та са по - скоро твърдички, обаче са супер вкусни![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
бухтички със сиренце :П
аз така им викам Д:
е и?
аз никога не съм имала
Последно редактирано от therichbitch : 11-06-2014 на 21:53
леля ми ни е пратила шипково сладко (ние така и не си направихме, само за чай си набрахме шипки) и тиквено и разни други яки
не
галакси, и аз за мекички се сетих първо, аама си мислех, че няма пълнени мекички :Д whatever, вкуснички са, дояде ми се, вие сте виновни (
btw само аз ли преди да реша да си правя нещо по- така, разглеждам мнооого снимки, после се отнасям, сещам се за др ястия и минават 2-3 часа в гледане на снимки на храна, и накрая вече даже не съм гладна ;D
Последно редактирано от therichbitch : 11-06-2014 на 23:06
ОХ, поредния пример, че мислим еднакво и сме сродни души <3
онова не се казват бухтички със сирене, а пълнени мекички ;/
питаше мен ;/
и на мен ми се е случвало да ми мине мерака ;д