.
Отговор в тема
Страница 129 от 198 ПървиПърви ... 2979119125126127128129130131132133139179 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 201 до 3 225 от общо 4966

Hybrid View

  1. #1
    anonymous708973
    Guest
    Минавам да отбележа, че рецептата на супичка за гъбена КРЕМ супа никак не я бива. Сложих повече мляко, повече гъби, по-малко вода и пак на вода си бие. Знаех си, че трябваше да сложа някой картоф така за вкус и консистенция, да пасирам и един морков. Следващия път. Приятелят ми я яде геройски с едно кило сол, пипер и крутони.
    Не мога да разбера тия хора, дето я хвалят, вкусови рецептори ли нямат...

  2. #2
    Голям фен Аватара на TIFOSO
    Регистриран на
    Jul 2013
    Мнения
    797
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не мога да разбера тия хора, дето я хвалят, вкусови рецептори ли нямат...
    Не мога да разбера, ти ли си критерият за "съвършенство"? Приеми, че си с две леви ръце и не можеш да готвиш.

  3. #3
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TIFOSO Виж мнението
    Не мога да разбера, ти ли си критерият за "съвършенство"? Приеми, че си с две леви ръце и не можеш да готвиш.


    Панда, аз бих попитала кой балък би ял истинско :д Ама няма да ставам груба :д
    Гъба кладница, ако намеря, ще си я направя с масло като мезе, няма такава вкусотия.

  4. #4
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    Цитирай Първоначално написано от TIFOSO Виж мнението
    Приеми, че си с две леви ръце и не можеш да готвиш.
    пак ще те плесна, готви си момичето ;/

  5. #5
    Мега фен Аватара на Lilanda
    Регистриран на
    Apr 2012
    Мнения
    7 820
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Минавам да отбележа, че рецептата на супичка за гъбена КРЕМ супа никак не я бива. Сложих повече мляко, повече гъби, по-малко вода и пак на вода си бие. Знаех си, че трябваше да сложа някой картоф така за вкус и консистенция, да пасирам и един морков. Следващия път. Приятелят ми я яде геройски с едно кило сол, пипер и крутони.
    Не мога да разбера тия хора, дето я хвалят, вкусови рецептори ли нямат...
    Хаха и ние с мама го устоновихме това преди няколко месеца. Даже тя се чудеше какво да добави, че да не я изхвърляме. ;д

  6. #6
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    аз принципно не си падам особено по гъбена каша, а таз гъбена крем супа изглежда нещо подобно

    опитайте фалшивата шкембе чорба с гъба кладница http://www.supichka.com/2013/02/shke...-kladnica.html разшкошна е

  7. #7
    Мега фен Аватара на pandabear
    Регистриран на
    Oct 2012
    Мнения
    3 698
    кой балък би ял фалшиво шкембе?

  8. #8
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    съгласна съм спинкилота :о

  9. #9
    Мега фен Аватара на pandabear
    Регистриран на
    Oct 2012
    Мнения
    3 698
    или ядеш шкембе или не ядеш. или си Бог или не си. няма такова нещо като фалшиво шкембе. как може да се осквернява това име въобще. възмутена съм. давам ново име на пуснатата рецепта по-горе и то е "Мисия Буламач".

  10. #10
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    на прекрасната супичка това име не и подхожда, но на теб доста ти тича

  11. #11
    Мега фен Аватара на pandabear
    Регистриран на
    Oct 2012
    Мнения
    3 698
    why so mad?

  12. #12
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    why so mad?
    'щото се перчиш незаслужено
    принципно обичам момичета, дето си похапват, но не и такива, дето приличат на надуваем замък



    защо им казваш блини

  13. #13
    Мега фен Аватара на pandabear
    Регистриран на
    Oct 2012
    Мнения
    3 698
    сълза.

    май ми остана само да се успокоявам с това, че съм замък, а не обор.

  14. #14
    anonymous708973
    Guest
    Пропуснах да се похваля^^
    Неописуемо грижовното ми момче ми прави блини^^ (aka палачинки) С бира! Опитах двечки, неописуемо вкусни и пухкави са!

  15. #15
    Мега фен Аватара на Lilanda
    Регистриран на
    Apr 2012
    Мнения
    7 820
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Пропуснах да се похваля^^
    Неописуемо грижовното ми момче ми прави блини^^ (aka палачинки) С бира! Опитах двечки, неописуемо вкусни и пухкави са!
    А рецепта искаш ли да дадеш? ;д

  16. #16
    Мега фен Аватара на pandabear
    Регистриран на
    Oct 2012
    Мнения
    3 698
    просто изказах мнението си за фалшивото ти шкембе, защо си толкова груба :/

  17. #17
    Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Регистриран на
    May 2012
    Мнения
    7 489
    Гъбена чорба кой каквото и да ми казва единствено обичам с челядинки и много магданоз, със застройка като за курбан чорба (с мляко и яйце на парцали).
    А шкембето си е голяма работа. Аз си имам метОд за правенето му и той е такъв, че хем е добре сварено, хем си бие на мляко, застройвам го, ръгам яко чесън с оцет и мога да изям тенджерата
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

  18. #18
    anonymous708973
    Guest
    Галакси, и аз не знам, честно казано. Той така им казва от дете - не е българин. Иначе мисля, че Crepes - френските палачинки - се различават доста - там се бутат една камара яйца. Блините са си по рецепта като нашите палачинки - 2 яйчица им сложи, прясно мляко, захар, бира и брашно, докато не го докара на консистенция. Много щедро им слага масло, ухаят невероятно!
    Ще ги хапваме с домашно сладко от праскови/кайсии и с подсладено кондензирано мляко с канела^^

  19. #19
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Регистриран на
    Jul 2008
    Град
    Heaven
    Мнения
    9 979
    БИРА В ПАЛАЧИНКИ? WHAT?


    Edit:прочетох, че ставало въпрос за други палачинки


    Аз пък много обичам гъбки и никога не съм яла гъбена крем-супа или каша, а бих с удоволствие, но за съжаление нямаме пасатор вкъщи
    Последно редактирано от bloodyF : 11-09-2014 на 18:25
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./


  20. #20
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    бирата в случая играе ролята на набухвател


    а за гъбената каша не е задължително пасатор

  21. #21
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Регистриран на
    Jul 2008
    Град
    Heaven
    Мнения
    9 979
    Галакси, може ли рецепта за тази гъбена каша?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./


  22. #22

  23. #23
    Мега фен Аватара на Ewok
    Регистриран на
    Apr 2010
    Град
    The Moon of Endor
    Мнения
    5 775
    Ох, това изглежда много вкусно <3
    И дори си го представих, мммм

    //Не трябва да гледам снимки на храна, докато съм гладна :с
    ////мартинито с мслинки не ме нахрани, само ме напи малко, а трябва да пиша едни неща :сс

    Но да кажа за протокола, че обожавам манатарки и най-вкусната паста, която съм яла беше с манатарки и скариди и бяло вино и чесън и я сънувам ден и нощ, но другите смотаняци не могат да я сготвят като онова момче

  24. #24
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    :д пиянденце
    боряна, трябваш ми за един малък обмен на информация

  25. #25
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Регистриран на
    Oct 2008
    Град
    Sofia
    Мнения
    5 536
    тая каша съм я правила много пъти и мн обичам

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си